Arjen ihanuutta, makuelämyksiä, toteutuneita puutarhaunelmia ja käsitöiden iloa! Nämä tuotteet kiinnostivat Meillä kotona -kaupoissa kaikkein eniten vuonna 2023.

Satokausikalenterit 2024

Satokausikalenteri on täydellinen arjen apuri, johon voit kirjata arjen tärkeät menot ja päivät sekä napata samalla kasvisvinkkejä kauppareissullesi ja kokkailuun. Satokausikalenterilla on perinteisen Satokausikalenterin lisäksi omat versiot myös perheille, ruotsinkielisille sekä puutarhaintoilijoille – löydä joukosta oma suosikkisi!

SAVU-viskilasit

SAVU-maistelulasit mullistavat viskinmaistelun! Kyseessä on aromitutkija ja kemiantohtori Jari Tuomisen kehittämä lasi, joka auttaa saamaan viskin aromeista enemmän irti. Eron huomatakseen ei tarvitse olla kokenut viskiharrastaja, minkä ansiosta lasi on myös oiva lahjaidea.

Hurmaavat klassikkotapetit

Vuoden 2023 suosituimpien tuotteiden kärjestä löytyivät myös Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan klassikkotapetit. Kiurujen yö, Lukko ja Kirsikkapuu olivat kolmen kärki pintaremppaajien lempitapettien listalla.

Leikkokukkien kukoistusta ja taimikasvatusta

Kukkatarhurien leikkokukkien siemenet ja näppärät multaprässit, soil blockerit, hurmasivat viherpeukalot vuonna 2033. Suosituimpia siemeniä olivat auringonkukat sekä tsinniat. Jos taimikasvatuksessa käytettävät multaprässit ovat vielä vieraita kapistuksia, voit lukea soil blockereista lisää tästä jutustamme.

Käsitöiden iloa

Suosituissa käsityölehdissä näkyi kaksi isoa teemaa: ikoniset, tunnettujen suunnittelijoiden kuosit sekä villasukkaohjeet. Vuonna 2023 ilmestyneiden neulelehtien Rakkaat kuviot 1 ja Rakkaat kuviot 2 inspiraationa toimivat ensimmäisessä osassa Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapetit ja toisessa muotoilija Birger Kaipiaisen kuosit. Kaikkien aikojen sukat -neulelehti on nimensä mukaisesti omistettu rakastetuimmille villasukkaohjeille, joita lehdestä löytyy 40 kappaletta.

29.12.2023