Soil blocker on kätevä härveli, jolla muutat mullan täydellisiksi kasvatuspaakuiksi. Saat nyt yli 30 euron Kukkatarhurien tilaukseesi kaupan päälle pussin unikonsiemeniä, kun teet ostoksesi 5.2.2023 mennessä!

Multa sisään, prässää – ja valmista tuli! Soil blocker on taimikasvatuksen ihmevimpain, jonka myötä hajoilevat, säilytystilaa vaativat muovipurkit jäävät menneisyyteen, lupaavat Maiju Koskela ja Sannaliina Mononen Kukkatarhureilta.

Metallisella puristimella kasvualusta muuttuu tiiviiksi paakuiksi, jotka vievät vain vähän tilaa. Kuutioissa on jopa valmis kolo siemenelle! Myös kouliminen helpottuu, kun taimet kasvavat omissa paakuissaan, jotka on helppo siirtää sellaisenaan uuteen kasvupaikkaan. Ja jos jokin siemenistä jää itämättä, tyhjät kuutiot on helppo napata pois taimien joukosta.

Soil blockereihin sopii parhaiten itse sekoitettu kasvualusta, mutta valmista pussimultaakin voi käyttää, kunhan mullasta seuloo suurimmat roskat pois. Kukkatarhurit myös toimittavat tuotteidensa mukana muutamia reseptejä erilaisiin kasvualustoihin, jotka on todettu hyviksi kuutioiden prässäämisessä.

Kukkatarhurien valikoimasta löytyy kaksi erikokoista soil blockeria. Saatavilla on Micro 20 sekä Mini 4, ja ne voi ostaa joko yksittäin tai settinä.

Micro-blockerilla saat tehtyä kerralla 20 pientä multakuutiota, joihin on helppo kylvää yksi siemen paakkua kohti. Kuutioiden koko on 18 x 18 mm, ja kussakin on pieni kuoppa siemenelle. Taimia voi kasvattaa pikkukuutioissa koulimiseen tai istuttamiseen saakka.

– Meidän kokemuksen mukaan soil blocker -kuutioiden sekä pinnalle ripotellun vermikuliitin ansiosta itävyysprosentti on ollut usein jopa 100 prosenttia, kertovat Kukkatarhurit.

Mini 4 -mallilla valmistuu yhdellä prässäyksellä neljä 5 x 5 cm:n multakuutiota, jotka sopivat paitsi taimien koulintaan myös siemenkylvöihin. Micro- ja mini-mallit toimivat näppärästi yhteen: mini-pakkauksen mukana tulevalla lisäosalla voit tehdä multapaakkuun valmiin paikan micro-kokoiselle kuutiolle. Toisella lisäosalla paakkuihin on helppo painaa syvemmät reiät suurikokoisimpia siemeniä varten.

 

Hyödynnä etu: Saat yli 30 euron Kukkatarhurien tilaukseesi kaupan päälle pussin unikonsiemeniä

Etu on voimassa 30.1.–5.2.2023. Siemenet tulevat automaattisesti mukaan paketteihin, kun Kukkatarhurien tuotteiden arvo tilauksessasi on yli 30 euroa. Huomioithan, että tuote ei tule näkyviin ostokseesi tai tilausvahvistukseen.

Tilaa soil blockerit tästä

Soil blocker -paketti, josta löytyy kaikki tarvittava

Soil blocker Micro 20 -malli taimikasvatuksen aloittamiseen

Soil blocker Mini 4 sisältää myös kaksi lisäosaa

Psst! Tutustu myös siemenvalikoimaan

 

Tutustu brändiin: Kukkatarhurit

Kukkatarhurit on kahden yrittäjän, Maiju Koskelan ja Sannaliina Monosen, intohimoprojekti, joka syntyi rakkaudesta leikkokukkiin. “Rakastamme puutarhaelämää ja luonnon rytmissä kulkemista. Haluamme luoda kestävämpää maailmaa ja unelmoimme siitä, että leikkokukat olisivat aidosti luonnonmukainen valinta myös täällä pohjolassa.”

Kukkatarhureilta löytyy kuratoitu valikoima leikkokukkasiemeniä ja kukkasipuleita sekä kasvatus- ja floristiikkatarvikkeita, ja yritys myy ainoastaan sellaisia tuotteita, joita Maiju ja Sannaliina itsekin käyttävät. Luonnon huomioiminen ja kunnioittaminen on alusta saakka ollut yrityksen ydinarvo. “Kannustamme ihmisiä kasvattamaan kukkia itse ja puhumme luontoa kunnioittavien toimintatapojen ja luonnollisen floristiikan puolesta. Näin tarjoamme ekologisen vaihtoehdon globaalille leikkokukkabisnekselle.”

 

12.12.2022