Hyvän lahjan tunnistaa siitä, että sellaisen haluaisi myös itselleen. VAJA Finlandin keraamiset käyttöesineet ilahduttavat lahjan saajaa sekä käytännöllisyydellään että kauneudellaan.

Onnistunut lahja tuo lisäarvoa saajansa elämään. Se helpottaa käytännöllisyydellään arkea, ilahduttaa kauneudellaan pieniä hetkiä tai on pitkäikäinen korkean laatunsa ansiosta. VAJA Finlandin keramiikka täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit, sillä mestarillinen muotoilu ja ihastuttavat kuviot tekevät VAJAn astioista käyttöesineitä, jotka tekevät arkisistakin kahvihetkistä piirun verran parempia. Astiat valmistetaan visusti VAJA Finlandin omalla tehtaalla Porvoossa.

VAJA Finlandin sarjat ovat luonteiltaan yllättävän erilaisia. Sopisiko läheisellesi railakas Sirkus, klassinen Helmi vai sympaattinen Lovisa?

Sirkus on saapunut kaupunkiin

Samaan aikaan tyylikäs ja leikkisä Sirkus-kuvio on saanut inspiraationsa itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta. Jos katsoo oikein tarkkaan, kuviosta voi erottaa sirkuspellen naaman. Kotimaiseksi klassikoksi matkalla olevaa Sirkus-mukia valmistetaan punavihreänä, mustana, vaaleanpunaisena ja sinisenä. Sarjasta löytyy isojen mukien lisäksi myös pienempi kahvikuppi, lautanen, kannellinen purkki, minikuppi sekä keittiötekstiilejä että leipä- ja leikkuulauta.

Todellinen Helmi

Helmi-kuvio on saanut inspiraationsa luonnon ja kukkien kauneudesta ja on samalla myös viittaus vanhojen kivitalojen reliefeihin. Sarjaan kuuluu keittiötekstiilejä, leipä- ja leikkuulauta, muki, kahvikuppi, minikuppi, kannu sekä kannellinen purkki, johon on hauska säilöä yllätyslahja päivänsankarille! Helmi-kuviosta on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa: vaaleansininen ja musta.

Pikkukaupungin charmia

Lovisa-sarja on saanut innoituksensa tietenkin VAJA Finlandin synnyinkaupungista Loviisasta. Kuten muidenkin sarjojen kuviot, myös Lovisa viittaa arkkitehtuuriin: Loviisan torin laidalla sijaitsevan Raatihuoneen yksityiskohdat koristavat sarjan astioita ja muita keittiötarvikkeita. Herkkään mutta näyttävään sarjaan kuuluu keittiötekstiilien sekä leikkuu- ja leipälaudan lisäksi kahvikuppi, lautanen, suurempi muki, pieni kuppi ja kaunis kannellinen purkki.

Tutustu VAJA Finlandin koko valikoimaan!