Kesällä on mukavaa nauttia ulkona kokkailemisesta ja grilliruoasta. Olipa ruokalistalla sitten lihaa, kalaa tai kasviksia, nämä tuotteet tarjoavat verrattoman avun grillaajalle.

Hyvin leikkaa

Kun veitsi on laadukas, on ruoanlaittaminen sukkelampaa, turvallisempaa ja hauskempaa! Albera-sarjan kokkiveitsi on kesäkeittiön moniottelija, sillä veitsi soveltuu niin lihan, kalan kuin vaikka yrttienkin paloittelemiseen. Saarnista ja saksalaisesta veitsiteräksestä valmistetulla kokkiveitsellä on viiden vuoden takuu.

Patina kunniamerkkinä

Grillaaminen voi äityä sotkuiseksi puuhaksi erilaisten marinadien ja mausterubien ansiosta, joten essuun pukeutuminen saattaa olla viisas valinta. Käsintehty nahkainen esiliina suojaa tahroilta ja grillin kuumuudelta sekä ikääntyy kauniisti käytön mukana. Kaikista intohimoisimmat grillimestarit voivatkin vetää patinoituneen essun ylleen kuin karttuneen kokemuksen merkkinä.

Kattaukseen ja käyttöön

Grilliruokailulle ominaista on kerätä kaikki lajit samaan aikaan pöydälle, jolloin kukin voi koota lautaselleen täydellisen aterian. Puinen lohileikkuulauta on sekä kaunis että käytännöllinen tarjoiluastia grillatulle kalalle, sillä jämäkkää puualustaa on helppo kierrättää ruokapöydän päästä toiseen italialaiseen perhetyyliin.

 

Lisukkeet kuntoon

Mitä olisi mehevä burgeri ilman ranskanperunoita? Säädettävällä terällä varustetulla mandoliinilla tikkuperunat valmistuvat tuossa tuokiossa. Mandoliini on verraton apu myös salaattivuorossa olevalle kokkailijalle, sillä grilliateriaa raikastavan lisukesalaatin ainekset on helppo suikaloida alle aikayksikön.

Aina valmiina

Grillialustat voivat vääntyillä ja päästää ruokien nesteitä läpi. Kunnollinen talouspaperiteline kannattaa olla mukana siellä, missä tapahtuu, jolloin pienet ja suuret vahingot voi pyyhkäistä ilman useaa reissua grillin ja keittiön välillä.


04.05.2023