Kesällä on mukavaa nauttia ulkona kokkailemisesta ja grilliruoasta. Olipa ruokalistalla sitten lihaa, kalaa tai kasviksia, nämä tuotteet tarjoavat verrattoman avun grillaajalle.

Hyvin leikkaa

Kun veitsi on laadukas, on ruoanlaittaminen sukkelampaa, turvallisempaa ja hauskempaa! Albera-sarjan kokkiveitsi on kesäkeittiön moniottelija, sillä veitsi soveltuu niin lihan, kalan kuin vaikka yrttienkin paloittelemiseen. Saarnista ja saksalaisesta veitsiteräksestä valmistetulla kokkiveitsellä on viiden vuoden takuu.

69,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

KOKKIVEITSI on valmistettu laadukkaasta korroosionkestävästä saksalaisesta veitsiteräksestä. Veitsen taottu terä on käytössä kimmoisa ja tukeva. Kahva on kiinnitetty terään tukevasti niitein

Rapatessa roiskuu

Grillaaminen voi äityä sotkuiseksi puuhaksi erilaisten marinadien ja mausterubien ansiosta, joten essuun pukeutuminen saattaa olla viisas valinta. Käsin tehty pellavainen esiliina suojaa tahroilta ja saa grillaajan näyttämään heti astetta ammattimaisemmalta! Kaikista intohimoisimmat grillimestarit voivatkin vetää patinoituneen essun ylleen kuin karttuneen kokemuksen merkkinä.

69,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Täydellinen ratkaisu vaatteiden puhtaana pitämiseen tyylikkäästi. Kaikki Linen Tales kokin esiliinat ovat käsintehty kestävästä, mutta silti pehmeästä, 100% kivipestystä pellavasta. Esiliinat sopivat miehille ja naisille.

KAKSI ETUTASKUA auttavat pitämään välineet lähellä.

SÄÄDETTÄVÄ NISKALENKKI antaa sinun valita halutun istuvuuden.
SOLMITTAVA VYÖLENKKI helpottaa halutun koon löytämisessä.
100% KIVIPESTY PELLAVA kestää pesussa.
KÄSINTEHTY rakkaudella.

Kaunis pellava esiliina on loistava apuri kokkaamiseen ja leipomiseen, tai muihinkin kodin askareisiin. Sopii hyvin myös työasuksi ruoka-alalla, kukkakaupoissa, käsityö studiossa yms.

Koko: leveys 100 cm, pituus 100 cm

Materiaali: 100% käsinpesty pellava

Käsintehty Liettuassa

Kattaukseen ja käyttöön

Grilliruokailulle ominaista on kerätä kaikki lajit samaan aikaan pöydälle, jolloin kukin voi koota lautaselleen täydellisen aterian. Puinen lohileikkuulauta on sekä kaunis että käytännöllinen tarjoiluastia grillatulle kalalle, sillä jämäkkää puualustaa on helppo kierrättää ruokapöydän päästä toiseen italialaiseen perhetyyliin.

53,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Saarnista valmistettu näyttävä tarjoilualusta kalalle

 

Lisukkeet kuntoon

Mitä olisi mehevä burgeri ilman ranskanperunoita? Säädettävällä terällä varustetulla mandoliinilla tikkuperunat valmistuvat tuossa tuokiossa. Mandoliini on verraton apu myös salaattivuorossa olevalle kokkailijalle, sillä grilliateriaa raikastavan lisukesalaatin ainekset on helppo suikaloida alle aikayksikön.

19,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Mandoliinissa on kätevä säätöruuvi, jonka avulla viipaleen paksuutta saa säädettyä 1–3,5 mm välillä. Julienne-asennossa valmistat kätevästi niin vihannestikut kuin ranskanperunatkin. Raastimeen on integroitu sormisuoja.

Aina valmiina

Grillialustat voivat vääntyillä ja päästää ruokien nesteitä läpi. Kunnollinen talouspaperiteline kannattaa olla mukana siellä, missä tapahtuu, jolloin pienet ja suuret vahingot voi pyyhkäistä ilman useaa reissua grillin ja keittiön välillä.

17,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Talouspaperirulla pysyy tukevasti tyylikkäässä teräksisessä telineessä, ja paperi on helppo katkaista myös yhdellä kädellä.

Materiaali: ruostumaton teräs.
Puhdista nihkeällä liinalla


Tutustu HEIROLin koko valikoimaan!