Kodin pienten tilojen sisustaminen voi olla konstikasta – onneksi käytävät ja eteiset näyttävät viimeistellyiltä jo pelkästään värikkään maton avulla!

Matto kuin taideteos

Puzzle on kotonaan niin lattialla kuin seinävaatteeksikin ripustettuna. Maton kuviointi koostuu nimensä mukaisesti värikkäistä palasista, mutta muuttuu ruuduista kiehtovan epäsäännöllisiksi linjoiksi. 20-vuotiaan Azilal-maton sinivoittoinen värimaailma on mukavan raikas, ja maton pitkä nukka tuo mielenkiintoisen yksityiskohdan pienen tilan sisustukseen.

Räsymaton sukua

Ruutua, raitaa ja värejä – Bob on kuin suomalaisten räsymattojen koristeellisempi serkku. Kierrätystekstiileistä valmistettu Boucherouite-matto näyttää hyvältä esimerkiksi eteisen pöydän edessä tai keittiön työtason juurella. Jos olet kokeellisella tuulella, heitä Boucherouite-matto esimerkiksi nojatuolin päälle!

C'est chic

Turkooseilla yksityiskohdilla koristeltu Chic on todellinen katseenvangitsija. 40-vuotiaassa Azilal-matossa on lohenpunainen pohjaväri, mikä tuo mattoon pirteän ilmeen. Lyhyen nukan ansiosta matto sopii eteisenkin käytävälle ilahduttamaan vieraita.

Vintagevisionääreille

Kierrätysmateriaaleista valmistettu Refresh on sisustuksen piristysruiske. Esimerkiksi vanhoja emaliastioita löytyy usein kirpputoreilta maton raitojen väreissä – kotonaan tämä yksilö olisikin vaikka innokkaan vintageharrastajan luona.

Valtameren sydän

Parimetrinen Ocean on kuin jalokivi, sillä maton siniset kuviot muistuttavat hiottua safiiria. Ruosteenpunainen raita korostaa sinisen sävyjä ja rytmittää mattoa tyylikkäästi. Jos olet kiinnostunut mattojen kerrostamisesta, tämä aarre sopii mainiosti myös suuremman maton päälle.

Tutustu valikoimaan: MADesign

13.12.2023