Edullisia (ja niin ihania) kasvisherkkuja, nopeita arkiruokia ja suussasulavia leivonnaisia! Nämä keittokirjat saavat elämän maistumaan entistä paremmalta.

Keittokirjat: 5 inspiroivaa poimintaa

1. Rakas herkkusuu – leivonnaisia myös kaikkein pienimmille

Annin uunissa -blogin Anni Paakkunaisen tuoreimmassa teoksessa tehdään ihania leivonnaisia, jotka sopivat myös ensiherkuiksi perheen pienimmille Ohjeilla valmistat muun muassa erilaiset makeat kakut, muffinit ja hyydytetyt jälkkärit – suolaisia suupaloja unohtamatta. Makeuttajina leivonnaisissa käytetään muun muassa hedelmäsoseita, taateleita, hunajaa ja kookossokeria.

17,45 € 34,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Koko perheelle maistuvia leivonnaisia takuuvarmoilla Annin uunissa -ohjeilla.

Annin uunissa -blogista tunnetun Anni Paakkunaisen uudesta kirjasta löytyvät jokaisen lapsiperheen suosikit, arjen pelastajat ja juhlien riemastuttajat: smash caket, kakut, muffinit, hyydytetyt jälkkärit ja suolaiset tarjottavat. Kaikki ohjeet sopivat ensiherkuiksi vuoden ikäisille, osa jopa nuoremmille. Makeuttajina leivonnaisissa käytetään muun muassa hedelmäsoseita, taateleita, hunajaa ja kookossokeria.

2. Yhden astian vegaaniruoat – täydellinen arjen apu

Yhdessä astiassa valmistuvat ruoat pelastavat kiireisen arjen eivätkä jätä jälkeensä suurta tiskivuorta. Chocochili-blogistaan tunnetun Elina Innasen ohjeissa annokset valmistuvat näppärästi joko padassa, kattilassa, pannulla tai uunipellillä. Kurkkaa myös aiemmin julkaistut teokset Chocochilin arkiruokaa ja Lapsiperheen vegaanikeittokirja.

14,95 € 29,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Herkullisia vegaaniruokia, jotka sopivat jokaiseen keittiöön.

Elina Innasen eli Chocochilin uutuuskirja tekee maukkaan kasvisruoan kokkaamisesta helppoa ja vaivatonta mausta tinkimättä. Kirjan annokset valmistuvat kaikki yhdessä astiassa – padassa, kattilassa, pannulla tai uunipellillä. Nämä reseptit ovat täydellisiä myös niihin tilanteisiin, joissa aikaa tai tilaa ruoanlaitolle on rajallisesti.

3. Mutkatonta & maukasta – koko perheelle

Vaikuttaja Sara Parikan Mutkatonta & maukasta -kirjan sanotaan olevan arjen pelastaja, jonka reseptit ovat läpäisseet lapsiperheen stressitestin. Kirjaan on koottu reseptejä, jotka ovat maukkaita mutta nopeasti valmistettavia ja pitävät sekä aikuiset että lapset tyytyväisinä. Arkiruokareseptin lisäksi mukana on ohjeita myös viikonlopun herkkuihin.

30,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Arjen pelastava keittokirja, jonka reseptit ovat läpäisseet lapsiperheen stressitestin.

Sara Parikka on ollut innokas kotikokki lapsesta alkaen. Hänestä ruoan täytyy olla maistuvaa, mutta sen pitää myös valmistua sukkelasti. Saran ruokaohjeet sopivatkin niihin hetkiin, kun oma mielikuvitus ei säkenöi, kun haluaa syödä hyvin mutta oikoa mutkia tai kun vieraille pitää keksiä jotain tarjottavaa ilman hermoromahdusta. Saran reseptit pitävät niin aikuiset kuin lapsetkin tyytyväisinä, oli sitten kyse kiireiseen, hyvään arkeen sopivista ruuista tai vaivattomasta viikonloppuherkuttelusta.

4. Kasvisruokaa à la Silvoplee – ravintolatason kasvisruokaa

Näistä kansista löytyy lähes 60 Satu Silvon Silvoplee-ravintolasta tuttua reseptiä. Mukana on keittoja, lämpimiä ruokia, salaatteja, jälkiruokia sekä elävän ravinnon klassikoita, joissa vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet säilyvät ihanteellisesti. Ohjeet on laatinut ravintolan keittiömestari Pilvi Häkämies.

15,45 € 30,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Lähes 60 ruokaohjetta kasvisruoan instituution ja edelläkävijän, ravintola Silvopleen valikoimasta.

Kasvisruoka ei ole pelkästään ilmastoteko – se on myös itsestään huolehtijan ja eläinten ystävän valinta. Kasvisruokaa à la Silvoplee -kirjassa on lähes 60 rakkaudella laadittua ruokaohjetta: keittoja, lämpimiä ruokia, salaatteja ja jälkiruokia. Mukana on myös elävän ravinnon klassikoita, joissa vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet säilyvät ihanteellisesti. Jokainen kirjan annos valmistetaan alusta saakka puhtaista raaka-aineista.

5. Annos eurolla – syö edullisesti ja ilmastoystävällisesti

Ruotsalainen ravitsemusterapeutti ja intohimoinen saituri Hanna Olvenmark on koonnut keittokirjaansa yli 50 kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa vain noin euron annokselta. Opus sisältää myös vinkkejä viikon ruokalistan suunnitteluun, ostoslistojen laatimiseen sekä hävikin minimointiin.

14,50 € 24,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. Tähän keittokirjaan on koottu yli 50 täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta.

Kirja on jaoteltu pääruokiin, evääksi sopiviin aterioihin sekä niitä täydentäviin lisukkeisiin, sämpylöihin, levitteisiin, välipaloihin ja aamiaisiin. Se vinkkaa myös mitä kannattaa aina pitää ruokakomerossa sekä miten suunnitella viikon ateriat, laatia toimiva ostoslista ja vähentää ruokahävikki minimiin. Lisäksi kirjassa on ruokalistat 30 euron viikkoihin eri vuodenaikoina ja ostoslistat niiden varalle. Suurin osa ohjeista on vegaanisia ja siten erittäin edullisia ja ilmastoystävällisiä.

Tutustu koko keittokirjavalikoimaamme!