Englantilaislähtöisen ilapothecaryn tuotteet kannustavat varaamaan aikaa omalle hyvinvoinnille. Tutustu tuotteisiin ja hyödynnä etu: kun ostat kaksi ilapothecaryn tuotetta, saat kaupan päälle palkitun Beat the Blues -huonetuoksusprayn matkakoossa (arvo 12 €). Etu on voimassa 25.2.2024 saakka.

Olisiko sinulla hetki aikaa itsellesi? Ilapothecary on englantilainen hyvinvointibrändi, joka tarjoaa tuotteita kehon ja mielen päivittäiseen hemmotteluun. Ilapothecaryn tuotteet tukevat erilaisia mielialoja ja käyttötarkoituksia – valikoimasta löytyy tuotteita niin illan hämärässä rentoutumiseen kuin hetkiin, jolloin piristävä tsemppi on tarpeen.

Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa aromaterapeuttisia öljyjä, soijavahakynttilöitä, huonetuoksuja ja ylellisiä kylpyhuonetuotteita. Tuotteiden valmistuksessa käytetään korkealaatuisia, kasviperäisiä ainesosia, perinteisiä yrttejä ja eteerisiä öljyjä. Huomaa, että osassa tarkoin suunniteltuja tuotteita on tehokkaita ainesosia, joita ei suositella käytettäväksi raskaana oleville. Löydät lisätietoa tuotekorteilta.

Tutustu ilapothecaryn valikoimaan

Tunnelmanluojat

Kasvipohjaisesta ja biohajoavasta soijavahasta sekä eteerisistä öljyistä valmistetut kynttilät ovat suunniteltu erilaisten tunnelmien lähettiläiksi – valitse Beat the Blues silloin, kun kaipaat pientä tsemppiä, tai jos haluat ottaa päivän kierroksia alaspäin, on Dream Space tunnelmaan sopiva tuoksukynttilä. Monitahoinen mutta ihanan raikas Here and Now -kynttilä sopii niihin aurinkoisiin aamupäiviin, kun mieli on kirkas. Nämä kynttilät ovat heille, jotka haluavat kynttilöiltään hieman enemmän.

69,00 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Ilapothecary Beat the Blues Candle on kasvipohjaisesta, biohajoavasta soijavahasta sekä maailman tunnetuimmista mielialaa kohottavista eteerisistä öljyistä valmistettu 100 % luonnollinen soijakynttilä.

Palkitun ilapothecary Beat the Blues -linjan tuotteet perustuvat neljän arvostetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Myskisalvia tunnettiin jo Hippokrateen aikana onnen tunteita lisäävänä öljynä. Parsakasveihin kuuluva tuberosa sekä maadoittava palsamipelargoni puolestaan tunnetaan rauhoittavista ja stressiä helpottavista ominaisuuksistaan ja appelsiinipuun lehdistä tislattava petitgrain mielialaa kohottavasta vaikutuksestaan.

Kaikki ilapothecaryn kynttilät on pakattu kauniiseen mustaan kartonkiseen lahjarasiaan. Kynttilä on valettu mattamustaan lasiin ja sillä on suojanaan metallinen kansi.

Beat the Blues -kynttilä – käyttöohje

Ilapothecary Beat the Blues Candle on soijakynttilä, jonka raaka-aineet ovat ainutlaatuinen sekoitus maailman tunnetuimpia mielialaa kohottavia eteerisiä öljyjä. 100% luonnolliset raaka-aineet kohottavat mielialaa, puhdistavat huoneilmaa ja luovat rauhallisen tilan.

Huom! Valvo palavaa kynttilää ja polta sitä vain kuumuutta kestävällä alustalla. Sijoita kynttilä riittävän etäälle palavista materiaaleista. Pidä kynttilän päällinen ja soijavaha puhtaana esimerkiksi tulitikuista. Älä liikuta palavaa kynttilää. Sammuta tukahduttamalla.

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Soya Wax (Glycine Soya Wax), Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil, Petitgrain Oil (Citrus Aurantium), Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Tuberose Absolute Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Alkoholiton
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei sovi raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Viimeinen silaus

Hyväntuoksuiseen tilaan astuminen muuttaa mielialan hetkessä. Erilaiset huonetuoksut ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun huoneessa on liikettä ja tohinaa, eikä kynttilää voi pitää silmällä. Ilapothecaryn valikoimasta löydät Psychologies-lehden palkitseman Beat the Blues -huonetuoksun spray- ja diffuuserimuodossa, sekä levollista tunnelmaa henkivän Dream Space -sarjan huonetuoksusprayn – suihkauta Dream Spacea esimerkiksi sängyn ylle ennen nukkumaanmenoa ja anna itsellesi pieni aromaterapiahetki.

38,00 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary Dream Space Room Spray on 100 % luonnollinen huonetuoksu, joka on valmistettu yöunille rentouttavista, laadukkaista eteerisistä öljyistä. Yksi suihkaus aromasuihketta sängyn ylle ennen nukkumaan menoa luo rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseen ja saattelee sinut mukavasti levollisille yöunille.

Dream Space Room Spray -tuoksu perustuu neljän tunnetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Levollisuuden öljyksikin kutsuttua vetiveriä sekä oloa tyynnyttävää ja maadoittavaa patsulia on käytetty aromaterapiassa jo tuhansia vuosia univaikeuksia helpottamaan. Viettelevästä tuoksustaan tunnettu jasmiini on oloa rentouttava ja mielialaa kohottava eteerinen öljy. Nardusöljyä puolestaan on käytetty aromaterapiassa sen oloa rauhoittavan ja harmonisoivan vaikutuksensa ansiosta. Näiden tunnettujen eteeristen öljyn yhdistelmä tekee Dream Space Room Spray -suihkeesta erinomaisen apulaisen nukahtamista helpottamaan.

Dream Space -huonetuoksuspray – käyttöohje

Tuoksuaisti on aisteistamme nopein tapa rentouttaa oloa ja lisätä hyvän olon tunnetta. Suihkaise tuoksua yhden painalluksen verran ja anna tuoksun laskeutua sängyn ylle.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Ethanol, Andropogon Zizanioides (Vetiver) Oil, Nardostachys Jatamansi Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Ei sovi raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Keholle ja mielelle

Ilapothecaryn tuoksuperheistä on iloa myös keholle. Hemmottelevat ja ihoa ravitsevat voiteet, öljyt ja balsamit ovat omiaan niin rentoutumishetkiin kuin päiviin, jolloin on tärkeää olla parhaimmillaan. Esimerkiksi Harper’s Bazaarin vuonna 2019 palkitsema SOS Body Balm -balsami on yksi ilapothecaryn rakastetuimmista tuotteista, sillä balsamin reseptiikkaan kuuluva kamomillasaunio sisältää tutkitusti tulehdusta vähentävää kamatsuleenia. Balsamia kannattaa sipaista vaikka kipeille hartioille tai väsyneille jaloille päivän päätteeksi.

58,50 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary SOS Body Balm on maailmalla palkittu nopeavaikutteinen, 100 % luonnollisista raaka-aineista valmistettu monitoimivoide. Se hoitaa tehokkaasti väsyneitä ja kipeitä lihaksia ja niveliä sekä mustelmia ja ruhjeita. Luonnollisten aktiiviaineiden aromaterapeuttisella vaikutuksella voide rauhoittaa oloa myös levollisille yöunille.

Tämän lääkeaineettoman luonnollisen suosikkivoiteen tehokkaita raaka-aineita ovat jo vuosisatoja lihassärkyjen, mustelmien ja ruhjeiden hoidossa käytetty arnikki, tulehdusta helpottavat boswellia, auringonkukka ja ruusunmarjaöljy sekä oloa yöunille rauhoittavat kamomillasaunio ja laventeli.

Helposti imeytyvää balsamivoidetta voit käyttää tarpeen mukaan useamman kerran päivässä laukaisemaan lihasjännityksiä sekä hoitamaan mustelmia ja ruhjeita. Voit käyttää voidetta tukemaan toipumista leikkauksesta tai fyysisestä ylirasituksesta sekä helpottamaan myös kuukautiskipuja. Autat kehoa rentoutumaan yöunille sipaisemalla SOS Body Balmia rintaan ja jalkapohjiin. Voiteen ihoa ravitsevat raaka-aineet hoitavat tehokkaasti myös ihoärsytyksiä sekä kuivia kantapäitä, auringonpolttamia ja ötökänpuremia unohtamatta. SOS Body Balmin koostumus sopii erinomaisesti myös rentouttavaan hierontaan.

SOS Body Balm -balsami – käyttöohje

Helposti imeytyvää SOS Body Balm -balsamivoidetta voit käyttää tarpeen mukaan useamman kerran päivässä laukaisemaan lihasjännityksiä sekä hoitamaan mustelmia ja ruhjeita. Voit käyttää voidetta tukemaan toipumista leikkauksesta tai fyysisestä ylirasituksesta sekä helpottamaan myös kuukautiskipuja.

Autat kehoa rentoutumaan yöunille sipaisemalla SOS Body Balmia rintaan ja jalkapohjiin. Voiteen ihoa ravitsevat raaka-aineet hoitavat tehokkaasti myös ihoärsytyksiä sekä kuivia kantapäitä, auringonpolttamia ja ötökänpuremia unohtamatta.

Voide sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. SOS Body Balm on saanut erityiskiitosta myös urheilijoilta, seisomatyötä tekeviltä ja senioreilta.

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Apis Mellifera, Rosa Canina Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil (and) Arnica montana (Arnica) Flower Extract, Calendula Officinalis, Astrocaryum Murumuru (Palm) Seed Butter, Butyrospermm Parkii (Shea Butter), Boswellia Dry Extract, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Vanilla Planifolia Oil, Rose Damascena Flower Oil, Petitgrain Bigarde Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Alkoholiton
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Sopii raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Kylpylähetki kotona

Kaikki tietävät, että rankan viikon jälkeen pieni spa-hetki omassa kylppärissä tekee ihmeitä ololle. Hoitavalla Cleanse Your Aura -suihkusaippualla on ihana pestä viikon kiireet pois keholta, tai pulahda Beat the Blues -öljyllä rikastettuun kylpyyn rentoutumaan. Erityisen pitkän viikon jälkeen ilapothecaryn Magnesium & Amethyst Deep Relax -kylpysuola on paikallaan: lihaksia palauttava magnesium hellii niin seisomatyötä tekevän, urheilijan kuin seniorinkin jalkoja.

69,50 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary Magnesium & Amethyst Deep Relax Bath Soak on lihaksia rentouttava kylpysuola ammeeseen ja jalkakylpyyn. Sen 100 % luonnolliset raaka-aineet edistävät kehon ja olon rauhoittumista palauttaville yöunille. Magnesiumia sisältävästä kylpysuolasta on kätevä tehdä iltaisin jalkojen turvotusta ja kehon jännityksiä helpottava jalkakylpy. Kylpy on mainio keino hyödyntää magnesiumia kehon rentoutumiseen, sillä ihon kautta magnesium imeytyy elimistöön vatsaa ärsyttämättä.

Tähän ainutlaatuiseen kylpysuolaan on koottu kasvimaailman tunnetut unta, lepoa ja palautumista edistävät luonnon raaka-aineet helposti käytettävään muotoon. Lisää kourallinen kylpysuolaa ammeeseen lämpimään kylpyveteen tai ruokalusikallinen jalkakylpyyn ja nauti oloa kokonaisvaltaisesti rentouttavasta vaikutuksesta.

ilapothecary Magnesium & Amethyst Deep Relax Bath Soak sisältää niin ihoa hoitavia ja hemmottelevia kuin kehoa tehokkaasti rentouttavia ainesosia. Magnesium on tehokas, lihaksia rasituksesta palauttava apulainen paljon liikkuvalle, urheilijalle, seisomatyöläiselle sekä iän alkaessa painaa jaloissa. Ametisti puolestaa tunnetaan kuona-aineiden poistumista kehosta tehostavasta voimastaan ja bentsoe kehon rentoutumista edistävästä vaikutuksestaan. Nukahtamista ja levollisia yöunia kylpysuolassa tukevat setripuun ja vetiverin eteeriset öljyt.

Magnesium and Amethyst Deep Relax -kylpysuola – käyttöohje

Lisää kourallinen kylpysuolaa ammeeseen lämpimään kylpyveteen tai ruokalusikallinen vadilliseen lämmintä vettä rentouttavaa jalkakylpyä varten. Puhdista jalkakylpyastia tai amme käytön jälkeen, muuten kylpysuolasta saattaa jäädä astiaan tahmeutta.

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Amethyst, Styrax Benzoin, Andropogon Zizanioides (Vetiver) Oil, Cedrus Atlantic Bark (Cedarwood) Oil, Nardostachys Jatamansi Oil, Juniperus Communis (Juniper Berry) Fruit Oil, Liquid Amber Orientalis Balsam Extract Petitgrain Bigarde Oil, Rose Damascena Flower Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Alkoholiton
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei sovi raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Hyödynnä etu: ilapothecary

Kun ostat kaksi ilapothecaryn tuotetta, saat kaupan päälle matkakokoisen Beat the Blues -huonetuoksusprayn (arvo 12 €). Etu on voimassa 25.2.2024 saakka.