Kasviksille on aina tilaa ruokavaliossa. Olitpa sitten vannoutunut kasvissyöjä, etsimässä vaihtelua viikon ruokiin tai innostunut vegaanihaasteesta, näistä keittokirjoista löydät roppakaupalla inspiraatiota arkeen.

 

Kasvisruokavalioon sopivat keittokirjat: 3 poimintaa

1. Kulttisuosikki kotona

Kasvisruokaravintola Silvoplee toimi värikkään ruokavalion lähettiläänä vuosien ajan. Kotikokit saavat onneksi nauttia suosikkiravintolan resepteistä jatkossakin tämän keittokirjan kautta.

15,45 € 30,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Lähes 60 ruokaohjetta kasvisruoan instituution ja edelläkävijän, ravintola Silvopleen valikoimasta.

Kasvisruoka ei ole pelkästään ilmastoteko – se on myös itsestään huolehtijan ja eläinten ystävän valinta. Kasvisruokaa à la Silvoplee -kirjassa on lähes 60 rakkaudella laadittua ruokaohjetta: keittoja, lämpimiä ruokia, salaatteja ja jälkiruokia. Mukana on myös elävän ravinnon klassikoita, joissa vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet säilyvät ihanteellisesti. Jokainen kirjan annos valmistetaan alusta saakka puhtaista raaka-aineista.

2. Maistuu myös muksuille

Jos lapsi vierastaa uusia makuja ja erilaisia tekstuureja, ei hätää. Koko perheelle suunnatussa keittokirjassa riittää reseptejä, joiden avulla arinkin ruokailija syö monipuolisesti.

Tuote on poistunut.

3. Tervemenoa, tiskit

Aina ei ole aikaa tai jaksamista polveilevien reseptien valmistamiseen. Yhden astian reseptit noudattavat tärkeää arjen ohjenuoraa: herkullista ruokaa helposti.

14,95 € 29,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Herkullisia vegaaniruokia, jotka sopivat jokaiseen keittiöön.

Elina Innasen eli Chocochilin uutuuskirja tekee maukkaan kasvisruoan kokkaamisesta helppoa ja vaivatonta mausta tinkimättä. Kirjan annokset valmistuvat kaikki yhdessä astiassa – padassa, kattilassa, pannulla tai uunipellillä. Nämä reseptit ovat täydellisiä myös niihin tilanteisiin, joissa aikaa tai tilaa ruoanlaitolle on rajallisesti.

Katso kaikki ruokakirjat täältä!