Kerää pikkujoulupakettiin Kukkatarhurien siemeniä ja yllätä kekseliäällä lahjalla! Hyödynnä etu: kun ostat Kukkatarhurien tuotteita yli 50 eurolla, saat kaupan päälle pussin Astra Rose -auringonkukansiemeniä. Etu on voimassa 19.11.2023 saakka.

Teidän korkeutenne

Isotsinnia ’Queen Red Lime’ on nimensä veroinen kukka. Monen kerroksen terälehdet ja kruunun lailla kohoavat heteet luovat ylvään tunnelman, jota kelpaa ihastella puutarhassa ja kukkakimpussa. Kerro lahjan saajalle, että kesällä kukkaa kannattaa latvoa noin 30 senttimetrin korkuisena.

Vaihtoehto pionille

Muhkeakukintoinen kiinanasteri on näyttävä ilmestys ja kiinnostava vaihtoehto pionille. Hempeän vaaleanpunainen kukinto hurmaa yksinäänkin kukkakimpussa! Nämä siemenet sopivat myös hänelle, joka ei ehdi esikasvatukseen mukaan, sillä siemenet voi suorakylvää keväällä sulaan maahan.

Hento ja rento

Kaunis tuoksuherne hurmaa vaatimattomalla kauneudellaan. Perhosen siipien lailla kukkivat terälehdet tuovat puutarhaan ja kukkakimppuun tyylikästä huolettomuutta, huumaavasta tuoksusta puhumattakaan. Huomaa, että tuoksuherne ei ole syötävä herne.

Luonnon oma liukuväri

Punakosmos 'Apricotta' on kiinnostava lajike, sillä kukan terälehtien väri muuttuu fuksiasta hempeän persikkaiseen sävyyn. Kaunis ja rouheakin punakosmos itää nopeasti ja venähtää herkästi jos siemenet ovat liian lämpimässä, eli nämä siemenet ovat hyvä vaihtoehto hänelle, jolle esikasvatus on jo tuttua puuhaa.

Taiteilijoiden suosikki

Orvokkeja suloisempia kukkia ei taida olla. Nämä tarhaorvokin siemenet sopivat lahjaksi niin hätähousulle, joka tahtoo ryhtyä esikasvatuspuuhiin jo tammi-helmikuussa, mutta myös muotoilun ja musiikin ystävälle. Esimerkiksi keraamikko Birger Kaipiainen taustoitti teoksissaan viliseviä kukkia näin:

Chopin rakasti orvokkeja ja minä rakastan Chopinia.

Tutustu Kukkatarhurien koko valikoimaan & hyödynnä etu!

Kun ostat Kukkatarhurien tuotteita yli 50 eurolla, saat kaupan päälle pussin Astra Rose -auringonkukansiemeniä.

Etu on voimassa 13.–19.11.2023. Siemenpussi lisätään automaattisesti mukaan pakettiisi tehdessäsi ostoksia Kukkatarhurien valikoimasta. Huomioithan, että tuote ei tule näkyviin ostoskoriisi tai tilausvahvistukseen.
13.11.2023