Satokausikalenterilta löydät perinteisen Satokausikalenterin lisäksi omat versiot myös puutarhaintoilijoille, perheille sekä ruotsinkielisille. Kun tilaat kalenterit viimeistään 17.12.2023, paketit ehtivät perille jouluksi ja saat lisäksi ilmaisen toimituksen!

Suosikkikalenteri vuodesta toiseen

Satokausikalenteri on ihastuttanut kodeissa jo kymmenen vuotta. Vuoden 2024 painokseen on lisätty reseptejä, jotka innostavat entisestään hyödyntämään kauden kasviksia ja hedelmiä. Kalenteri sisältää yli 200 kasviksen kotimaiset ja ulkomaiset sesongit kuukausittain, jolloin niiden hiilijalanjälkikin on pienimmillään. Lisäksi löydät kalenterin sivuilta tietoa esimerkiksi villiyrteistä, marjoista ja kotimaisista ruokakaloista.


Perheversio auttaa arjen suunnittelussa

Satokausikalenterin perheversiossa on viisi muistiinpanosaraketta, joihin voi kirjata paitsi tärkeät päivät myös kunkin perheenjäsenen omat menot ja harrastukset. Perhekalenteri sisältää saman infopaketin ja reseptit kuin perinteinenkin versio, joten satokausitietoudesta ei tarvitse tinkiä.


Puutarhakalenteri viherpeukalolle

Puutarhakalenteri on täydellinen lahja viherpeukalolle! Se pitää sisällään kuukausittaiset muistilistat ajankohtaisista puutarhan töistä sekä runsaasti tilaa omille päiväkohtaisille muistiinpanoille sekä suunnitelmille. Mukana on myös ammattipuutarhurien artikkeleita puutarhanhoidosta ja kasvien kasvatuksesta. Lisäksi löydät Puutarhakalenterista vuoden 2024 kalenteritiedot viikkoalmanakkamuodossa sisältäen nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaiheet sekä muistiinpanotilaa.

Och samma på svenska

Vuoden 2024 Satokausikalenteri on saatavilla myös ruotsinkielisenä. Taattuun Satokausikalenterin tyyliin mukana on roppakaupalla tietoa kasviksista sekä reseptejä, almanakkasivuja unohtamatta.

Ekstravinkki! Lisää pakettiin kivat keittiöpyyhkeet

Satokausikalenterin kotimaisissa, riemukkaan värikkäissä pellavapyyhkeissä ilotellaan tietenkin kasviskuoseilla. Kääräise lahjapakettiin kalenterin kaveriksi pari pyyhettä, ja täydellinen satokausipaketti on valmis.

01.12.2023