Näyttävien teosten ripustamiseen vaaditaan usein nauloja, ruuveja tai muita kommervenkkeja – mutta hommassa voi päästä myös hieman helpommalla. Plywood Printin ohuet vanerijulisteet ovat niin kevyitä, että ne voi kiinnittää seinään pelkällä teipillä!

Erityisesti vuokralla asuvat sen tietävät: seinät jäävät usein ammottamaan tyhjyyttään, kun pintoja pyrkii vaalimaan ripustusratkaisujen aiheuttamilta rei'iltä. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että seinät voisivat kaivata pientä piristystä.

Kotimaisen Plywood Printin ohuissa, vain yhden millimetrin paksuisissa vanerijulisteissa yhdistyvät taulujen ja paperisten julisteiden parhaat puolet: ne ovat näyttäviä, uniikkeja ja kestäviä mutta siitä huolimatta hyvin kevyitä, viimeistellyn näköisiä sekä – ennen kaikkea – helposti kiinnitettävissä tasaiselle seinäpinnalle pelkällä teipillä.


Vinkki!

Plywood Printin ohuet vanerijulisteet voi asettaa nojalleen kodin tasoille tai vaikka ikkunalaudalle. Materiaalin ansiosta vanerijulisteet pysyvät helposti pystyssä. Ohuet vanerijulisteet voi myös halutessaan kehystää.

 

Koska vanerijulisteita löytyy paitsi useilla erilaisilla printeillä myös monessa eri koossa, niistä voi koota seinälle kollaasin. Mallaile ensin mieleisesi yhdistelmä lattialle ja ryhdy vasta sen jälkeen kiinnityspuuhiin. Avuksi kannattaa ottaa vatupassi ja lyijykynä, jotta julisteiden paikat on helppo hahmotella seinälle.

Tutustu Plywood Printin valikoimaan ja löydä omat suosikkisi!

 

Huomioithan tämän!

Teippikiinnitys riittää ainoastaan Plywood Printin ohuemmille vanerijulisteille, joiden paksuus on yksi millimetri. Raskaammat, 15 millimetrin paksuiset vanerijulisteet tarvitsevat tanakamman kiinnityksen  näiden julisteiden taakse on piilotettu koukut, joista kuvan ripustaminen onnistuu.

19.10.2022