Lämpöä, käsin valmistettuja tekstiilejä ja hehkuvia värejä – valikoimamme syysuutuudet houkuttelevat tekemään kodista koko maailman ihanimman paikan!

1. Paluu tulevaisuuteen

Rakastetut kukat ovat täällä taas! Pikkudaalia on klassikkotapetti 1960-luvulta, jolloin kirkkaita värejä ja rohkeita kuvioita ei kaihdettu. 2020-luvulle uusin sävyin tuotu Pikkudaalia muistuttaa edelleen synnyinaikansa leikittelevästä tyylistä, ja neljän tuoreen värivaihtoehdon ansiosta tapetti kestää jälleen seuraavat kuusi vuosikymmentä.

2. Kuin Coppola

Plywood Printin valikoimasta löytyy niin iloisen kepeitä kuin ajatuksiakin herättäviä vanerijulisteita – esimerkiksi valokuvaaja Kreetta Järvenpään hypnotisoivan kauniit teokset näyttävät, kuinka paljon on mahdollista viestiä sanomatta sanaakaan. Muhkea, runsas ja vaaleanpunainen Autumn Perfection on kuin Sofia Coppolan elokuva, koivuvanerille painettuna.

3. Stuntti seis!

MADesignin Showstopper on nimensä mukainen jalokivi. Noin 50-vuotiaassa matossa yhdistyvät kiehtovasti oranssi, vihreä, valkoinen ja harmaa fuksianpunaisella pohjalla, mikä saa aikaan lämpimän mutta kevyen vaikutelman. Matto on alun perin Marokosta, Beni M’Guild -heimon käsialaa.

4. Uniin ja unelmointiin

Pienistä päiväunista haaveileminen on täysin luonnollista varsinkin silloin, kun petiin on pedattu laadukkaat vuodevaatteet! AmourLinenin pussilakanasetti on valmistettu käsityönä eurooppalaisesta pellavasta ja pehmitetty jo valmiiksi kivipesulla. Koko komeuden viimeistelee kookoksesta valmistetut napit, jotka sopivat täydellisesti pussilakanasetin murrettuun sävyyn.

5. Suomi-kuvaa ruotsalaisittain

Sauna ja järvimaisema – on vaikea keksiä mitään suomalaisempaa. Ruotsalaisen Nadia Tolstoyn juliste eteni Come to Finlandin saunateemaisen suunnittelukilpailun finaaliin, eikä ihme! Auringonlaskun hohkaavat värit tuovat saunan kuumuuden melkein julisteen katsojan kasvoille, ja tämä hehku lämmittää sielua pitkän talvenkin yli.

6. Lähiretkeilyä

Omaa pihaa edemmäs ei tarvitse lähteä retkelle! Parolan Rottingin tyylikäs tulipata on loistava lisä koti- tai mökkipihaan, sillä pata toimii sekä tunnelmanluojana että ohjelmanumerona. Nauti syksyn hämärtyvistä illoista avotulen äärellä, ja nauti samalla vaikka muutama paahdettu vaahtokarkki.

18.09.2023