Ihan pienilläkin jutuilla voi tehdä arjesta mukavampaa: nauti aamukahvit uudesta lempikupista tai vietä iltapäivän luovat tunnit reippaasti jalkeilla.

Aika herätä: unihiekka silmistä ja kuppi kahvia kielen päälle

Kotimaisen Vaja-keramiikkatehtaan 4-desinen kahvimuki riittää kivasti aamun aloitukseen. Jätetäänkö maitovaraa vai ei? Vitroposliiniset mukit ja muut Vaja-astiat valmistetaan Porvoossa.

Päivä edessä: kirjaa tehtävälista ylös

Työpäivän ja arjen askareiden hallintaa helpottaa huomattavasti se, kun tehtävät ovat kirjattu muistiin. Vapauta tilaa aivoistasi ja listaa tärkeät tehtävät kauniiseen muistikirjaan – esimerkiksi kesäisestä Hangosta haaveilu jouduttaa työlistan taklaamista mukavasti.

Lounasaika: luottokeitto tulille kunnon kattilalla

Hurraa, ruoka-aika! Maistuisiko juustoinen kasvissosekeitto vai ehkä perinteinen hernesoppa? Tee kerralla parin päivän annos reilun kokoisessa kattilassa. HEIROLin 7,5-litrainen kattila on joka kotikokin luottoväline.

Siesta: pää tyynyyn ja hetki omaa aikaa

Lounaan jälkeen voisi pitää viiden minuutin pikasiestan. Siispä tyyny niskan taakse ja sohvalle! Design Paletin Kielo-tyynynpäällinen on upea näky sohvannurkassa.

Iltapäivän tehotunnit: virkistystä sitruunasta

Lopeta työpäivä pirteissä merkeissä ja anna sitruunan eteerisen öljyn tuoksun stimuloida aistejasi! Eteeristä öljyä voi tipautella tuoksukivelle, tai laittaa jopa iholle pohjaöljyyn laimennettuna. Aromapaketissa ovat mukana myös teepuun, laventelin ja eukalyptuksen eteeriset öljyt.

Ennen loppukiriä: herkkukahvin paikka

Klassikkokeittimen uudistettu versio saa kaikki kahvihifistelijät tyytyväisiksi, sillä tämä espressokeitin lämpiää induktioliedellä. Säiliöön mahtuu noin kuuden kupin kahvinpurut. Jos kahvi on yksi päivän suurimmista nautinnoistasi, tämä Bialettin espressokeitin on kuin tehty sinulle!

Vielä jaksaa: työpäivä pakettiin jalkeilla

Työpöydän korkeuden sääteleminen pitkin päivää ei ole ollenkaan huono ajatus. Kun vaihdat työasentoa usein, selkäsi, niskasi ja hartiasi saavat tärkeää vaihtelua. Muista silti pieni taukojumppa kerran tunnissa. SELKAn SOPIVA S on näyttävä mutta näppärä pöytä, jota voit siirrellä ja säädellä mielesi mukaan.

Vihdoin vapaalla: lämmintä päälle ja happihyppelylle

Helsingin villasukkatehtaan perinteiset villasukat pitävät lämpimänä niin tuulessa ja tuiskussa kuin pakkasellakin. Voit valita oman suosikkisi yhdestätoista kauniista väristä. Neulelanka on superpehmeän lampaanvillan ja kestävyyttä lisäävän polyamidin sekoitusta. Sukat valmistetaan Suomessa.

Illansuun kotoilu: opi kiinnostava kikka

Tiesitkö, että monen kasviksen jämäosat voi hyödyntää? Jos kiikutat kaupasta kotiin ruukkusalaatteja, sipulia, avokadoa, selleriä, valkosipulia, purjoa tai yrttejä, saatat olla kiinnostunut siitä, miten näitä herkkuja voi jatkokasvattaa. Hauskaa ja hyödyllistä!

Hiljaa kohti huomista: sohva, peitto ja hyvä kirja

Laadukkaan ja luonnonmateriaalista valmistetun pussilakanan alle on ihana kääriytyä. HEMPEAn Nangu-pussilaka on kooltaan 145 x 200 cm, joten sen alle mahtuu vaikka yhdessä kaverin kanssa. Pussilakana on saatavilla viidessä eri värissä.

01.09.2023