Linnut alkavat laulaa, aurinko pilkistää pilvien välistä ja päivänvaloakin tuntuu taas riittävän – kevät on täällä! Poimimme valikoimastamme 5 Järvenpään Kukkatalon kranssia, joilla kelpaa juhlistaa vuodenajan vaihtumista.

Viehkeän vihreää

Luonnollinen mutta näyttävä villiparsakranssi on tyylikäs valinta niin kodin sisutukseen kuin juhlienkin koristeeksi. Kranssin pohjana on vähäeleisen moderni metallirengas. Villiparsakranssi on halkaisijaltaan 50 senttimetrin kokoinen.

Mimosaa brunssilla

Kaunis mimosakranssi on kuin itse auringonpaiste! Värikkäistä kuivakukista sidottu kranssi on täydellinen valinta heille, joille enemmän on enemmän. Mimosakranssin halkaisija on 60 senttimetriä.

Sano se saniaisin

Saniaiskranssin vihreän ja ruskean yhdistelmä istuu monenlaisiin värimaailmoihin. Rottinkinen kranssipohja mukailee kranssin maanläheistä tyyliä. Saniaiskranssi on halkaisijaltaan 40 senttimetriä.

Pehmeitä pastelleja

Leikkisä helmisanikkakranssi istuu erinomaisesti esimerkiksi pastellisävyillä sisustettuihin koteihin. Kranssin pohjana on tukeva juuttirengas. Helmisanikkakranssin halkaisija on 50 senttimetriä.

Pohjoiseen bohoon

Magnoliakranssi on nappivalinta skandibohoon tyyliin. Magnolian lehtien, pampaheinän, oksien ja saniaisten muodot pääsevät valokeilaan luonnollisen sävyisessä kranssissa. Magnoliakranssi on halkaisijaltaan 50 senttimetrin kokoinen.

Tutustu Järvenpään Kukkatalon koko valikoimaan täällä!

22.03.2023