Vaihtelun ei turhaan sanota virkistävän! Tuore maalikerros, kaunis tapetti tai kunnon kuuraus muuttaa kodin ilmeen täysin toiseksi. Kurkkaa poiminnat ja ryhdy viikonlopun mittaiseen remonttiin!

Tarinoita maalien muodossa

Kodit kertovat asukkaistaan. On siis vähintäänkin sopivaa, että tarinoita ja merkityksiä löytyy kodin maalipinnoista lähtien. Cover Storyn tyylikkäät sävyt ovat saaneet inspiraationsa rakastettujen kirjailijoiden tuotannosta – miltä kuulostaisi esimerkiksi ylellisen runsas Oscar makuuhuoneeseen tai levollinen Tove olohuoneeseen?

Uutta kotiin klassikoilla

Lähes satavuotiaan Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimaan kuuluvat sekä ajattomat klassikot että uudet tuttavuudet. Pihlgren ja Ritolan ympäristöystävälliset paperitapetit todistavat sen, kuinka ensiluokkainen design kestää vuosikymmenestä toiseen.

Tutustu koko tapettivalikoimaamme!

Matalan kynnyksen muutokseen

Okei, kuuraamista ei ehkä voi sanoa remontiksi, mutta yhtä iso vaikutus sillä kuitenkin on huoneen ilmeeseen. Käsittelemätön puulattia hyötyy ajoittaisesta suopakuuraamisesta, jolloin hyvä juuriharja on verraton apu. Annansilmät-Aitan kuurausharja on valmistettu käsin Suomessa.

07.03.2023