Vaihtelun ei turhaan sanota virkistävän! Tuore maalikerros, kaunis tapetti tai näyttävä seinätarra muuttaa kodin ilmeen täysin toiseksi. Kurkkaa poiminnat ja ryhdy viikonlopun mittaiseen remonttiin!

Tarinoita maalien muodossa

Kodit kertovat asukkaistaan. On siis vähintäänkin sopivaa, että tarinoita ja merkityksiä löytyy kodin maalipinnoista lähtien. Cover Storyn tyylikkäät sävyt ovat saaneet inspiraationsa rakastettujen kirjailijoiden tuotannosta – miltä kuulostaisi esimerkiksi ylellisen runsas Oscar makuuhuoneeseen tai levollinen Tove olohuoneeseen?

Uutta kotiin klassikoilla

Lähes satavuotiaan Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimaan kuuluvat sekä ajattomat klassikot että uudet tuttavuudet. Pihlgren ja Ritolan ympäristöystävälliset paperitapetit todistavat sen, kuinka ensiluokkainen design kestää vuosikymmenestä toiseen.

Matalan kynnyksen muutokseen

Kun seinän väri miellyttää silmää mutta pieni päivitys tekisi terää, kuvaan astuvat Made of Sundaysin sisustustarrat. Paperista valmistetut ja mattapintaiset tarrat ovat sekä helppoja kiinnittää että irrottaa – pientä pintaremonttia voi siis huoletta tehdä myös vuokrakodissa!

07.03.2023