Vaihtelun ei turhaan sanota virkistävän! Tuore maalikerros, kaunis tapetti tai kunnon kuuraus muuttaa kodin ilmeen täysin toiseksi. Kurkkaa poiminnat ja ryhdy viikonlopun mittaiseen remonttiin!

Tarinoita maalien muodossa

Kodit kertovat asukkaistaan. On siis vähintäänkin sopivaa, että tarinoita ja merkityksiä löytyy kodin maalipinnoista lähtien. Cover Storyn tyylikkäät sävyt ovat saaneet inspiraationsa rakastettujen kirjailijoiden tuotannosta – miltä kuulostaisi esimerkiksi ylellisen runsas Oscar makuuhuoneeseen tai levollinen Tove olohuoneeseen?

2,00 €
Kauppias: Cover Story
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS (yli 200 € tilauksille ilmainen kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

Tove – Mid storm gray on luonnollisen harmaansininen maalisävy. Tasapainoinen harmaansininen on oikea pohjoisen sävy. Tove antaa seinille ja katolle pehmeästi valoa heijastavan mattapinnan.

Täyteläinen harmaansininen on levollinen makuuhuoneessa ja lempeä tunnelmanluoja valkoisessa keittiössä. Tove nauttii myös puisista pinnoista. Yhdistä harmaansininen muihin luonnollisiin väreihin, kuten vihreisiin ja sinisiin tai raikasta kokonaisuutta ripauksella valkoista. Tämä sävy hurmaa myös katossa.

Sävymalli on A4 -kokoinen ja tarrataustainen. 3,6 litran maalimäärän riittoisuus on noin 30-40m² ja 9 litran maalipurkista riittää noin 75-100m² alaan.

Cover Story -maalien tuotetiedot:

  • Cover Storyn vesiohenteiset maalit soveltuvat sisätilojen seinä- ja kattopintojen maalaamiseen.
  • Maalit ovat täysin muovittomia, joten ne eivät muodosta maalattavalle pinnalle muovikalvoa, vaan antavat rakenteiden hengittää ennaltaehkäisten kosteuden aiheuttamia vaurioita, kuten hometta. Hengittävyyden ansiosta Cover Storyn sisämaalit soveltuvat myös puu- ja hirsipinnoille.
  • Maalista ei vapaudu maalaamisen aikana haitallisia VOC-päästöjä sisäilmaan, ja hajuttomuus tekee maalaamisesta miellyttävää.
  • Peittävä CS Signature -mattapinta heijastaa lempeästi valoa niin kesän auringossa kuin talven pimeydessä.
  • Täyteläinen ja tarkka sävyjen toisto on Cover Storyn maalien ominaisuus. Toisin kuin rautakaupoissa myytävät maalit, kaikki Cover Storyn maalisävyt myydään valmiiksi sävytettyinä. Hinta on sama väristä riippumatta. Näin jokainen sävy on samanarvoinen ja tasalaatuinen.
  • Aidolla maalilla maalatut sävymallit tekevät maalisävyn valitsemisesta vaivatonta. A4-kokoisen ja tarrataustaisen sävymallin voi liimata helposti suoraan maalattavalle pinnalle ja seurata, miltä sävy näyttää erilaisissa valaistuksissa ja eri aikoina – valon laatu ja määrä vaikuttavat merkittävästi siihen, miten havaitsemme värin. Sävymallit on tehty aidoilla Cover Storyn maaleilla, joten sävy on takuulla sama kuin varsinaisessa maalissa.
Valitse tuote

Uutta kotiin klassikoilla

Lähes satavuotiaan Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimaan kuuluvat sekä ajattomat klassikot että uudet tuttavuudet. Pihlgren ja Ritolan ympäristöystävälliset paperitapetit todistavat sen, kuinka ensiluokkainen design kestää vuosikymmenestä toiseen.

94,00 €
Kauppias: Pihlgren ja Ritola
Toimituskulut: 15,00 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Suunnittelija: Ritva Kronlund
Rullan pituus: 10,05 m
Rullan leveys: 53 cm
Tasakohdistus: 32 cm

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan perinteiset paperitapetit valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella Akaan Toijalassa. Kuosit painetaan aidolle tapettipaperille rotaatiopainomenetelmällä, jolla syntyvät pehmeät värit, elävä painojälki ja kaunis himmeä pinta.

Vinkki!

Perinteinen paperitapetti on tavallista tapettia herkempää, mistä johtuen sitä pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin. Tutustu Pihlgren ja Ritolan asiantuntijoiden tapetointiohjeisiin, joilla onnistut varmasti!

Katso lisää tapettimalleja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimasta.

Väri

Tutustu koko tapettivalikoimaamme!

Matalan kynnyksen muutokseen

Okei, kuuraamista ei ehkä voi sanoa remontiksi, mutta yhtä iso vaikutus sillä kuitenkin on huoneen ilmeeseen. Käsittelemätön puulattia hyötyy ajoittaisesta suopakuuraamisesta, jolloin hyvä juuriharja on verraton apu. Annansilmät-Aitan kuurausharja on valmistettu käsin Suomessa.

15,00 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Perinteinen kuurausharja mattojen pesuun. Puolikova valkokuitu sopii useimmille matoille.