Hajuveden korvaaja kemikaalikuormaa miettivälle, rentouttava rituaali askareiden ohessa ja tunnelmaa kohottava tuoksu kotiin. Tutustu ilapothecaryn Beat the Blues -tuotesarjaan ja hyödynnä etu: saat kaupan päälle matkakokoisen Beat the Blues -huonetuoksusuihkeen, kun tilaat ilapothecaryn valikoimasta 50 eurolla.

Beat the Blues -huonetuoksusuihke

Beat the Blues -huonetuoksusuihke lupaa luoda rauhallista tunnelmaa yhdellä suihkauksella. Kun avaan suihkepullon korkin ja nuuhkaisen, huomaan, että tuoksun intensiivisyys saattaisi alkuun säikäyttää tuoksuherkän. Itse en ole sellainen, joten painan yhden hienojakoisen pöllähdyksen huonetuoksua ilmaan.

Kevyen kukkainen alkutuoksu muuttuu pehmeän mausteiseksi ja aavistuksen yrttiseksi asetuttuaan. Tälle löytyy selitys ainesosalistasta: Beat the Blues -sarja on rakennettu myskisalvian, appelsiinipuun lehdistä tislattavan petitgrainin, tuberosan ja palsamipelargonin eteerisistä öljyistä. On huomautettava, että tuotetta ei suositella raskaana oleville sen sisältämän myskisalvian takia.

Kun asettaudun istumaan ja jatkan muiden asioiden puuhastelua, huomaan, että taidan olla tavallista rentoutuneempi. Toistan kokeen toisena päivänä, ja rauhallisempi sekä keskittyneempi olo saavuttaa minut jälleen. Suihke on tehty aidoista ja tenhoavista ainesosista – ehkä juuri tästä syystä voi olettaa, että sillä oli vaikutusta myös omaan olotilaani.

Suosittelisin tätä tuotetta heille, jotka haluavat priorisoida tiedostavaa läsnäoloa arjessaan. Huonetuoksun suihkauttaminen toimii kuin rituaalina, jossa omalle keholle kerrotaan, että nyt ei ole kiire.

38,00 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary Beat the Blues Room Spray -tuoksusuihkeeseen on koottu tunnetuimmat 100 % luonnolliset mielialaa keventävät ja stressin tunteita helpottavat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt yhteen helposti käytettävään suihkepulloon.

Voit käyttää tätä luonnollista tuoksusuihketta luomaan rauhallista tunnelmaa kotiin, autoon ja työpisteelle. Kokeile Beat the Blues -suihketta myös parfyymin tapaan suihkaisemalla yllesi ripaus aromaterapiaa päivääsi piristämään.

Palkitun ilapothecary Beat the Blues -linjan tuotteet perustuvat neljän arvostetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Myskisalvia tunnettiin jo Hippokrateen aikana onnen tunteita lisäävänä öljynä. Parsakasveihin kuuluva tuberosa sekä maadoittava palsamipelargoni puolestaan tunnetaan rauhoittavista ja stressiä helpottavista ominaisuuksistaan ja appelsiinipuun lehdistä tislattava petitgrain mielialaa kohottavasta vaikutuksestaan.

Beat The Blues -huonetuoksuspray – käyttöohje

Tuoksuaisti on aisteistamme nopein tapa helpottaa stressaantunutta oloa ja lisätä hyvän olon tunnetta. Käytä autossa, työpöydän ääressä tai huoneessa, jossa vietät eniten aikaa. Suihkauta tuoksua ilmaan ja nauti eteeristen öljyjen rauhoittavasta vaikutuksesta.

Annostelu: Suihkaise tuoksua ilmaan yhden painalluksen verran ja anna tuoksun laskeutua yllesi tai huoneilmaan.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Ethanol, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil, Petitgrain Bigarde Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Tuberose Absolute Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Ei sovi raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Beat the Blues -roll-on

”En ole enää vuosiin käyttänyt perinteisiä hajuvesiä kuin ihan poikkeustapauksissa. Herkistyin jossain kohtaa aikuisikää useammille päivittäiskosmetiikan tuoksuille, ja aloin kiinnittää huomiota kemikaalikuormaan, jota voisin karsia.  

Ilapothecaryn tuoksuöljyt kiinnostivat luonnollisina vaihtoehtoina. Sarjassa on kaksi erilaista tuoksua: Speak Your Truth oloa rauhoittamaan ja maadoittamaan sekä Beat the Blues mielialaa kohottamaan ja piristämään. Näistä jälkimmäinen tuntui heti miellyttävältä.

Pieni roll-on on tosi kätevä, ja siitä saa iholle juuri sopivan määrän tuoksuöljyä. Olen niin tottunut tuoksuttomaan elämään, että korvan taa sipaistuna tuoksu tuntuu pikkuisen turhan voimakkaalta, mutta ranteissa taas aivan ihanalta. Arvaan, että muut ihmiset eivät tunne tuoksua, mutta itse huomaan nuuhkaisevani ranteitani päivän mittaan, ja siitä tulee hyvä fiilis. Tuoksua on helppo lisätä päivän aikana, eikä annostelu mene koskaan pieleen.”

35,00 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary Beat the Blues Pulse Point on pulssipisteillä käytettävä tuoksuöljy kätevässä roll on -muodossa. Se sisältää maailman tunnetuimpia mielialaa keventäviä ja stressiä helpottavia eteerisiä öljyjä, kuten petitgrainia, palsamipelargoniaa, myskisalviaa ja tuberosaa.

Tuoksuaisti on aisteistamme nopein tapa helpottaa stressaantunutta oloa ja lisätä hyvän olon tunnetta. Sipaise öljyä pulssipisteisiin ranteisiin ja korvan taakse, kun kaipaat oloosi kepeyttä ja tasapainoa.

Beat the Blues -roll-on tuoksuöljy – käyttöohje

Sipaise roll-onia pulssialueille ranteisiin ja kaulalle. Sopii päivittäiseen käyttöön. Ei sovi käytettäväksi raskauden aikana.

Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopherol Extract, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil, Petitgrain Bigarde Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Tuberose Absolute Oil, Styrax Benzoin

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Alkoholiton
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei sovi raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Beat the Blues -huonetuoksutikut

Olen aina pitänyt erilaisista huonetuoksuista, joten ilapothecaryn Beat the Blues -huonetuoksun kokeileminen kiinnosti. Pakkauksen koko on tyypillinen 100 millilitraa, ja mukana tulevat haihdutustikut, joiden avulla tuoksu leviää ilmaan. Laitoin huonetuoksun heti tositoimiin ja asetin sen vessaan.

Pienessä vessassa vieno tuoksu levisi tehokkaasti käymättä kuitenkaan liian hallitsevaksi, ja se sai kehuja myös kumppaniltani. Tuoksun voimakkuutta voi säätää tikkujen määrällä: alkuun pulloon kannattaa asettaa vain muutama tikku, ja lisätä niitä ajan myötä sen mukaan, kuinka intensiivistä tuoksua kaipaa. 

Huonetuoksulla oli myös oma vaikutuksensa tilaan. Vessani ei ole viimeisintä huutoa, mutta pieni ja hemmotteleva sisustuselementti kohotti heti tavanomaista käsienpesua tai kosteusvoiteen levittämistä. Beat the Blues -tuoksusarjan kerrotaan lisäävän hyvän olon tunnetta ainutlaatuisen eteeristen öljyjen yhdistelmänsä ansiosta, joten silläkin voi olla vaikutusta asiaan.

Kannattaa huomioida, että huonetuoksua ei suositella käytettäväksi raskauden aikana sen sisältämän myskisalvian takia. Hyvän tuoksun lisäksi Beat the Blues -huonetuoksu saa minulta pisteitä siitä, että se on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista ja ilman eläinkokeita.

69,90 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Tuoksuaisti on aisteistamme nopein tapa helpottaa stressaantunutta oloa ja lisätä hyvän olon tunnetta. ilapothecary Beat The Blues Reeds -huonetuoksuun on koottu maailman tunnetuimmat 100 % luonnolliset mielialaa keventävät ja stressiä helpottavat laadukkaat eteeriset öljyt. Tyylikkääseen, mustaan lasipulloon asetettavien tikkujen kautta eteeristen öljyjen virkistävä tuoksu leviää ympäröivään huoneilmaan.

Beat the Blues Reeds -huonetuoksu kuuluu ilapothecaryn palkittuun Beat the Blues -linjaan. Sen tuotteet perustuvat neljän arvostetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Myskisalvia tunnettiin jo Hippokrateen aikana onnen tunteita lisäävänä öljynä. Parsakasveihin kuuluva tuberosa sekä maadoittava palsamipelargoni puolestaan tunnetaan rauhoittavista ja stressiä helpottavista ominaisuuksistaan ja appelsiinipuun lehdistä tislattava petitgrain mielialaa kohottavasta vaikutuksestaan.

Beat The Blues -huonetuoksu – käyttöohje

Aseta tikut lasipulloon ja anna tuoksuöljyn imeytyä niihin, jolloin tuoksu leviää ympäröivään huoneilmaan. Aktivoidaksesi tuoksuöljyä kääntele pulloa ajoittain. Voit säädellä tuoksun voimakkuutta vähentämällä tikkujen määrää. Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Tuote on pakattu tyylikkääseen, mustaan lahjapakkaukseen.

Ei sovellu käytettäväksi raskauden aikana.

Ainesosaluettelo

Ethanol, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil, Petitgrain Bigarde Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Tuberose Absolute Oil

Tutustu ilapothecaryn koko valikoimaan!