Asiakkaamme ovat lisänneet toivelistoilleen kaikkea viskilaseista vihersisustamiseen. Lisää myös omat suosikkituotteet toivelistallesi, jotta ne pysyvät visusti tallessa.

10. Herkkua vatsalle ja lompakolle

Ruoka ja syöminen ovat niitä asioita, joihin voi helposti kuluttaa suuren osan kuukauden budjetista. Jos ruokabudjetin tarkastelu on tarpeen, silloin kannattaa tarttua tähän opukseen. Annos eurolla sisältää yli 50 kasvisruokaohjetta, jotka maksavat – arvasit oikein – noin euron annokselta. Kirjassa on myös erittäin käteviä ruokalistoja noin 30 euron viikkoihin eri vuodenaikoina ja tarvittavat ostoslistat. Tätä helpommaksi ei ruokasuunnittelu käy!

14,50 € 24,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. Tähän keittokirjaan on koottu yli 50 täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta.

Kirja on jaoteltu pääruokiin, evääksi sopiviin aterioihin sekä niitä täydentäviin lisukkeisiin, sämpylöihin, levitteisiin, välipaloihin ja aamiaisiin. Se vinkkaa myös mitä kannattaa aina pitää ruokakomerossa sekä miten suunnitella viikon ateriat, laatia toimiva ostoslista ja vähentää ruokahävikki minimiin. Lisäksi kirjassa on ruokalistat 30 euron viikkoihin eri vuodenaikoina ja ostoslistat niiden varalle. Suurin osa ohjeista on vegaanisia ja siten erittäin edullisia ja ilmastoystävällisiä.

9. Lapsuudenkesän tuntu

Paljaat varpaat, kimppu luonnonkukkia, veijarimainen ilme ja taskussa ritsa – kesä voi alkaa. Erik Bruunin kujeileva kuvitus tuo mieleen lapsuudenkesät ja muiston siitä, miten jokaisen kulman takana saattoi odottaa seikkailu. The Moose -juliste, kuten myös muut Bruunin kuvitukset, on hykerryttävä yhdistelmä modernia grafiikkaa ja nostalgisia teemoja.

33,60 € 42,00 €
Kauppias: Come to Finland
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Tämä Erik Bruunin juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.

8. Lempeästi keinuen

Hyvä design sen kuin kestää aikaa. Todistuskappaleena siitä on esimerkiksi tämä Parolan Rottingin Aulis-tuoli, jonka suunnitteli itse yrityksen perustaja Aulis Herranen vuonna 1969. On hyvinkin todennäköistä, että olet istahtanut tälle riipputuolille jossain vaiheessa elämääsi. Ehkä juuri siksi se on niin toivottu tuote myös kaupassamme – istuinkokemus oli niin mukava, että tuoli on pakko saada myös itselle.

419,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Aulis-riippukeinu on Parolan Rottingin tunnetuin tuote ja suomalaisen kalustemuotoilun klassikko. Tämä Aulis Herrasen suunnittelema rottinkiriippukeinu, se aito ja alkuperäinen, on keinuttanut suomalaisia uneen ja unelmiin jo yli puolen vuosisadan ajan. Rottinkituoleja on maailmassa monia, mutta vain yksi voi olla aito Parolan Aulis -klassikko!

Aulis, riippukeinu joka on rottinkia, sai muotonsa jo vuonna 1969 ja seuraavalla vuosituhannella tämä rottinkikeinu nimettiin suunnittelijansa, Parolan Rottingin perustajan Aulis Herrasen mukaan. Aulis on siis keinuttanut lempeästi sylissään jo yli puolen vuosisadan ajan, ja yhä uudet sukupolvet ihastuvat sen ajattomaan muotokieleen ja kauniiseen rakenteeseen. Aulis onkin kevyt ja kestävä korituoli, joka säilyttää arvonsa ja arvokkuutensa vuodesta toiseen.

Yksi Auliksen vahvuus on, että se soveltuu niin moneen sisustustyyliin. Aulis istuu sisälle ja ulos – ja Aulikseen voi istahtaa sisällä ja ulkona! Jo mummolassa on saattanut olla Aulis, joka sittemmin on siirtynyt seuraavien sukupolvien käyttöön. Yhtä hyvin tämä riippukeinutuoli on kotonaan runsaassa boho-tyylissä tai aavistuksen hillitymmässä scandi-bohossa. Monet ovat viehättyneet itämaisesta niukkuuden estetiikasta ja kun siihen lisätään skandinaavinen tyyli, syntyy Aulikselle uusi kotikenttä japandi.

Aulis on rottinkikaluste parhaimmillaan: se on näyttävä huoneen komistus mutta samalla kevyt ja muullekin sisustukselle tilaa antava. Auliksella on neljä eri väritystä, ja tuntuu että jokainen niistä korostaa Auliksen klassista muotoa eri tavoin.

Aulis-riippukeinuun sopii mainiosti pehmusteeksi Parolan® Lempeä lepopatja.

Sisältää noin 3 metriä pitkän kiinnitysköyden. Köyden kiinnityskohtaa on vahvistettu huomaamattomalla muovipunoksella.

Kiinnityskoukku on tilattava erikseen. Kiinnittämiseen soveltuu esimerkiksi tämä Power Hook -pyörivä koukku riippukeinulle tai Saparokoukku ja koussi riippukeinulle.

Käyttöturvallisuuden vuoksi suosittelemme riippukeinun kattokiinnitykseen pyörivää Power Hook -koukkua. Kattokiinnitykseen sopii hyvin myös ns. saparokoukku, mutta huomioithan, että sen kierteet ja riippukeinun köysi eivät kestä lainkaan pyörimistä. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla, joten suosittelemme, että konsultoit tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Jokaisella käsintehdyllä Auliksella on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta.

Värivaihtoehdot: Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen
Paino 7 kg

Väri

7. Oma paratiisi

Oletko todellinen kotihiiri? Poistutko kotoa vain pakon edessä? Sanoisitko että koti on… Paratiisi? Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan upea Paratiisi-tapetti on kuin koru. Kuudessa värivaihtoehdossa saatavilla oleva, Ritva Kronlundin suunnittelema tapetti on täynnä elämän symboleita. Mikä olisikaan osuvampi tapettivalinta omalle kodille?

94,00 €
Kauppias: Pihlgren ja Ritola
Toimituskulut: 15,00 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Suunnittelija: Ritva Kronlund
Rullan pituus: 10,05 m
Rullan leveys: 53 cm
Tasakohdistus: 32 cm

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan perinteiset paperitapetit valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella Akaan Toijalassa. Kuosit painetaan aidolle tapettipaperille rotaatiopainomenetelmällä, jolla syntyvät pehmeät värit, elävä painojälki ja kaunis himmeä pinta.

Vinkki!

Perinteinen paperitapetti on tavallista tapettia herkempää, mistä johtuen sitä pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin. Tutustu Pihlgren ja Ritolan asiantuntijoiden tapetointiohjeisiin, joilla onnistut varmasti!

Katso lisää tapettimalleja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimasta.

Väri

6. Valonsäteet talteen

Viherkasvit tuovat iloa kotiin, mutta niiden sijoittaminen ei olekaan aivan lasten leikkiä. Tämän kevyen kukkapöydän voi asettaa kasvien valontarpeen mukaan sinne, minne itseä huvittaa, sillä sen vähäeleisen designin ansiosta kukkapöytä sopii niin olohuoneeseen, kuistille, keittiöön, mökille, makuuhuoneeseen, lahjaksi… Vaihtoehdot ovat loputtomat.

229,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Nostalgiaa huokuva Parolan Rottingin kukkapöytä on monelle se ainoa oikea kukkapöytä, joka on tuttu jo 1970-luvulta.

Tyylikkäänä ja ajattomana huonekaluna se mukautuu ympäröivään tilaan samalla säilyttäen oman olemuksensa. Tuote sopii kaikenlaiseen sisustustyyliin, scandi-bohosta ja japandista kodikkaaseen mummolatyyliin. Se on kotonaan kaikkialla ja sopii olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, ihan missä sitä tarvitaankin.

Talvisin kukkapöytä viihtyy sisätiloissa tai lasitetulla parvekkeella, kesäksi sen voi siirtää sisustamaan terassia tai parveketta. Rottinkia oleva linjakas kukkapöytä tuo kauniisti esiin niin viherkasvit ja yrtit kuin kukkivat huonekasvitkin.

Parolan kukkapöytä on osa sisustusta, johon se luo lämpöä ja kodikkuutta mutta myös hivenen eksotiikkaa. Keveä klassikko on monikäyttöinen, sillä siihen voi kasvien lisäksi sijoittaa vaikkapa kauniita kukkaruukkuja tyhjänäkin, tai muita koriste- tai käyttöesineitä tai lehtiä ja kirjoja.

Parolan kukkapöydän ylähylly on ilmavaa lasia, alahylly trendikästä rottinkia. Sen on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen.

Värivaihtoehdot: Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Valkoinen

Kukkapöydän käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa.

Kukkapöydän hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla.

Kukkapöydän koko

Korkeus: 65 cm
Leveys: 100 cm
Syvyys: 27 cm
Paino: 7 kg

Väri

5. Järvimaisema

Ikuinen järvimaisema auringonlaskun aikaan? Kyllä kiitos! Ei ole ihme, miksi Saimaa-aiheinen juliste keikkuu toivotuimpien tuotteidemme listalla, sillä tätä kuvitusta voisi katsoa maailman ääriin. Emme voi luvata, että julisteen tapittamisella olisi sama rentouttava vaikutus kuin luonnossa olemisella, mutta erittäin lähelle se pääsee.

33,60 € 42,00 €
Kauppias: Come to Finland
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Tämä ihana Saimaa-juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.

4. Romanttista skandihenkeä

Neljänneksi toivotuimmalla tuotteella, Lukko-tapetilla, on erityinen piirre – tapetin kuvio rauhoittuu laajoilla pinta-aloilla. Yhdeksässä hempeässä värissä saatavilla olevasta tapetista löytyykin vaihtoehto joka kotiin, ja erityisesti heille, joita viehättää skandinaavinen maalaishenkisyys. Todella herkullisen lopputuloksen saat, kun valitset listojen värin tapetin värityksen mukaan.

94,00 €
Kauppias: Pihlgren ja Ritola
Toimituskulut: 15,00 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Rullan pituus: 10,05 m
Rullan leveys: 53 cm
Tasakohdistus: 26 cm

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan perinteiset paperitapetit valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella Akaan Toijalassa. Kuosit painetaan aidolle tapettipaperille rotaatiopainomenetelmällä, jolla syntyvät pehmeät värit, elävä painojälki ja kaunis himmeä pinta.

Vinkki!

Perinteinen paperitapetti on tavallista tapettia herkempää, mistä johtuen sitä pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin. Tutustu Pihlgren ja Ritolan asiantuntijoiden tapetointiohjeisiin, joilla onnistut varmasti!

Katso lisää tapettimalleja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimasta.

Väri

3. Tapetti-ikoni

Birger Kaipiaisen suunnittelemalla Kiurujen yöllä on kiistaton legendastatus tapettien joukossa. Tapetin runsaat kuviot ja rohkeat värit näyttävät hyvältä niin vanhassa puutalossa kuin modernissakin rakennuksessa. 1950-luvun lopulla suunniteltu tapetti on tuttu monille esimerkiksi vuosien takaa, ja asiakkaamme kertovat usein tapettiin liittyviä onnellisia ja koskettaviakin muistoja.

122,00 €
Kauppias: Pihlgren ja Ritola
Toimituskulut: 15,00 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Birger Kaipiaisen suunnittelema, alkuperäinen Kiurujen yö -tapetti vuodelta 1958.

Suunnittelija: Birger Kaipiainen
Rullan pituus: 10,05 m
Rullan leveys: 53 cm
Tasakohdistus: 44 cm

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan perinteiset paperitapetit valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella Akaan Toijalassa. Kuosit painetaan aidolle tapettipaperille rotaatiopainomenetelmällä, jolla syntyvät pehmeät värit, elävä painojälki ja kaunis himmeä pinta.

Vinkki!

Perinteinen paperitapetti on tavallista tapettia herkempää, mistä johtuen sitä pitää käsitellä tapetoitaessa hieman varovaisemmin. Tutustu Pihlgren ja Ritolan asiantuntijoiden tapetointiohjeisiin, joilla onnistut varmasti!

Katso lisää tapettimalleja Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan valikoimasta.

Väri

2. Viimeinen silaus

Jos makuuhuoneen sisustus olisi musiikkia, olisi sängynpääty kuin basso – sen puuttumisen huomaa. Parolan Rottingin Sulho-sängynpääty on punottua rottinkia, mikä saa aikaan luonnonläheisen, ehkä jopa hieman boheemin vaikutelman. Sulho antaa neutraalin taustan kaikenlaisille petauksille, olivatpa vuodevaatteet sitten vaaleaa pellavaa tai räiskyviä printtejä.

349,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Sulho-sängynpääty on rottinkia, jossa on kaunis rottinkipunos pinnassa. Ihanan kevyt mutta näyttävä sängynpääty tuo makuuhuoneeseen maanläheistä boho-tunnelmaa.

Paino: 8,1 kg
Leveys: 160 cm, 180 cm
Korkeus: 121 cm
Syvyys: 5 cm
Jalkojen korkeus punoksen ulkoreunaan: 38 cm (160 cm leveässä mallissa), 38,5 cm (180 cm leveässä mallissa)

Koko

1. Aidot aromit esille

Yksi asiakkaamme on arvioinut SAVU-viskilasin käytön olleen hämmentävä kokemus – ja niinhän se onkin, sillä lasin muotoilun ansiosta viskin etanolihöyryjen sijasta esille pääsevät juoman oikeat aromit. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, näistä laseista saa jutun juurta esimerkiksi illanistujaisiin. Kaikkein parasta tietenkin on se, että SAVU-lasin muotoilua arvostaakseen ei tarvitse olla viskiharrastaja, sillä myös keltanokat tunnistavat jalon juoman aromit SAVU-lasista.

69,00 €
Kauppias: SAVU Glass
Toimituskulut: 8,00 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

SAVU viskinmaistelulasi on enemmän kuin pelkkä lasi: se yhdistää kemian gastronomiaan mullistaen näin viskinmaistelun. SAVUn keksijä kemian tohtori Jari Tuominen kehitti SAVUn yhteistyössä lasitaiteilija Kari Alakosken sekä Turun ja Helsingin yliopistojen kanssa.

SAVU on ensimmäinen lasi, joka tarjoaa optimaalisen aromikokemuksen tieteellisesti todistetuilla, patentoiduilla toimivuudellaan. Lasin kaula rajoittaa etanolin nousua lasin yläosaan ja nenään. Lasin yläosassa olevat hyllyt matkivat viskin tislausprosessia. Hyllyillä olevasta pienestä määrästä viskiä haihtuu etanoli nopeasti pois, jonka jälkeen viskiä nauttivalle avautuu vapaa pääsy haistelemaan viskin aromeja. Kun sinulla on SAVU-lasi kädessäsi, voit alkaa nauttimaan aromien löytämisen ilosta!

SAVU Solo -pakkaus sisältää yhden SAVU-viskimaistelulasin.

Mitat: läpimitta 60 mm, korkeus 110 mm

Tilavuus: suositusannos 2–4 cl

Materiaali: konepestävä puhdas borosilikaattilasi

Design: keksijä, kemiantohtori Jari Tuominen