Ilahduta käsityöintoilijaa pehmeällä tai kovalla paketilla. Listasimme lahjaideat hänelle, joka rakastaa pehmeän langan tuntua, erilaisia tekniikoita sekä uusia haasteita.

 

Kirja, joka haastaa kokeilemaan

Kirja käsityöintoilijalle, jonka puikot helkkäävät lakkaamatta. Kun pitsit ja briossit on jo neulottu, miksipä ei neuloisi molempia sukkia kärjestä alkaen yhtä aikaa? Yhdysvaltalainen käsityönopettaja ja neulesuunnittelija Melissa Morgan-Oakes kehitti tekniikan, jossa yhdellä ja samalla kertaa neulotaan molemmat sukat. Huikeaa! Kirjassa on ohjeet 15 sukkamalliin.

12,54 € 20,90 €
Kauppias: KIRJA
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Melissa Morgan-Oakes mullisti sukankudonnan kehittämällä tekniikan, jolla kaksi sukkaa syntyy yhtä aikaa - taatusti samanlaisina.

Tämä kirja opettaa vallankumouksellisen 2 kerralla -tekniikan, jossa neulominen aloitetaan sukkien kärjestä ja edetään varsiin. Tekniikan edut ovat kiistämättömät:

- Lanka ei enää koskaan lopu kesken, kun toinen sukka on vasta puolivälissä. Neulottaessa sukat yhtä aikaa, varsista voi tehdä juuri niin pitkät, kuin lankaa riittää.
- Aina juuri oikeankokoiset sukat. Kun neulominen alkaa sukkien kärjestä, niitä voi helposti sovittaa työn edistyessä.
- Sukat valmistuvat yhtä aikaa.

Kirjassa on ohjeet 15 erilaiseen sukkamalliin. Kun tekniikan oppii, sitä voi myös helposti soveltaa haluamallasi tavalla.

Kori järjestyksen ylläpitoon

Yllättäen iskevää käsityöinspiraatiota silmällä pitäen intoilija varautuu aina muutamalla uuden sävyisellä lankakerällä, upealla kankaalla tai kirjontapohjalla, jotta työhön pääsee heti innon iskettyä käsiksi. Jotta alati karttuvat varastot pysyvät ojennuksessa, on tyylikkäille säilytyskoreille aina tarvetta. Annansilmät Aitan korit ovat näkövammaisten käsityönä huolella valmistamia. Kosteuttakin kestävästä ekopäreestä valmistetussa korissa on tyylikäs puusanka. Kori on kooltaan 34 x 23 x 23 cm.

49,90 €
Kauppias: Annansilmät-Aitta
Toimituskulut: 6,95 €
Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
Kuvaus

Moderni musta ostoskori puusangalla. Materiaali kosteuden kestävää ekopärettä. Mitat n. 34 x 23 x 23 cm (L x S x K). Annansilmät-tuote.

Langat ovat aina ihana yllätys

Luonnonväriset langat ovat yleensä varma valinta, jos lahjansaajan tarkemmat värimieltymykset eivät ole tiedossa. Käsityöintoilija ilahtuu eteenkin Vuonuen laadukkaasta Wilhelmi-kampalangasta, joka kehrätään pitkistä kuiduista. Kuidut on kehrätessä vielä kammattu samaan suuntaan, jotta lopputulos on tunnultaan mahdollisimman pehmeä ja tasainen. Wilhelmi-kampalankaa on vahvistettu lisäämällä kotimaisen lampaanvillan joukkoon 30 % puukuidusta valmistettua tenceliä.

15,90 €
Kauppias: Vuonue
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Erityisen pehmeä ja sileä lanka, joka sopii hyvin kaikkiin tuotteisiin, joissa vaaditaan pehmeämpää tuntua. Kampalanka laskeutuu kauniisti ja on omiaan mm. pitsi- ja pintaneuleissa, mutta sopii mainiosti myös kaikkiin muihin käsitöihin. Langassa oleva kiilto tuo neuleisiin ylellistä ilmettä. Kampalangassa kuidut on kehräyksessä kammattu saman suuntaisesti, mikä tekee langasta huomattavasti sileämmän verrattuna karstalankaan. Puukuidusta valmistetulla tencelillä vahvistettu lanka on luonnostaan antibakteerinen, kosteutta siirtävä, ekologinen ja täysin biohajoava.

 • 70 % suomalainen lampaanvilla
 • 30 % tencel
 • Noin 100 g = 400 m
 • 140 tex x 2, fingering (2-säikeinen)
 • Puikkosuositus 2 - 3 mm
 • Villapesu 40°C tai käsinpesu
Väri

Tarvikepaketti vie uusille urille

Erilaiset tarvikepaketit ovat ihan parhaita lahjoja kokeilevalle käsityöintoilijalle, joka jaksaa aina uudestaan ja uudestaan paneutua erilaisten tekniikoiden saloihin. Nämä tarvikepakettimme sisältää kaiken tarvittavan ohjeista ja materiaaleista välineisiin.

49,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet Tiktok-tähti Rakkaudella Marren suunnittelemia pompom-joulukoristeita. Pakkauksessa on kaksi eri kokoista tupsukehikkoa ja neljä kerää tupsulankaa. Yhdestä pakkauksesta syntyy yli 80 pompomia eli tupsua. Tupsukehikoita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen myös muissa askarteluprojekteissa.

Tiktok-suosiosta nauttiva Rakkaudella Marre tunnetaan värikkäistä pompom-töistään, joihin ovat ihastuneet niin lapset kuin aikuisetkin.

Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan Pompom-joulukoristeisiin. Saat laadukkaat tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa. Kittyn kanssa onnistut!

Pompom-koristepaketti sisältää:

 • neljä kerää Kaupunkilangan Tehdas-lankaa (smaragdinvihreä, viininpunainen, punainen ja valkoinen)
 • kerän puuvillalankaa
 • kaksi tupsukehikkoa (35 ja 45 mm)
 • mustavalkoisen narun
 • palan vihreää huopakangasta
 • tylpän parsinneulan.

44,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet virkkaustähti Molla Millsin suunnitteleman Asteri-käsilaukun. Laukku on kooltaan 22 x 27 cm – juuri sopiva lompakolle, kännykälle ja avaimille.

Molla Mills on kansainvälinen virkkaajatähti ja tunnettu graafisista kuoseistaan niin laukuissa kuin kodintekstiileissä. Sadattuhannet seuraajat ympäri maailmaa fanittavat hänen tunnistettavaa tyyliään.

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketissa saat kaiken tarvittavan Asteri-käsilaukun tekoon. Laadukkaiden materiaalien ja tarvikkeiden sekä selkeiden ohjeiden avulla onnistut varmasti!

Laukun tarvikepaketti sisältää:

 • 2 kerää mustaa Scheepjes Catona -puuvillalankaa
 • 2 kerää pellavanvaalea Scheepjes Catona -puuvillalankaa
 • virkkuukoukun
 • nahkanyörin
 • nyörin kiinnittimet
 • nepparit.

Tuote on poistunut.

Muistikirja töiden tallennukseen

Oikea neuleintoilijan toivelahja! Laine Publishing on julkaissut kauniin ja yksityiskohtaisen My Knitting Notes -muistikirjan neuleintoilijan muistiinpanoja varten. Muistikirjaan intoilija voi koota tehdyt ja tulevat projektit, merkitä muistiin langat, silmukkamäärät ja suunnitella upeita neulemalleja. Kirjaan mahtuu 31 projektia, ja lisäksi siinä on neulepuikkokokojen muuntotaulukko, mittanauha, yleisimmät lyhenteet, ruudukkosivuja kaavioita varten ja tilaa lankahankintojen kirjaamiseen. Tekstit ovat englanniksi.

Tuote on poistunut.