Poimimme Meillä kotona -kappojen valikoimista kolme kuivakakkuvuokaa, joilla loihdit joulun kauneimmat kakut. Vuokien kaunis muotoilu ja kestävä pinnoite tekevät leipomisesta vielä mukavampaa – ja lopputulos se vasta palkitseekin!

Kauneimmat kuivakakkuvuoat: 3 valintaa

Nämä kuivakakkuvuoat ovat paitsi kauniita myös ominaisuuksiltaan ammattilaistenkin vaatimukset täyttäviä. Kakkuvuoissa on tukeva valualumiininen runko, suloinen ruusukultainen väri ja käyttöä kestävä, tarttumaton pinnoite. Kaksinkertainen PFOA-vapaa pinnoite takaa, että kakku irtoaa vuoasta helposti. Lisäksi vuoilla on kolmen vuoden takuu.

1. Anna kuorrutteen valua kuin vesiputous

Kestävä Premium-leivontasarjan Waterfall-vuoka on saanut inspiraation muotoiluunsa vesiputouksesta, ja siksi vuoalla paistetun kakun päälle valutettu suklaa tai sokerikuorrute valuu kauniisti. Paista kakku kauniin kullanruskeaksi! Vuoan tilavuus on 2,5 litraa. Mitat 24,5 x 24,5 x 8,9 cm.

39,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Leivontavuoka vaativalle tosileipojalle! Ammattikäyttöönkin sopivassa kakkuvuoassa on normaalia tukevampi valualumiinen runko, kaunis ruusukultainen väri sekä laadukas, tarttumaton pinnoite.

2. Auringonsäteitä juhlapöytään

Auringonlaskusta muotonsa lainaava laadukas Sunset-maustekakkuvuoka paistaa kakun näyttävään muotoon. Sihtaa valmiin kakun päälle tomusokeria, ja lumilinna on valmis! Vuoan tilavuus on 2 litraa. Mitat 23,5 x 23,5 x 10 cm.

39,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Huolella valikoitu leivontavuoka vaativalle tosileipojalle! Ammattikäyttöönkin sopivassa kakkuvuoassa on normaalia tukevampi valualumiinen runko, kaunis ruusukultainen väri sekä laadukas, tarttumaton pinnoite.

3. Komea kakku, josta riittää kaikille

Sateenkaaren muotoja jäljittelevä Rainbow-vuoka paistaa joulun kauneimmat kakut, joista riittää kaikille. Kinuskikastike tai sula valkosuklaa korostaa vuoan kaarevia muotoja ja tekee kakusta entistä juhlavamman. Vuoan tilavuus on 2,4 litraa. Mitat 24,6 x 24,6 x 9,4 cm.

39,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Huolella valikoitu leivontavuoka vaativalle tosileipojalle! Ammattikäyttöönkin sopivassa kakkuvuoassa on normaalia tukevampi valualumiinen runko, kaunis ruusukultainen väri sekä laadukas tarttumaton pinnoite.

Katso myös nämä