Poimimme Meillä kotona -kappojen valikoimista kolme kuivakakkuvuokaa, joilla loihdit joulun kauneimmat kakut. Vuokien kaunis muotoilu ja kestävä pinnoite tekevät leipomisesta vielä mukavampaa – ja lopputulos se vasta palkitseekin!

Kauneimmat kuivakakkuvuoat: 3 valintaa

Nämä kuivakakkuvuoat ovat paitsi kauniita myös ominaisuuksiltaan ammattilaistenkin vaatimukset täyttäviä. Kakkuvuoissa on tukeva valualumiininen runko, suloinen ruusukultainen väri ja käyttöä kestävä, tarttumaton pinnoite. Kaksinkertainen PFOA-vapaa pinnoite takaa, että kakku irtoaa vuoasta helposti. Lisäksi vuoilla on kolmen vuoden takuu.

1. Anna kuorrutteen valua kuin vesiputous

Kestävä Premium-leivontasarjan Waterfall-vuoka on saanut inspiraation muotoiluunsa vesiputouksesta, ja siksi vuoalla paistetun kakun päälle valutettu suklaa tai sokerikuorrute valuu kauniisti. Paista kakku kauniin kullanruskeaksi! Vuoan tilavuus on 2,5 litraa. Mitat 24,5 x 24,5 x 8,9 cm.

2. Auringonsäteitä juhlapöytään

Auringonlaskusta muotonsa lainaava laadukas Sunset-maustekakkuvuoka paistaa kakun näyttävään muotoon. Sihtaa valmiin kakun päälle tomusokeria, ja lumilinna on valmis! Vuoan tilavuus on 2 litraa. Mitat 23,5 x 23,5 x 10 cm.

3. Komea kakku, josta riittää kaikille

Sateenkaaren muotoja jäljittelevä Rainbow-vuoka paistaa joulun kauneimmat kakut, joista riittää kaikille. Kinuskikastike tai sula valkosuklaa korostaa vuoan kaarevia muotoja ja tekee kakusta entistä juhlavamman. Vuoan tilavuus on 2,4 litraa. Mitat 24,6 x 24,6 x 9,4 cm.

Katso myös nämä

09.12.2022