Vuosi vaihtuu, ja on aika hankkia uusi seinäkalenteri. Meillä kotona -kauppojen valikoimista löydät eleettömän tyylikkäät ja leikkisän humoristiset kalenterit kaikkiin koteihin, itselle tai lahjaksi.

 

Seinäkalenteri: 5 poimintaa

1. Kalenterin mukana ympäri Suomea

Miten nykyajan taiteilijat kuvaisivat tämän päivän Suomea? Come to Finlandin englanninkielinen seinäkalenteri tarjoaa joka kuukaudelle modernin matkailujulisteen, viikonpäivät ja päivänumeroinnin. Kalenteri on painettu kotimaiselle paperille Suomessa. Koko 14,5 x 30 cm.

Tuote on poistunut.

2. Eleetöntä tyyliä

Xeralivingin Kauniimpi arki -seinäkalenteri on kuvaton. Yksinkertainen kalenteri sopii minimalistisenkin kodin seinälle. Kalenterissa on viikkonumerot, viikonpäivät ja päivänumerointi, suomalaiset nimipäivät ja juhlapyhät sekä riittävästi tilaa merkinnöille. Kalenteri on valmistettu Suomessa.

Tuote on poistunut.

3. Seinäkalenteri koko perheelle

Xeralivingin Kauniimpi arki -perhekalenteri sisältää joka kuukaudelle kuusi saraketta merkintöjen tekemiseen. Kalenterissa ei ole kuvia. Kalenterissa on viikkonumerot, viikonpäivät ja päivänumerointi, suomalaiset nimipäivät ja juhlapyhät sekä riittävästi tilaa merkinnöille. Kalenteri on valmistettu Suomessa.

Tuote on poistunut.

4. Olkoon voima kanssasi

Star Wars -faneja hemmotellaan, sillä Disneyn Star Wars Olkoon Voima kanssasi -seinäkalenterin mukana tulee muistikirja. Klassikkoleffojen kuvituksilla varustettu kalenteri on myös kekseliäs lahjaidea! Kalenterin mitat 25,6 x 30,1 cm.

Tuote on poistunut.

5. Kalenterillinen Muumilaakson tunnelmaa

Ota muumeilta oppia ja nauti eri vuodenaikojen kiireettömästä tunnelmasta. Muumikalenterin mukana saat kirjan, jonka tarinat ihastuttavat niin pieniä kuin isoja perheenjäseniä. Riina ja Sami Kaarlan kuvitus hurmaa ja tuo lämpöä kodin sisustukseen. Kalenterissa on viikonpäivien ja päivänumeroinnin lisäksi suomen- ja ruotsinkieliset nimipäivät, liputuspäivät, pyhä- ja merkkipäivät ja kuun vaiheet. Koko seinälle ripustettuna 19,7 x 42 cm.

Tuote on poistunut.