Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet neulesuunnittelija Minttu Wikbergin suunnitteleman Lumikide-kaulurin. Onteloneuleena neulottavan kaulurin inspiraationa on ollut Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikoninen Lumikide-tapetti.

Neulesuunnittelija Minttu Wikberg suunnitteli Lumikide-kaulurin Rakkaat kuviot -neulelehteen, jossa on 20 Pihlgren ja Ritolan tapettikuvioista innoituksensa saanutta neuleohjetta.

– Suunnittelin nimenomaan kaulurin, koska siinä kuvio tulee hienosti esiin. Sommittelin kuosin lumihiutaleita hieman eri tavalla kuin tapetissa, jotta sain kauluriin muutaman kokonaisen hiutaleen, Minttu kertoo.

– Ontelotekniikan ansiosta kauluria voi pitää kummin päin vain: siinä ei näy lankajuoksuja nurjalla puolella. Koska kaulurissa ei ole saumoja, ei ole niin tarkkaa, miten sen asettelee kaulalle.

Lumikide-kauluri neulotaan kotimaisesta lampaanvillasta. Pirtin Kehräämön kampalanka on pehmeää ja ylellistä.

– Valitse mielelläni kotimaista. Lanka ei kutita, joten se sopii hyvin kaulalle, Minttu sanoo.

Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan Lumikide-neuletyöhön. Saat laadukkaat tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa. Tilaa omasi jo nyt, sillä tuotteita on rajoitettu erä!

Tilaa Lumikide-kaulurin tarvikepaketti tästä!

32,18 € 42,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Kotivinkin Kitty-tarvikepaketin avulla teet neulesuunnittelija Minttu Wikbergin suunnitteleman Lumikide-kaulurin. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: saat laadukkaat välineet, materiaalit sekä huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa.

Onteloneuleena neulottavan kaulurin inspiraationa on ollut Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikoninen Lumikide-tapetti. Lumikide-kaulurin ohje löytyy myös Rakkaat kuviot -neulelehdestä, joka pitää sisällään yhteensä 20 Pihlgren ja Ritolan tapettikuvioista inspiroitunutta neuleohjetta.

Lumikide-kauluri neulotaan kotimaisesta lampaanvillasta. Pirtin Kehräämön kampalanka on pehmeää ja ylellistä. Lanka ei kutita, joten se sopii hyvin kaulalle. Ontelotekniikan ansiosta kauluria voi pitää kummin päin vain: siinä ei näy lankajuoksuja nurjalla puolella.

Kaulurin tarvikepaketti sisältää:

  • kaksi vyyhtiä suomalaisesta lampaanvillasta valmistettua Pirtin Kehräämön kampalankaa, sävyt luonnonvaalea ja luonnonmusta
  • Järbö-pyöröpuikot, koko 3, pituus 80 cm
  • selkeän ohjevihkon.

        Katso myös nämä