Jännitystä, scifiä vai elämäsi romanssi? Valitse leffan lisäksi täydelliset puitteen lokoisaan iltaan. Ostoslistallamme löydät kaikkea tarpeellista pehmeästä paniikkityynystä lohdulliseen lankakerään.

5 poimintaa täydelliseen leffailtaan

1. Paniikkityyny pelastaa

Älä jää kujalle, kun varjoissa väijyy konna poikineen. Design Paletin Halko-tyynyn taakse mahdut melkein kokonaan piiloon. Se on myös juuri sopivan tukeva niskan tai ristiselän taakse, ja voi sen kanssa torkahtaakin, jos leffan juoni ei jaksa pitää hereillä. Monet käyttävät tätä myös joogassa, silloin kun ei ole leffailta.

Yhdistäisimme: kauhu- ja toimintaleffoihin.

2. Rohkaiseva tuplaviltti

Jos mietit, pyytäisitkö hänet leffaillanviettoon kotisohvalle ja tarjoaisitko yhteistä vilttiä, vastaus on kyllä. Toimii niin ensitreffeillä kuin vanhan parin kesken. HEMPEAn hamppupeitto on kudottu muhkealla vohvelisidoksella, ja se sopii niin torkkupeitoksi kuin sängyn päälle. Tuote on vesipestävä, mutta punaviinin kanssa kehotamme noudattamaan varovaisuutta.

Yhdistäisimme: romanttisiin draamoihin.

3. Seikkailun tuoksua ja tunnelmaa

Nyt on paras ja kaunein aika polttaa kynttilöitä. Hämärät illat saavat lohtua elävästä liekistä samalla kun aromaterapeuttinen soijavahakynttilä levittää huoneeseen lempeää, metsäisää tuoksuaan. Kohta tunnet melkein käyneesi hiihtoretkellä. Vantaalla piensarjoina valmistetun Design Paletin kynttilän voi sytyttää hyvällä mielellä, kunhan ei jätä kynttilää valvomatta.

Yhdistäisimme: luontoseikkailuelokuviin.

4. Shaken, not stirred

Juomasekoitin kuuluu joka baariin mutta myös moneen kotiin. Leffaillan aikana kotibaarimestari ehtii sekoitella vaikka sarjan erilaisia cocktaileja ja mocktaileja sekä esitellä samalla taitojaan shakerin heitossa, lasin reunan sokeroinnissa ja tarjoilussa. Lasia ja terästä oleva shaker on konepestävä, ja sen vetoisuus on puoli litraa.

Yhdistäisimme: Bond-leffoihin.

5. Liikkuva linnake

Jatkojohdon ansiosta voit siirtää leffakeskuksen mihin tahansa! Kolmen pistokkeen jatkojohtoon saat yhdistettyä television, äänentoistojärjestelmän ja vaikka kännykän laturin, jos veikkaat, että valittu leffa tylsistyttää ennen loppuhuipennusta.

Yhdistäisimme: suuren ryhmän leffailtaan.

6. Levottomille käsille

Tiesitkö, että osa ihmisistä ei kerta kaikkiaan pysty keskittymään elokuvaan, jos he eivät saa samalla neuloa. Jos siis haluat, että treffikumppanisi viihtyy vierelläsi koko illan, valmistele paikka houkuttelevilla langoilla ja välineillä. Hyvin tehty pohjatyö johtaa hauskaan ja tunnelmalliseen leffailtaan. Samalla voit saada jotain lämmintä yllesi talven varalle.

Yhdistäisimme: viikonlopun sarjamaratoneihin.

05.01.2023