Jännitystä, scifiä vai elämäsi romanssi? Valitse leffan lisäksi täydelliset puitteen lokoisaan iltaan. Ostoslistallamme löydät kaikkea tarpeellista pehmeästä paniikkityynystä lohdulliseen lankakerään.

5 poimintaa täydelliseen leffailtaan

1. Paniikkityyny pelastaa

Älä jää kujalle, kun varjoissa väijyy konna poikineen. Design Paletin Halko-tyynyn taakse mahdut melkein kokonaan piiloon. Se on myös juuri sopivan tukeva niskan tai ristiselän taakse, ja voi sen kanssa torkahtaakin, jos leffan juoni ei jaksa pitää hereillä. Monet käyttävät tätä myös joogassa, silloin kun ei ole leffailta.

Yhdistäisimme: kauhu- ja toimintaleffoihin.

85,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Halko tyyny on tyylikäs sisustuksen yksityiskohta ja erinomainen rentoutumiseen, meditointiin tai joogaan. Voit käyttää Halkoa niskan-, selän- ja jalkojen alla tai tukityynynä.

Sävyt pellava tai valkoinen

Laadukas 100% esikutistettu luomupellava

koko: 15 x 50 cm

Kotimainen vaahtomuovityyny, jolla CertiPUR -sekä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen sertifikaatit ISO9001, ISO14001 ja OHSAS18001.

Väri

2. Rohkaiseva tuplaviltti

Jos mietit, pyytäisitkö hänet leffaillanviettoon kotisohvalle ja tarjoaisitko yhteistä vilttiä, vastaus on kyllä. Toimii niin ensitreffeillä kuin vanhan parin kesken. HEMPEAn hamppupeitto on kudottu muhkealla vohvelisidoksella, ja se sopii niin torkkupeitoksi kuin sängyn päälle. Tuote on vesipestävä, mutta punaviinin kanssa kehotamme noudattamaan varovaisuutta.

Yhdistäisimme: romanttisiin draamoihin.

169,00 €
Kauppias: Hempea
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 7 arkipäivää, tilauksesta valmistettavat tuotteet 1–3 viikkoa
Kuvaus

Ihanan paksu ja painava torkkupeitto lempeisiin lepohetkiin. Hamppuvohvelikankaasta valmistettu on kaunis makuuhuoneessa sängyn päällä tai olohuoneessa torkkupeittona. Sävynä on luonnollinen ja moneen tyyliin sopiva hiekka.

Materiaali: 100 % hamppu, alkuperä Romania
Koko: 140 x 180 cm

Hoito-ohje:
  • Suosituslämpötila pesulle 40 °C. Hamppu kestää pesun myös 60 °C, mutta peseytyy hyvin alhaisemmassakin lämpötilassa.
  • Valkaisevaa pesuainetta, huuhteluainetta tai rumpukuivausta ei suositella. Pyykkietikkaa voi käyttää.
  • Pese samansävyisten kanssa. Tuotteesta voi irrota nukkaa ensimmäisillä pesukerroilla.
  • Silitys kosteana kuumalla (3 pistettä).

HEMPEA-tuotteet pehmenevät ja paranevat käytössä. Valmistettu Suomessa.

3. Seikkailun tuoksua ja tunnelmaa

Nyt on paras ja kaunein aika polttaa kynttilöitä. Hämärät illat saavat lohtua elävästä liekistä samalla kun aromaterapeuttinen soijavahakynttilä levittää huoneeseen lempeää, metsäisää tuoksuaan. Kohta tunnet melkein käyneesi hiihtoretkellä. Vantaalla piensarjoina valmistetun Design Paletin kynttilän voi sytyttää hyvällä mielellä, kunhan ei jätä kynttilää valvomatta.

Yhdistäisimme: luontoseikkailuelokuviin.

25,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Aromaterapeuttinen soijavahakynttilä luo kotiisi rauhoittavaa hyggetunnelmaa.

Kynttilästä leviää poltettaessa miellyttävän mieto havun tuoksu, joka syntyy Frantsilan aidosta männyn eteerisestä öljystä (5 %). Männyn eteerinen öljy puhdistaa huoneilmaa.

Kynttilä on valettu piensarjoina käsityönä Design Paletin omalla pajalla Vantaalla.

Kynttilä on 100 % luonnollista luomusoijavahaa, joka palaa puhtaasti. Soijavaha on helppo puhdistaa lasipurkista, kun kynttilä on poltettu loppuun, joten voit käyttää astiaa esimerkiksi elintarvikkeille. Kynttilässä on puuvilla-pellavasydän.

Kynttilä on pakattu kauniiseen pahvirasiaan.

Koko: 30 cl

4. Shaken, not stirred

Juomasekoitin kuuluu joka baariin mutta myös moneen kotiin. Leffaillan aikana kotibaarimestari ehtii sekoitella vaikka sarjan erilaisia cocktaileja ja mocktaileja sekä esitellä samalla taitojaan shakerin heitossa, lasin reunan sokeroinnissa ja tarjoilussa. Lasia ja terästä oleva shaker on konepestävä, ja sen vetoisuus on puoli litraa.

Yhdistäisimme: Bond-leffoihin.

29,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Drinkki shaker, eli sekoitin, on tarkoitettu nimensä mukaisesti ainesosien sekoittamiseen ravistamalla. Raaka-aineet kuten kerma, siirappi ja munanvalkuaiset on vaikea saada sekoittumaan ilman shakeria, ja sekoittaminen shakerillä antaa lisää kuohkeutta ja tekstuuria drinkkeihin.

Lasinen shaker on helppo puhdistaa käsin tai koneessa, eikä siihen pinty eri ainesosien hajuja tai värejä.

5. Liikkuva linnake

Jatkojohdon ansiosta voit siirtää leffakeskuksen mihin tahansa! Kolmen pistokkeen jatkojohtoon saat yhdistettyä television, äänentoistojärjestelmän ja vaikka kännykän laturin, jos veikkaat, että valittu leffa tylsistyttää ennen loppuhuipennusta.

Yhdistäisimme: suuren ryhmän leffailtaan.

249,00 €
Kauppias: MyNolla
Toimituskulut: 6,90 €
Toimitusaika: 3–6 arkipäivää
Kuvaus

Nyt voit ylpeästi pitää jatkojohdon esillä ja osana sisustusta! MyNollan lattiajalusta yhdistää sähkön käytön ja kalustesuunnittelun täysin uudella tavalla. Lattiajalusta pitää tärkeimmät pistorasiat aina helposti saatavilla tehden sähkölaitteiden käytöstä sujuvampaa ja tyylikkäämpää kuin koskaan aiemmin.

Ajattoman suomalaisen muotoilun ja luonnonmateriaalien yhdistelmä sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen. Saatavilla on kolme eri kansilevyvaihtoehtoa: pähkinä, tammi sekä saarni.

Lattiajalusta on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu- sekä Design from Finland -merkit.

Jatkojohdon ja lattiajalustan tuotetiedot:

  • Paketti sisältää MyNolla-jatkojohdon sekä sille suunnitellun lattiajalustan.
  • Tuotteen mitat (jatkojohdon kanssa): 210 x 210 x 552 mm
  • Paino: 1,9 kg
  • Jalustan materiaalina: jauhemaalattu teräs (satiini)
  • Saatavilla mustana ja valkoisena.
Jatkojohdon kansilevy

6. Levottomille käsille

Tiesitkö, että osa ihmisistä ei kerta kaikkiaan pysty keskittymään elokuvaan, jos he eivät saa samalla neuloa. Jos siis haluat, että treffikumppanisi viihtyy vierelläsi koko illan, valmistele paikka houkuttelevilla langoilla ja välineillä. Hyvin tehty pohjatyö johtaa hauskaan ja tunnelmalliseen leffailtaan. Samalla voit saada jotain lämmintä yllesi talven varalle.

Yhdistäisimme: viikonlopun sarjamaratoneihin.