Ruokatoimittaja Mari Harjula poimi valikoimastamme viisi tuotetta, joita hän suosittelee leipureille niin kotiin kuin lahjaksi.
1. Kuviollinen kakkuvuoka takaa koristeellisen pinnan
Jämäkkä valualumiinista valmistettu kakkuvuoka johtaa hyvin lämpöä ja kakut kypsyvät siinä tasaisesti saaden kullanruskean pinnan. Vuoan koristeellisen muotoilun ansiosta kakusta paistuu jo valmiiksi pinnaltaan kaunis, eikä se vaadi enää isompia koristeluja. Laadukas tarttumaton pinnoite takaa, että kakku myös irtoaa vuoasta helposti ja sen pinta pysyy ehjänä. Ruusukultainen väri tuntuu myös juhlavalta.
2. Jäähdytysritilä on mainio apuväline myös koristeluun
Jalallisen jäähdytysritilän päällä leivonnaiset saa jäähdytettyä nopeasti ja ilmavasti niin, että ne eivät kostu jäähtyessään pohjasta. Näin myös esimerkiksi leivät pysyvät pohjista rapeina. Ritilän päällä voi myös kuorruttaa ja koristella kakut ja leivokset kätevästi. Kun ritilän alle laittaa leivinpaperin, ylimääräinen kuorrute valuu ritilän läpi sen päälle eikä lammikoidu kakun tai leivoksen pohjan ympärille.
3. Kaunis kukkakuvio yhdellä pursotuksella
Tämän pursotussetin avulla yksityiskohtaisten kukkakuvioiden pursotus sujuu helposti. Setissä on viisi erilaista tulppaani- ja ruusutyllaa sekä uudelleen käytettävä pursotuspussi. Kullakin tyllalla muotoutuu kaunis kukkakuvio yhdellä pursotuksella eikä jokaista terälehteä tarvitse pursottaa erikseen. Parhaiten pursotukset onnistuvat voikreemistä.
4. Pellavapyyhe tuo ripauksen ylellisyyttä keittiöön
Paksusta kivipestystä ja ihanan pehmeästä pellavasta valmistetut Line Talesin pellavapyyhkeet ovat todella monikäyttöisiä. Paitsi että ne sopivat hyvän imukykynsä ansiosta sekä käsipyyhkeiksi että käsin pestävien astioiden kuivaukseen niitä voi käyttää myös mainiosti leivinliinana taikinoita ja leivonnaisia kohotettaessa. Värivalikoiman sävyt ovat todella kauniita ja koristavat näin myös keittiötä kivasti.
5. Kestävä ja käytännöllinen vatkauskulho
Tukevassa vatkauskulhossa taikinan vatkaaminen ja alustaminen sujuu helposti. Kulhon reunassa olevasta ulokkeesta saa hyvän otteen ja sisäpuolella olevan mitta-asteikon ansiosta esimerkiksi nesteen voi kaataa suoraan kulhoon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho sopii myös esimerkiksi suklaan sulatukseen vesihauteessa. Kulhon reunassa on myös kätevä kaatonokka, jonka avulla esimerkiksi sokerikakkutaikinan saa kaadettua vuokaan siististi.
Tutustu HEIROLin koko valikoimaan!
Mari, ruokatoimittajaMaku-lehden toimittaja Mari Harjulalle ruoka on työ ja intohimo.
|