Ruokatoimittaja Mari Harjula poimi valikoimastamme viisi tuotetta, joita hän suosittelee leipureille niin kotiin kuin lahjaksi.

1. Kuviollinen kakkuvuoka takaa koristeellisen pinnan

Jämäkkä valualumiinista valmistettu kakkuvuoka johtaa hyvin lämpöä ja kakut kypsyvät siinä tasaisesti saaden kullanruskean pinnan. Vuoan koristeellisen muotoilun ansiosta kakusta paistuu jo valmiiksi pinnaltaan kaunis, eikä se vaadi enää isompia koristeluja. Laadukas tarttumaton pinnoite takaa, että kakku myös irtoaa vuoasta helposti ja sen pinta pysyy ehjänä. Ruusukultainen väri tuntuu myös juhlavalta.

39,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Huolella valikoitu leivontavuoka vaativalle tosileipojalle! Ammattikäyttöönkin sopivassa kakkuvuoassa on normaalia tukevampi valualumiinen runko, kaunis ruusukultainen väri sekä laadukas tarttumaton pinnoite.

2. Jäähdytysritilä on mainio apuväline myös koristeluun

Jalallisen jäähdytysritilän päällä leivonnaiset saa jäähdytettyä nopeasti ja ilmavasti niin, että ne eivät kostu jäähtyessään pohjasta. Näin myös esimerkiksi leivät pysyvät pohjista rapeina. Ritilän päällä voi myös kuorruttaa ja koristella kakut ja leivokset kätevästi. Kun ritilän alle laittaa leivinpaperin, ylimääräinen kuorrute valuu ritilän läpi sen päälle eikä lammikoidu kakun tai leivoksen pohjan ympärille.

19,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Jäähdytysritilän avulla saat nopeasti ja kätevästi jäähdytettyä ruoat, leivät ja leivonnaiset. Ritilän alakautta ilma kiertää niin, että leivonnaiset jäähtyvät tasaisesti eivätkä kerää kosteutta.

Jäähdytysritilän alla on pienet jalat, joten se ei makaa suoraan tason päällä.

Ritilän avulla koristelet myös kakut kätevästi. Soveltuu täydellisesti esim. suklaakakun kuorruttamiseen. Aseta pöydälle ritilän alle leivinpaperi, ylimääräinen kakun kuorrute valuu ritilöiden välistä.

Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suositellaan käsinpesua.

Psst! Kun otat pizzan pois uunista, laske se hetkeksi ritilän päälle jäähtymään. Näin saat pizzan pohjasta vieläkin rapeamman. Perfetto!

3. Kaunis kukkakuvio yhdellä pursotuksella

Tämän pursotussetin avulla yksityiskohtaisten kukkakuvioiden pursotus sujuu helposti. Setissä on viisi erilaista tulppaani- ja ruusutyllaa sekä uudelleen käytettävä pursotuspussi. Kullakin tyllalla muotoutuu kaunis kukkakuvio yhdellä pursotuksella eikä jokaista terälehteä tarvitse pursottaa erikseen. Parhaiten pursotukset onnistuvat voikreemistä.

21,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Upea pursotussetti, jolla valmistat helposti yksityiskohtaiset aidon näköiset tulppaani- ja ruusupursotukset leivonnaisiin.

4. Pellavapyyhe tuo ripauksen ylellisyyttä keittiöön

Paksusta kivipestystä ja ihanan pehmeästä pellavasta valmistetut Line Talesin pellavapyyhkeet ovat todella monikäyttöisiä. Paitsi että ne sopivat hyvän imukykynsä ansiosta sekä käsipyyhkeiksi että käsin pestävien astioiden kuivaukseen niitä voi käyttää myös mainiosti leivinliinana taikinoita ja leivonnaisia kohotettaessa. Värivalikoiman sävyt ovat todella kauniita ja koristavat näin myös keittiötä kivasti.

5. Kestävä ja käytännöllinen vatkauskulho

Tukevassa vatkauskulhossa taikinan vatkaaminen ja alustaminen sujuu helposti. Kulhon reunassa olevasta ulokkeesta saa hyvän otteen ja sisäpuolella olevan mitta-asteikon ansiosta esimerkiksi nesteen voi kaataa suoraan kulhoon. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho sopii myös esimerkiksi suklaan sulatukseen vesihauteessa. Kulhon reunassa on myös kätevä kaatonokka, jonka avulla esimerkiksi sokerikakkutaikinan saa kaadettua vuokaan siististi.

23,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Heirol Pro -sarjan vatkauskulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tyylikäs vatkauskulho kestää kovemmassakin käytössä. Kulhon reunassa oleva uloke takaa pitävän otteen vatkatessa. Kulhon sisäpuolella mitta-asteikko.

Tutustu HEIROLin koko valikoimaan!

 Mari, ruokatoimittaja

Maku-lehden toimittaja Mari Harjulalle ruoka on työ ja intohimo.