On se aika vuodesta, kun keittiössä tuoksuvat piparit, glögi ja muut ihanat jouluherkut. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen ja tilaa HEIROLin tuotteet Meillä kotona -kaupoista.

Voit ostaa kuviin merkityt tuotteet suoraan Meillä kotona -kaupoista. Napauttamalla palleroa näet, mikä tuote on kyseessä. Ostoksille pääset napauttamalla tuotteen nimeä.

Talkoot pystyyn!

Piparien leipominen kuuluu paitsi jouluun myös joulutunnelmaan virittäytymiseen. Piparitalkoot on mukava järjestää isommallakin porukalla, ja herkkujen koristelu on hauska ohjelmanumero vaikkapa pikkujoulujen viettoon.

Piparien uudet muodot

Tähtien, sydämien ja kuusipuiden lisäksi piparitarjottimelta löytyy nyt yksisarvisia, moottoripyöriä sekä rakkaan lemmikin tassunjälkiä. Hupsut piparimuotit ovat myös kiva lahjaidea. Kurkkaa koko piparkakkumuottien valikoima täältä!

Pöytä on katettu

Helpot tarjoilut syntyvät helposti tutuista joulunajan herkuista. Juustoista, pipareista ja hedelmistä saa koottua napostelukattauksen, josta jokainen voi napata lautaselle omat suosikkinsa. Kaunis esillepano ja maltillinen koristelu tuovat mukaan juhlan tuntua!

Nosta kakku jalustalle

Perinteinen kahvikakku saa joulun alla juhlavan ilmeen tomusokerihunnusta, piparikoristeista sekä tyylikkäästä tarjoilualustasta.

Juhlan aika

Tarjottavat on katettu pöytään ja kynttilät sytytetty – juhlat voivat alkaa! Tervetuliaismaljassa maistuu glögi, mutta juoman voi tarjoilla ylellisesti myös samppanjalasista.

 

Tutustu HEIROLin koko valikoimaan!