Rauhoittava mutta arvokas sininen on tapeteissa suosittu väri. Poimimme valikoimastamme viisi Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapettia, joissa sinisen sävyt hurmaavat.

1. Kuin medaljonki

1970-lukua henkivä Paratiisi on Ritva Kronlundin käsialaa. Kuvituksen ovaalit muodot saavat tapetin näyttämään koko seinän kattavalta korulta, ja lintuja, hedelmiä, kukkia ja puita kuvaava tapetti on täynnä elämän symboleja. 

2. Oscar Wilde -faneille

Jugend-kausi tuo nimensä mukaisesti mieleen 1800- ja 1900-lukujen vaihteen ja eurooppalaiset salongit. Kiemurteleva ja kiehtova kuviointi utuisen petrolisella taustalla tekee Jugend-kaudesta tapetin, jolla intiimin tunnelman luominen käy käden käänteessä.

3. Häivähdys sinistä

Suloinen Kirsikkapuu on 1950-luvulta peräisin oleva rakastettu klassikko. Jos haluat sisustukseen vain hieman väriä, Kirsikkapuun siniset heteet ovat nappivalinta tehtävään.

4. Ikisuosikki

Kiurujen yö on kotimainen tapettiklassikko. Se on yksi Birger Kaipiaisen mestariteoksista ja saatavilla sinisenä monessa versiossa. Tumman tapetin voisi luulla vaativan kanttia, mutta Kiurujen yö näyttää raikkaalta jopa syvimmässä sävyssään.

5. Uusmummolan henkeä

Herkkä Rantakukka-tapetti on todellinen yllättäjä, sillä nostalgiaa henkivä kukkakuvio näyttää erittäin ajankohtaiselta seinällä. Hempeät väritykset puhuvat samaa kieltä kuvituksen kanssa, mutta tapetti ei todellakaan jää kodin seinäruusuksi.

Tutustu Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan koko valikoimaan!

03.11.2023