Eteisen sisustus jää helposti puolitiehen. Poimimme valikoimastamme kalusteet, joilla kodin risteyskohta tuntuu himpun verran seesteisemmältä. Kurkkaa myös etu Boknäsin kalusteisiin jutun lopusta!

Kun käytännöllinen huonekalu on myös kaunis, ei toimivaan tilaan tarvita sen kummempaa. Eteisen naulakoksi valitsimme Boknäsin valikoimaan kuuluvan Ethnicraft Utilitile -seinänaulakon mustassa sävyssä. Tammesta valmistetussa naulakossa on kuusi koukkua takkien ja asusteiden ripustamista varten, ja hauskana yksityiskohtana naulakon ripustimet voi taittaa rungon sisälle odottamaan käyttöä.

Lotta De Visscherin suunnittelema Lower East Seat -kenkähylly kokomustana sopii naulakon kanssa hyvin yhteen. Istuintyynyllä varustettu hylly ajaa myös penkin paikan, jolloin kengät on helppo pukea ja riisua eteisessä. Monikäyttöinen hylly säästää siis mukavasti tilaa!

Somisteet ja seinän väri pehmentävät huoneen ilmettä. Taalainmaanhevosia kuvaava Dalahästen-juliste tuo eteiseen leikkisyyttä, ja kimppu kukkia lisää eloa ja väriä – kuvan lajike on punakosmos ’Afternoon White’. Rauhallisen greige maalisävy on Cover Storyn 020 FRANZ.

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu Boknäsin kalustevalikoima ja hyödynnä kesäale – etu on voimassa 21.7.2024 asti!

Boknäs