Olet saattanut törmätä sosiaalisessa mediassakin ihastuttaneeseen siivoussaippuaan. Vannoutuneen käyttäjäkunnan muodostumiselle on selvä syy: yksinkertainen siivousaine ajaa leikiten monen tuotteen aseman.

1. Yleiseen siivoukseen

Siivoussaippuan riittoisuus saattaa oikeasti yllättää arkisessa käytössä. Esimerkiksi keittiössä, jossa roiskeita ja tahroja syntyy kodin muita huoneita useammin, on hyvä olla siivoussaippua lähellä: sipaise saippuaa märällä liinalla tai sienellä ja pyyhi menemään. Testissämme siivoussaippua puhdisti esimerkiksi sitkeän öljytahran keittiön työtasosta, mihin ei aiemmin kokeillut käsitiski- ja yleispuhdistusaineet olleet toimineet.

Rasvatahrojen lisäksi Candle Light Storyn siivoussaippua on omiaan poistamaan likaa: esimerkiksi harrastusvälineet tai puutarhakalusteet on helppo pyyhkäistä puhtaiksi siivoussaippuan ja liinan avulla. Sipaisuja saakin olla melkoinen määrä, jotta saippua alkaa hupenemaan!

2. Täsmäpuhdistukseen

Yleisen siivouksen lisäksi siivoussaippua sopii myös tahranpoistoon. Testasimme meikkitahran poistoa kylpyhuoneen matosta, jossa on pitkä, melko huokoinen nukka. Kun kostutettua siivoussaippuaa hierottiin tahraan, jonka jälkeen pyyhittiin märällä liinalla, oli tahra poissa. Kovaa kulutusta kestävien tekstiilien lisäksi siivoussaippua soveltuu myös tahranpoistoon vaatteista, jolloin saippuaa kannattaa hieroa suoraan tahraan ja antaa vaikuttaa ennen kone- tai käsinpesua.

Testissämme saippua poisti myös sitkeän mustikkatahran vaaleasta parkettilattiasta. Siivoussaippua ei valkaise, vaan sen teho perustuu siihen, että valmistamisvaiheessa saippuaa ei ylirasvoiteta kuten iholle tarkoitettuja saippuoita. Tämän vuoksi Candle Light Storyn saippua on parhaimmillaan siivouspuuhissa, mutta tuotteen ja ihon kontaktia ei tarvitse vältellä.

3. Perusteelliseen kuuraukseen

Siivoussaippuaa voi käyttää niin palana kuin liuoksena, jolloin saippuaa raastetaan lämpimään veteen. Hetken kuluttua, kun saippua on liuennut, voi aloittaa vaikka lattioiden luuttuamisen, lauteiden kuuraamisen tai ikkunoiden pesemisen.

Testissämme raastoimme kaksi ruokalusikallista saippuaa viiteen litraan vettä, ja pesimme ikkunat liuokseen kastetulla rätillä. Saippua jätti niin kirkkaan lopputuloksen lastalla kuivaamisen jälkeen, että ikkunoita ei tarvinnut enää huuhdella vedellä. Liuoksen voi myös tehdä valmiiksi vaikka spraypulloon, jolloin sinulla on valmiina siivoussuihke, jolla voi helposti pestä ja kiillottaa heijastavatkin pinnat.

Huomaa, että Candle Light Storyn siivoussaippuaa on saatavilla niin hajustamattomana kuin mintun, rosmariinin, sitruksen ja laventelin tuoksuisena. Onko mitään parempaa kuin perusteellisen siivouksen jälkeinen, ihanan tuoksuinen koti?

Osta siivoussaippua tästä!

15,90 €
Kauppias: Candle Light Story
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää 
Kuvaus

Siivoussaippua on Suomessa käsityönä valmistettu siivousaine jolla puhdistat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti, aina keittiöstä kylpyhuoneeseen.

Hiero kostutettua siivousliinaa tai -sientä kevyesti siivoussaippuan pintaan, vaahdota ja puhdista pinnat. Ihanteellinen esimerkiksi keraamisille liesitasoille, hanoille, kromi- ja rosteripinnoille, koska saippua ei jätä raitoja pintoihin. Puhdistaa tehokkaasti pinttyneen lian sekä rasvalian. Voidaan myös hieroa vaatteille suoraan tahroihin ja antaa vaikuttaa hetki ennen konepesua. Siivoussaippua soveltuu myös käytettäväksi kodin ulkopuolella, muun muassa paljun pesuun, puutarhakalusteille, mattopyykille ja harrastusvälineille. Voidaan myös raastaa ruokalusikallisen verran, liottaa lämpimään veteen ja käyttää siivoussuihkeena. Erittäin riittoisa, luonnollinen ja tehokas puhdistaja. Siivoussaippuaa voit ostaa myös raasteena.

Miten siivoussaippua eroaa tavallisesta iholle tarkoitetusta saippuasta?

Iholle tarkoitettuihin saippuoihin jää ylirasvoituksen ansiosta saippuoimatonta rasvaa, mikä tekee niistä hellävaraisia ja hoitavia iholle. Siivoussaippuaa ei ylirasvoiteta, vaan kaikki rasva saippuoituu lipeän* kanssa tehden siitä riittoisan, kovan ja erittäin tehokkaan puhdistussaippuan. Siksi siivoussaippuaa ei suositella käytettäväksi ihon puhdistukseen. Siivoussaippua ei kuitenkaan ole iholle ja hengitettynä haitallista, kuten useat voimakkaita kemikaaleja sisältävät puhdistusaineet.

* Lipeä yhdessä kookosrasvan kanssa saippuoituu, eli muuttuu saippuaksi eikä valmiissa saippuassa ole enää lipeää jäljellä.

Tuoksu

Tutustu Candle Light Storyn koko valikoimaan!