Kun kalenteriin on merkitty tekemiset, tapaamiset ja tehtävät, aivojen kuormitus kevenee huomattavasti. Putingin kauniit ja hauskat kalenterit inspiroivat varaamaan aikaa myös rentoutumiselle!

1. Ylväs maisema rauhoittaa mielen

Konsta Punkan ikuistaman maiseman katsominen tuntuu pieneltä meditaatiohetkeltä kiireen keskellä. Tämä viikkopäivyri on täydellinen valinta heille, joiden arjessa saa kulkea tukka putkella. Päivyrissä on yksi viikko per aukeama, pystysuuntaiset sarakkeet ja mukavasti tilaa muistiinpanoille.

2. Piristystä pastelliväreistä

Näin kaunis seinäkalenteri ajaa taulun asian! Kaisu Sandbergin kuvituksilla koristeltu kalenteri kuvaa arkielämän pieniä mutta ihania hetkiä. Seinäkalenterin tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja kalenteri sisältää suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät, kuten muutkin jutussa mainitut päivyrit.

3. Kestokimppu joka päivälle

Kreetta Järvenpään kukilla somistettu seinäkalenteri on nappivalinta maksimalistille! Tämä kalenteri sopii nautiskelijalle, tai hänelle, jonka tahtoisi nauttia enemmän pienistä hetkistä rutiinien lomassa.

4. Seikkailun tuntua arjen keskelle

Muumi-kirjojen originaalikuvitusten graafinen ilme sopii täydellisesti taas modernia minimalismia rakastavalle ihmiselle. Tove Janssonin veikeät Muumi-kuvat houkuttelevat hyppäämään seikkailuun arkena – ehkä kotimatkan voisit tehdä kiertoreitin kautta tai ostaa kaupasta limsaa, jota et ole koskaan maistanut.

5. Hatunnosto sinulle

Mira Malliuksen mitä sympaattisin karhukuvitus on ihanan hellyttävä! Pienissä saappaissaan ja hatussaan kukkia hoitava nalle muistuttaa lempeydestä itseä kohtaan. Pinkin baskerin nosto sinulle, joka selvisit vaikeasta viikosta!

Tutustu Putingin koko valikoimaan

09.10.2023