Kun kalenteriin on merkitty tekemiset, tapaamiset ja tehtävät, aivojen kuormitus kevenee huomattavasti. Putingin kauniit ja hauskat kalenterit inspiroivat varaamaan aikaa myös rentoutumiselle!

1. Ylväs maisema rauhoittaa mielen

Konsta Punkan ikuistaman maiseman katsominen tuntuu pieneltä meditaatiohetkeltä kiireen keskellä. Tämä viikkopäivyri on täydellinen valinta heille, joiden arjessa saa kulkea tukka putkella. Päivyrissä on yksi viikko per aukeama, pystysuuntaiset sarakkeet ja mukavasti tilaa muistiinpanoille.

22,90 €
Kauppias: Putinki
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kovakantinen viikkopäivyri vuodelle 2024, jonka kannessa on hurmaava luontokuva Konsta Punkan ikuistamana. Yksi viikko aukeamalla, pystysuuntaiset sarakkeet ja tilaa muistiinpanoille. Värilliset esilehdet, kangasselkä ja lukunauha.

Koko: 12 x 17 cm Kielet: suomi ja ruotsi. Sisältää suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät, sekä kuun vaiheet. Kuvat: Konsta Punkka.

2. Piristystä pastelliväreistä

Näin kaunis seinäkalenteri ajaa taulun asian! Kaisu Sandbergin kuvituksilla koristeltu kalenteri kuvaa arkielämän pieniä mutta ihania hetkiä. Seinäkalenterin tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja kalenteri sisältää suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät, kuten muutkin jutussa mainitut päivyrit.

16,90 €
Kauppias: Putinki
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Seinäkalenteri 2024 Kaisu Sandbergin kuvituksilla. Kalenterin teemana on arkielämän hetket kaupungissa ja kaupunkiluonto. Kannessa kultafolioituja yksityiskohtia. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti. Sisältää suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät, sekä kuun vaiheet. Koko 30 x 30 cm. Kalenterin alussa on yhdellä aukeamalla kuukaudet loka-, marras- ja joulukuu 2023. Sen voi siis ottaa jo käyttöön lokakuussa 2023!

3. Kestokimppu joka päivälle

Kreetta Järvenpään kukilla somistettu seinäkalenteri on nappivalinta maksimalistille! Tämä kalenteri sopii nautiskelijalle, tai hänelle, jonka tahtoisi nauttia enemmän pienistä hetkistä rutiinien lomassa.

12,90 €
Kauppias: Putinki
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Pieni seinäkalenteri vuodelle 2024 tehty yhteistyössä valokuvaaja Kreetta Järvenpään kanssa. Kreetta Järvenpää -kalenteri on täynnä hurmaavan tunnelmallisia kukkakuvia. Kielet: suomi, ruotsi ja englanti. Sisältää suomalaiset ja suomenruotsalaiset liputuspäivät, sekä kuun vaiheet. Koko 20 x 20 cm. Kalenterin alussa on yhdellä aukeamalla kuukaudet loka-, marras- ja joulukuu 2023. Sen voi siis ottaa jo käyttöön lokakuussa 2023!

4. Seikkailun tuntua arjen keskelle

Muumi-kirjojen originaalikuvitusten graafinen ilme sopii täydellisesti taas modernia minimalismia rakastavalle ihmiselle. Tove Janssonin veikeät Muumi-kuvat houkuttelevat hyppäämään seikkailuun arkena – ehkä kotimatkan voisit tehdä kiertoreitin kautta tai ostaa kaupasta limsaa, jota et ole koskaan maistanut.

12,45 €
Kauppias: Putinki
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kovakantinen viikkopäivyri vuodelle 2024. Päivyrin kansi ja sisäsivujen kuvituskuvat perustuvat Tove Janssonin rakastettujen Muumi-kirjojen originaalikuvituksiin. Kannessa folioitu vuosiluku. Aukeamalla viikkonäkymä ja tilaa muistiinpanoille. Sisältää kuukausinäkymän joka kuukaudelle ja lukunauhan.

Koko 15 x 21 cm (A5). Kielet: suomi ja ruotsi. Sisältää suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät, sekä kuun vaiheet.

5. Hatunnosto sinulle

Mira Malliuksen mitä sympaattisin karhukuvitus on ihanan hellyttävä! Pienissä saappaissaan ja hatussaan kukkia hoitava nalle muistuttaa lempeydestä itseä kohtaan. Pinkin baskerin nosto sinulle, joka selvisit vaikeasta viikosta!

22,90 €
Kauppias: Putinki
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Kovakantinen viikkopäivyri vuodelle 2024. Aukeamalla viikkonäkymä ja tilaa muistiinpanoille. Sisältää kuukausinäkymän joka kuukaudelle ja kierreselän.

Koko: 12 x 17 cm. Kielet: suomi ja ruotsi. Sisältää suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimi- ja liputuspäivät, sekä kuun vaiheet. Design: Mira Mallius.

Tutustu Putingin koko valikoimaan