Ei ole huonoa säätä, on vain huonoja varusteita, kuuluu pohjoismainen sanonta. Viilenevät ja pimenevät illat on helppo kääntää iloksi, kun nautiskeluun on varannut oikeanlaiset tarvikkeet. Kurkkaa poiminnat ja ryhdy kertaheitolla syysihmiseksi!

1. Paina puuta

Parolan Rottingin Vintage-nojatuoli on todellinen kaunotar, joka sopii niin kotiin sisälle kuin terassillakin tunnelmointiin. Vintage-tuolin muotoilu mahdollistaa mukavan lekottelun, sillä sen selkänoja kaartuu hienovaraisesti. Rottinkista nojatuolia ei kannata jättää ulos luonnon armoille, mutta kukapa nyt rankkasateessa tai kovassa pakkasessa ulkona tahtoisikaan istua?

397,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Parolan® klassikko, rottinkinen Vintage tuoli on Parolan Rottingin klassikkotuoleista se todellinen lepotuoli. Tyylikkäästä, korkealla selkänojalla varustetusta ja moneen tilaan sopivasta rottinkirakkaasta saat parhaan lepokokemuksen nostamalla jalat Vintage-rahille ja ummistamalla silmät. Vintage-tuoli on kevyt ja tyylikäs rottinkituoli korkealla selkänojalla.

Vintage tuoli on Parolan® klassikoista se todellinen lepotuoli. Rottingista käsin valmistettu, tyylikäs ja korkeaselkänojainen lepotuoli syntyi Parolan Rottingin pajalla vuonna 1972. Sen on suunnitellut yrityksen perustaja Aulis Herranen. Moneen tilaan sopivasta rottinkirakkaasta saat parhaan lepokokemuksen nostamalla jalat Vintage-rahille, pehmustamalla tuolin Parolan® Lempeät -sarjamme istuintyynyllä ja niskatyynyllä tai Vintage-tuolin kokoverhoilulla.

  • Värivaihtoehdot: Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen
  • Paino: 7 kg

Väri

2. Paina... puuta?

Hauska Kanto-rahi on yllättävän monipuolinen kaluste. Puunrunkoa muistuttavalle rahille on mukava nostaa jalat, mutta Kantoa voi käyttää myös jumppa-apuna selän venyttelyssä. Rahin verhoilussa on vetoketju, eli päällisen voi heittää huoletta pesuun terassikäytön jälkeen.

250,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Tyylikäs Kanto-rahi on saanut inspiraation nuotiolla vietetyistä hetkistä metsän ympäröimänä. Rentouttava ja tyylikäs sisustuselementti toimii jalkojen lepuuttajana, apupöytänä tai sen voi siirtää istuimeksi vaikka takan edustalle. Rahi on oiva apu myös jumpatessa ja selän venyttelyssä.

Sävy luonnonvalkoinen tai pellava
Koko: W 50 cm, H 35cm
Materiaali: 100% luomupellava tai luomupuuvilla
Sisus: kotimainen, tukeva vaahtomuovi
Päällisessä vetoketju


Materiaali

3. Villaa vilukissalle

Villaviltti on syksyisen tunnelmoinnin ehdoton kulmakivi. Pine Needles -villapeitto on saatavilla kolmessa ihanassa värivaihtoehdossa, joita voi käyttää kaksipuolisena. Muhkea torkkupeitto on valmistettu 100 % eettisesti tuotetusta villasta, joten vilttiin voi kääriytyä hyvillä mielin.

189,00 €
Kauppias: Pidät
Toimituskulut: 7,90 €
Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
Kuvaus

Pine Needles -villapeiton kuvio on saanut inspiraationsa metsäpolulle, järven pinnalle ja talviselle lumipeitteelle pudonneista männynneulasista. Peitto on saatavilla kolmessa eri värissä. Kaksipuolista peittoa voi käyttää molemmin päin.

Muhkean torkkupeiton materiaali on 100 % Uuden-Seelannin villaa. Eettisesti tuotettu villa on peräisin Wool Integrity NZ -toimittajilta, jotka tarjoavat materiaalille täyden jäljitettävyyden. Tuottajat sitoutuvat myös pitämää huolta eläinten, työntekijöiden sekä ympäristön terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Villapeitoilla on myös Interiors Pure New Wool sekä ÖKO-TEX Standard 100 -sertifikaatit.

Villapeiton tuotetiedot:

  • Materiaali: 100 % Uuden-Seelannin villa.
  • Koko: 1300 x 1700 mm.
  • Värit: Trail (okra/hiekka), Snow (luonnonvalkoinen/vihreä), Lake (vaaleansininen/keltainen).
  • Valmistusmaa: Liettua.
Väri

4. Tuiketta hämärän hyssyyn

Jos villaviltti on syksyisen tunnelmoinnin kulmakivi, muodostavat kynttilät loput perustasta. Design Paletin soijavahakynttilä on miedosti havulla tuoksutettu, ja nämä kynttilät valetaan piensarjoina käsityönä yrityksen omalla pajalla Vantaalla.

25,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Aromaterapeuttinen soijavahakynttilä luo kotiisi rauhoittavaa hyggetunnelmaa.

Kynttilästä leviää poltettaessa miellyttävän mieto havun tuoksu, joka syntyy Frantsilan aidosta männyn eteerisestä öljystä (5 %). Männyn eteerinen öljy puhdistaa huoneilmaa.

Kynttilä on valettu piensarjoina käsityönä Design Paletin omalla pajalla Vantaalla.

Kynttilä on 100 % luonnollista luomusoijavahaa, joka palaa puhtaasti. Soijavaha on helppo puhdistaa lasipurkista, kun kynttilä on poltettu loppuun, joten voit käyttää astiaa esimerkiksi elintarvikkeille. Kynttilässä on puuvilla-pellavasydän.

Kynttilä on pakattu kauniiseen pahvirasiaan.

Koko: 30 cl

5. Todellisen optimistin testi

Onko HEIROLin Coteau-viinilasi syksyn hämärässä puoliksi täynnä vai tyhjänä? Lempijuomaa kelpaa siemailla Ranskassa käsityönä valmistetusta, rennon elegantista lasista. Hyvä punaviini, itse tehty marjamehu tai vaikka kombucha maistuvat erityisen herkullisilta kynttilänvalossa vilttiin kääriytyneenä.

9,95 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Puristetusta lasista valmistettu viinilasi. Pallovarsi ja litteä uurrettu koristelu. Coteau-malliston viinilasi tarjoaa runsaan makuelämyksen ja koristaa kauniisti kattausta.

La Rochère - Lasitaidetta vuodesta 1495

La Rochère on valmistanut käsintehtyä lasia Ranskan sydämessä yli 500 vuoden ajan, joten se on Euroopan vanhin jatkuvasti toimiva lasitehdas.

Kaikki La Rochère -lasit on päivitetty nykyajan elämäntyyliin sopiviksi joten ne ovat konepesun kestäviä. La Rochèren suunnittelijat ja lasikäsityöläiset tekevät yhteistyötä luodakseen tuoreita malleja jokapäiväiseen elämään ja erikoistilaisuuksiin. Ranskalaisen keittiön, kulttuurin, taiteen ja tyylin innoittamana jokainen kappale herättää sekä rentoa mukavuutta että modernia eleganssia.