Ei ole huonoa säätä, on vain huonoja varusteita, kuuluu pohjoismainen sanonta. Viilenevät ja pimenevät illat on helppo kääntää iloksi, kun nautiskeluun on varannut oikeanlaiset tarvikkeet. Kurkkaa poiminnat ja ryhdy kertaheitolla syysihmiseksi!

1. Paina puuta

Parolan Rottingin Vintage-nojatuoli on todellinen kaunotar, joka sopii niin kotiin sisälle kuin terassillakin tunnelmointiin. Vintage-tuolin muotoilu mahdollistaa mukavan lekottelun, sillä sen selkänoja kaartuu hienovaraisesti. Rottinkista nojatuolia ei kannata jättää ulos luonnon armoille, mutta kukapa nyt rankkasateessa tai kovassa pakkasessa ulkona tahtoisikaan istua?

2. Paina... puuta?

Hauska Kanto-rahi on yllättävän monipuolinen kaluste. Puunrunkoa muistuttavalle rahille on mukava nostaa jalat, mutta Kantoa voi käyttää myös jumppa-apuna selän venyttelyssä. Rahin verhoilussa on vetoketju, eli päällisen voi heittää huoletta pesuun terassikäytön jälkeen.

3. Villaa vilukissalle

Villaviltti on syksyisen tunnelmoinnin ehdoton kulmakivi. Pine Needles -villapeitto on saatavilla kolmessa ihanassa värivaihtoehdossa, joita voi käyttää kaksipuolisena. Muhkea torkkupeitto on valmistettu 100 % eettisesti tuotetusta villasta, joten vilttiin voi kääriytyä hyvillä mielin.

4. Tuiketta hämärän hyssyyn

Jos villaviltti on syksyisen tunnelmoinnin kulmakivi, muodostavat kynttilät loput perustasta. Design Paletin soijavahakynttilä on miedosti havulla tuoksutettu, ja nämä kynttilät valetaan piensarjoina käsityönä yrityksen omalla pajalla Vantaalla.

5. Todellisen optimistin testi

Onko HEIROLin Coteau-viinilasi syksyn hämärässä puoliksi täynnä vai tyhjänä? Lempijuomaa kelpaa siemailla Ranskassa käsityönä valmistetusta, rennon elegantista lasista. Hyvä punaviini, itse tehty marjamehu tai vaikka kombucha maistuvat erityisen herkullisilta kynttilänvalossa vilttiin kääriytyneenä.

05.10.2023