Palapelien tekeminen on rentouttavaa ja juuri sopivan pikkutarkkaa puuhaa, jonka parissa aika kuluu kuin siivillä. Kurkkaa poiminnat ja hanki pähkäiltävää itsellesi tai vaikka lahjaksi.

Palapelit: 5 poimintaa

1. Voitolla yöhön

Paavo Nurmen patsas koristaa Come to Finlandin olympialaisaiheista palapeliä – ovathan pitkän matkan juoksu ja palapelien kokoaminen kummatkin kestävyyslajeja. Tuhannen palan palapelin koko on 48 x 67 cm.

2. Kukkia ja mehiläisiä

Putingin valikoimasta löytyvät Cavallini-palapelit ihastuttavat vintagetyylisillä kuvituksillaan. Esimerkiksi tässä on täydellinen valinta kaikille heille, jotka haluavat kehystää valmiin palapelin. Palapeli on koottuna 55 x 70 cm.

3. Palapeli tuliaiseksi ulkomaille

Come to Finlandin palapelin moderni Suomineito-kuva rakentuu tuhannesta palasta pala kerrallaan. Yksin tai yhdessä palapeli on kekseliäs tuliainen vaikka ulkomailla asuville tutuille vietäväksi. Palapelin koko 48 x 67 cm.

4. Omaa aikaa

Salaisella puutarhalla kuvitettu palapeli kutsuu irtaantumaan arjen rutiineista ainakin hetkeksi. Jos pienempi palapeli kiinnostaa, tässä kaunokaisessa on 500 palaa. Koko valmiina on 33 x 47 cm. 

5. Lyypekki-Helsinki

Lyypekin ja Helsingin välisestä merireitistä muistuttava palapeli ihastuttaa nostalgisella kuvastolla. Tuhatpalaisessa palapelissä riittää puuhaa. Palapelin koko 48 x 67 cm.

12.10.2023