Piparinpaisto on olennainen osa joulun odotusta. Valitset sitten valmistaikinan tai leivot piparitaikinan itse alusta asti, piparimuotit viimeistelevät homman.

Piparimuotit, jotka kestävät vuodesta toiseen

Laadukkaat tarvikkeet tekevät joulun piparitalkoista entistäkin mukavammat! Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut muotit ovat hieman tavallista korkeampia, minkä ansiosta sormet eivät osu painettaessa taikinalevyyn. Hauskat, uudenlaiset kuviot tuovat vaihtelua niin piparien leipomiseen kuin koristeluun!

Yksisarvisten taikaa

Yksisarvispiparit ovat tämän joulun takuuvarma hitti! Eikö olisikin aika hauskaa, jos piparkakkutalon pihassa olisikin poron sijasta taianomainen taruolento

Tassukaverin oma piparkakkumuotti

Jos eläimet ovat lähellä sydäntäsi, leivo joulupiparit tassun muotoisiksi. Vai löytyykö piparitarjottimeltasi sittenkin puruluita?

Unelmien tupa tai satulinna

Soma minipiparkakkutalo syntyy helposti, sillä osat on näppärä leikata taikinasta omilla muoteillaan. Jos et innostu piparkakkutalojen rakentamisesta, leivo linnanmuotoisia pipareita! Erivärisillä kuorrutteilla niistä voi koristella toinen toistaan satumaisempia.

Vauhdikkaat kulkupelit

Traktorit, lentokoneet ja urheiluautot herättävät takuulla hilpeyttä joulupöydässä ja pikkujouluissa. Jos tunnet innokkaan moottoriurheilun harrastajan, leipaise hänelle lahjaksi kasa moottoripyöräpipareita!

Tonttu vai jäätelö?

Yksi piparimuotti, kaksi eri piparimallia! Samasta kuviosta voi tehdä niin tontun kuin jäätelötötterön riippuen siitä, miten päin piparia ryhtyy koristelemaan.

Perinteet kunniaan

Porot, kuuset, tähdet ja muut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja perinteitä arvostavan herkkukattaukseen.

Hanki kunnon leivontavälineet & tee piparien leipomisesta vieläkin mukavampaa

Kaulin on tärkein!

Samppanjan värinen kaulin on elegantti valinta. Tarttumaton pinta tekee leipomisesta ja kaulimen puhdistamisesta vaivatonta.

Lapset saavat auttaa

Perinteinen puukaulin on sopiva lapsen käsille. Kuulalaakerointi tekee kaulimisesta kevyttä ja helppoa.

Pikeeriä pintaan

Kertakäyttöiset pursotuspussit täytetään itsetehdyllä pikeerillä. Asenna pussin suuhun kaunis tähtitylla.

16.11.2022