Ostamalla kotimaista tuet samalla suomalaista työtä ja osaamista. Tutustu Meillä kotona -kauppojen kotimaisten tuotteiden valikoimaan ja löydä uudet suosikkisi!

 

Kotimaiset tuotteet: 5 poimintaa

Kuppi kauneutta

VAJA Finlandin itämaisesta arkkitehtuurista ja art decon koristeellisuudesta inspiraation saanut Sirkus-kuviointi hurmaa vaativankin astiaharrastajan. Aikaa ja käyttöä kestävät keramiikkatuotteet valmistetaan Porvoon tehtaalla laadukkaasta vitroposliinista. Astiat ovat astianpesukoneen, uunin ja mikron kestäviä.

Monikäyttöinen jakkara

Hienopuuseppä Jari Karppisen valmistamat sympaattiset Lyyti-jakkarat edustavat suomalaista puusepäntyötä ja perinnedesignia parhaimmillaan. Jarin mummon vanhan lypsyjakkaran innoittaman syntynyt Lyyti sopii moneen tyyliin ja käyttötarkoitukseen, niin omaksi kuin lahjaksi. Suomalaisesta männystä valmistetun jakkaran pinta on esikuvansa mukaan "ajan kolhima", sillä puu käsitellään Karppisen kehittämällä patinointimankelilla.

Kädentaitojen taidonnäyte

Villasukat ja neulominen kuuluvat tiukasti kotimaiseen käsityöperinteeseen. Jos puikot ei kuitenkaan pysy omissa käsissä, on lähellä valmistettuja villasukkia mahdollista ostaa Helsingin Villasukkatehtaalta. Nämä töppöset ovat valmistettu 70 % lampaanvillasta ja 30 % polyamidista, mikä lisää sukkien kestävyyttä huomattavasti.

26,90 €
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–4 arkipäivää
Kuvaus

Kotimaiset villasukat pitävät jalat lämpöisinä ympäri vuoden. Villa on luonnollinen ja hengittävä materiaali. Materiaalista 70 % on puhdasta lampaanvillaa ja 30 % kestävyyttä huomattavasti lisäävää polyamidia. Villasukan kärki ja kanta on vahvistettu.

Suosittelemme käsinpesua, mutta myös 30° konepesu soveltuu villasukille.

Väri
Koko

26,90 €
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–4 arkipäivää
Kuvaus

Kotimaiset villasukat pitävät jalat lämpöisinä ympäri vuoden. Villa on luonnollinen ja hengittävä materiaali. Materiaalista 70 % on puhdasta lampaanvillaa ja 30 % kestävyyttä huomattavasti lisäävää polyamidia. Villasukan kärki ja kanta on vahvistettu.

Suosittelemme käsinpesua, mutta myös 30° konepesu soveltuu villasukille.

Koko

Käsiä hellivä saippua

SEES Companyn Suomessa valmistettu vegaaninen ja biohajoava nestesaippua ei kuormita luontoa mutta puhdistaa tehokkaasti. Teepuun antibakteeriset ominaisuudet ja rosmariinin rauhoittava tuoksu ovat peräisin eteerisistä öljyistä. Käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita ja ekologisia, eikä saippua sisällä parabeeneja, väriaineita tai eläinperäisiä raaka-aineita. Nestesaippuasta on saatavilla koot 300 ml ja 500 ml.

Tuote on poistunut.

24,90 €
Kauppias: SEES Company
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
Kuvaus

SEES Companyn biohajoava nestesaippua No. 2 on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita hyödyntäen aitojen eteeristen öljyjen tuoksuja. Saippua ei kuormita luontoa, mutta on silti tehokas pesuaine päivittäiseen käsienpesuun poistaen tehokkaasti pöpöt ja epämiellyttävät hajut.

Teepuun ja rosmariinin eteeriset öljyt on valittu saippuaan niiden ominaisuuksien perusteella. Kun luonnostaan antibakteerinen teepuu poistaa tehokkaasti lian ja bakteerit, rosmariinin tuoksu rauhoittaa jännittynyttä mieltä. Näiden yhdistelmä saa käyttäjän mielen rentoutumaan ja tuo voimaa keskelle arjen kiireitä.

Suomessa valmistettu, vegaaninen ja biohajoava nestesaippua sisältää ihoa kostetuttavaa glyseriniä eikä kuivata ahkerankaan käsienpesijän ihoa. Tuote ei sisällä parabeenejä, väriaineita eikä eläinperäisiä raaka-aineita.

Saatavilla kaksi eri kokoa: 300 ml ja 500 ml.

Raikas huonetuoksu

Onnistunut yhteistyö tiivistyy hyvän olon lähteeksi Design Paletin Kuukunen-huonetuoksupakkauksessa. Kotimainen tuote sopii monipuolisesti niin huonetuoksuksi, hierontaan, höyryhengitykseen, aromaterapiaan, ihonhoitoon kuin saunan kiukaalle. Kauniin eleetön, metsäsieni kuukusesta inspiraationsa saanut keraaminen, käsityönä valmistettu astia on Design Paletin ja keraamikko Minna Rusasen yhteistyön tulos. Öljy on Frantsilan aitoa 100 % mäntyöljyä, joka tuo tuoksullaan metsän tunnelmaa kotiin.

45,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Kuukunen Aromaterapia, Mäntymetsä huonetuoksu

KEHON, MIELEN JA KODIN HYVINVOINTIIN

  • Aito Frantsilan eteerinen 100% mäntyöljy, Pinus sylvestris 5ml
  • Mänty on raikas metsäinen tuoksu, joka avaa ja vahvistaa hengitysteitä sekä puhdistaa huoneilmaa
  • Keraaminen, metsäsieni kuukusta muistuttava astia, 250ml on valmistettu käsityönä Helsingin Herttoniemessä yhteistyössä keraamikko Minna Rusasen, MunKaa kanssa
  • Pakkauksen voi uusiokäyttää säilytykseen

Voidaan käyttää huonetuoksuna, aromaterapiassa, höyryhengitykseen, hieronnassa ja ihonhoidossa sekä saunan kiukaalla.

Eteerinen öljy on aito, eikä siihen ole lisätty mitään kemiallisia jatkeita. Käyttämämme Frantsilan Luomuyrttitilan tuote on eteeristen öljyjen parhaimmistoa.