Hampun viljely vaatii vain vähän vettä, ja siitä saa kestäviä tuotteita. Tutustu kotimaisen HEMPEAn valikoimaan ja ihastu hampputekstiileihin!

5 syytä valita HEMPEAn hampputuotteita kotiin

1. Hamppu on ekologinen valinta

Hampun tuotanto on ympäristöystävällistä. Se tarvitsee vain vähän vettä, kasvaa nopeasti ja uudistaa maaperää. Sen viljelyssä ei tarvita keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita, mikä tekee siitä myös turvallisen.

2. Materiaali tuntuu hyvältä

Hamppu muistuttaa pellavaa niin tuntumaltaan kuin ulkonäöltään. HEMPEAn tuotteet tuntuvatkin iholla miellyttävän pehmeiltä, joten lakanoihin on mukava pujahtaa ja pyyhkeisiin kietoutua.

Kuumalla viileä ja kylmällä lämmin hamppu on täydellinen valinta vuodevaatteisiin.

 

3. Tuotanto on vastuullista

HEMPEAn hamppukankaat tulevat Romaniasta, missä niiden valmistuksella on pitkät perinteet. HEMPEAn käyttämä hamppu kasvatetaan luonnonmukaisesti. Yrityksen perustaja Marja-Maija Valtoselle on tärkeää, että viljelijöillä ja työntekijöillä on turvalliset työolosuhteet ja asianmukainen sairausvakuutus, ja he kuuluvat paikalliseen eläkejärjestelmään.

HEMPEA-tuotteet ommellaan pienompelimoissa Ivalossa. Myös värjäys ja kuosien painaminen tehdään Suomessa, lukuun ottamatta valkoista parivuoteen pussilakanaa, joka valkaistaan viljelymaa Romaniassa.

4. Kestävä valinta

Vahvoista hamppukuiduista valmistetut tuotteet ovat kestäviä, joten uusia lakanoita tai pyyhkeitä ei tarvitse ostaa pitkään aikaan. Iloa pidentää myös HEMPEA-tuotteiden ajaton ilme. Pitkäikäisistä tuotteista kiittävät niin luonto kuin lompakko.

Kuumalla viileä ja kylmällä lämmin hamppu on täydellinen valinta vuodevaatteisiin.

 

5. Materiaali on ihanteellinen joka lämpötilaan

Hamppu on täydellinen valinta vuodevaatteisiin tai torkkupeittoon, koska se lämmittää kylmällä mutta tuntuu mukavan viileältä kuumalla ilmalla. 

Tutustu HEMPEAn ihaniin hampputuotteisiin ja tilaa omasi

Hamppukankaiset pyyhkeet ja ponchot

Pehmoiseen hamppupyyhkeeseen on ilo kuivata iho. HEMPEAn valikoimasta löytyy sekä kylpypyyhkeitä että käsipyyhkeitä. Suosituin tuote on vohvelikankainen iso ja lämmittävä ponchopyyhe, joka on valmistettu paksusta hamppuvohvelikankaasta.

Tuote on poistunut.

Kutsuvat ja kestävät vuodevaatteet

Hamppuisiin vuodevaatteisiin on ihanan ylellistä pujahtaa nukkumaan. Kokoa täydellinen petaus pussilakanoista, tyynyliinoista sekä aluslakanasta ja viimeistele vohvelikankaisella torkkupeitolla.

299,00 €
Kauppias: Hempea
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: toimitukset alkavat kesäkuussa viikoilla 24–25
Kuvaus

Huomioithan, että tämä on ennakkotilattava tuote. Toimitukset alkavat kesäkuussa viikoilla 24–25.

Nangu-tuplapussilakana on makuuhuoneen ja öiden sulostuttaja! Pussilakana on valmistettu Suomessa ekologisesta ja kestävästä hamppukankaasta, jossa on tukea ja rouhea mutta silti pehmeä tuntu. Se on sopivan viileä kuumina ja tyynnyttävän lämmin viileinä öinä tuntuen aina miellyttävältä ihoa vasten.

Tuplapussilakana saatavilla kolmessa eri sävyssä, jotka ovat saaneet inspiraationsa Lapin luonnosta.

Huomioithan, että pakkaus ei sisällä tyynyliinaa. Voit ostaa pussilakanaan sopivan Nuvvus-tyynyliinan erikseen.

Tuotetiedot:

  • Mitat: Leveys 230 cm, pituus 210 cm. Sopii kooltaan yleisimpiin Suomessa myytävien peittojen päälle.
  • Materiaali: 100 % hamppukangas
  • Kankaan vahvuus: Sävystä riippuen 200–230 g/m2
  • Valmistusmaa: Tuotteet on suunniteltu ja ommeltu Suomessa. Hamppukangas on viljelty ja valmistettu kankaaksi Euroopassa (Puolassa ja Romaniassa).
  • Lisätietoja: Helmassa ja yläreunoissa peiton pujotusta helpottavat aukot.

Pussilakanan hoito- ja pesuohje:

  • Suosituslämpötila pesulle 40 °C. Hamppu kestää pesun myös 60 °C, mutta peseytyy hyvin alhaisemmassakin lämpötilassa.
  • Valkaisevaa pesuainetta, huuhteluainetta tai rumpukuivausta ei suositella. Pyykkietikkaa voi käyttää.
  • Pese saman sävyisten kanssa nurinpäin. Tuotteesta voi irrota nukkaa ensimmäisillä pesukerroilla.
  • Tuote kutistuu korkeintaan 5 %, mikä on huomioitu tuotteen koossa.
  • Silitys kosteana kuumalla (3 pistettä).
Väri

Hamppukankaiset tuotteet lapsille

HEMPEAn valikoimissa on suloisia ja kestäviä tuotteita myös lapsille. Perheen pienimmät kääriytyvät mielellään esimerkiksi hupulliseen ponchopyyhkeeseen. Valikoimasta löytyy lisäksi vuodevaatteita somalla Metsän lepo -kuosilla.

Tuote on poistunut.

 

HEMPEA

Lapin luonnosta, avarista tuntureista ja kristallinkirkkaista erämaajärvistä inspiraationsa ammentava HEMPEA syntyi Ivalossa perustaja Marja-Maija Valtosen halusta tuoda markkinoille kestäviä, laadukkaita ja ajattoman kauniita kodintekstiilejä. Materiaaliksi valikoitui ekologinen hamppukangas, joka sopii pehmeytensä ansiosta täydellisesti muun muassa vuodevaatteisiin ja pyyhkeisiin.

”Lapin luonto on tärkeä osa arkeani, ja halusin jakaa sen tuomaa rauhaa ja elämäniloa HEMPEA-tuotteiden kautta” Marja-Maija kertoo. HEMPEAn ekologiset hamppukankaat valmistetaan reiluissa työoloissa Romaniassa, värjätään Nivalassa, painetaan Forssassa, ja valmiiksi tuotteet ommellaan Ivalossa. Jokaista tilausta vastaan HEMPEA istuttaa puun kompensoidakseen hiilijalanjälkeään.