Miska Karvinen perusti MyNollan, koska uskoi, että jatkojohto voi olla sekä käytännöllinen että tyylikäs.

Miska Karvista turhautti. Hän työskenteli puumuotoilun ja tuotesuunnittelun parissa, mutta koki tuotteiden muotoilun ja ominaisuuksien toistavan itseään.

– Aloin kokea tarkoituksettomaksi työstää tuotteita, joita on tehty jo lukemattomia kertoja, kertoo Miska.

Hän on aina nauttinut uuden luomisesta.

– Uteliaisuus ja halu saada selville miten asiat, esineet ja ihmiset toimivat, on saanut minut kyseenalaistamaan eri asioiden nykytilaa.

Jatkojohtojen muotoiluun ei ole totuttu panostamaan, eikä niiden toki tarvitse toimiakseen olla kauniita. Mutta entä jos ne olisivat sitäkin, Miska mietti ja päätti luoda aivan uudenlaisia, tyylikkäitä jatkojohtoja. Syntyi MyNolla.

– Halusimme luoda suomalaisen muotoilun tuotteen, jossa on kaikki jatkojohdon käytännölliset ominaisuudet ja joka sopii samalla osaksi sisustusta niin, ettei sitä tarvitse piilottaa.

 MyNollan design-jatkojohdot ovat sekä tyylikkäitä että vastuullisia. Yritys muun muassa kompensoi kaikki tuotannossaan aiheutuvat päästöt.

 

Puuartesaanina Miska halusi tuoda puun luontevaksi osaksi MyNollan tuotteita. Hän tiesi, miten puuta kannattaa yhdistää muihin materiaaleihin, jotta sen ainutlaatuinen luonne pääsee oikeuksiinsa.

– Puu on mielestäni lämmin, miellyttävä ja rauhoittava materiaali, Miska sanoo.

Kaikki MyNollan jatkojohdot kruunaa puinen kansi, joka on tarvittaessa vaihdettavissa. Näin jatkojohdon käyttöikä ei pääty, vaikka siihen tulisi kolhu tai sen ulkomuotoon kyllästyisi.

 MyNollan takana on perustaja Miska Karvisen kyseenalaistus siitä, miksi tuotteita pitäisi valmistaa vain totutulla tavalla.

 

Miska kertookin kasvaneensa ympäristöystävällisyyttä korostavassa ympäristössä. Siksi MyNollassa on alusta asti satsattu muotoilun lisäksi vastuullisuuteen. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat jatkojohdot, MyNollan tuotteet on suunniteltu korjattaviksi. Tavoitteena on, että MyNollan jatkojohto olisi viimeinen, joka asiakkaan tarvitsee ostaa.

– MyNollassa olen yhdistänyt intohimoni käsityötaitoon, suunnitteluun ja kestävyyteen. Olemme antaneet tuotteelle kaikkemme varmistaaksemme, että se antaa sinulle iloa ja hyötyä vuosikausien ajaksi.

MyNollan perusmallit

MyNollan perusmallia on saatavilla neljässä eri väriyhdistelmässä. Mikä on sinun suosikkisi?

 

Tilaa MyNolla x Teemu Järvi -tuotteet

MyNollan uutta mallistoa koristavat muotoilija Teemu Järven suositut eläinkuvitukset. Ihastutko kettuun, karhuun vai peuraan?

 

Tutustu brändiin: MyNolla

Voisivatko arjen tavalliset käyttöesineet olla myös kauniita ja tyylikkäitä? Tästä ajatuksesta saivat alkunsa kotimaiset MyNolla-jatkojohdot. “Jatkojohtoja on käytössä kaikkialla, mutta niiden muotoiluun ei ole juuri panostettu. Halusimme luoda uudenlaisen suomalaisen muotoilun tuotteen, joka vapauttaa käyttöön kaikki jatkojohdon käytännölliset ominaisuudet ja sopii samalla osaksi sisustusta niin, ettei sitä tarvitse piilottaa”, MyNollan perustaja Miska Karvinen kertoo.

MyNollan tuotteissa on panostettu tyylin lisäksi vastuullisuuteen ja kestävyyteen. Ideana on, että MyNolla voisi olla ainoa jatkojohto, jonka enää tarvitset. Tuote on suunniteltu niin, että se on paitsi huollettavissa ja kierrätettävissä myös ulkoisesti muunneltavissa sisustustyyliin sopivaksi. “Meille tärkeintä on valmistaa tuotteita, joille voimme taata pitkän käyttöiän. MyNollan tuotteet on kehitetty Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Noin 80 % materiaaleista on Euroopasta. Kompensoimme myös jokaisen tuotteen tuotannosta aiheutuneen hiilijalanjäljen.”

Miska Karvinen (oikealla) pyörittää MyNollaa Lennart Schmitzin ja Sara Räisäsen kanssa.