Huonetuoksut eivät ole enää pelkkiä sisutuselementtejä ja hajusteita! Tuoksuihin ammennetaan nyt inspiraatiota aromaterapiasta, ja erilaisia yhdistelmiä suunnitellaan tiettyihin tunnelmiin ja tilanteisiin. Englantilaisen ilapothecaryn luonnonraaka-aineista valmistetut huonetuoksut on kehitelty juuri tämän ajatuksen pohjalta.

Huonetuoksut – 3 erilaista vaihtoehtoa

Huonetuoksuspray: suihkaus tunnelmaa

Huonetuoksusprayt toimivat kuten muutkin huonetuoksut, mutta tuoksua suihkaistaan kevyesti ilmaan vain yhden painalluksen verran. Ensimmäisillä käyttökerroilla kannattaa tutkiskella, miten tuoksu kehittyy ajan myötä. Ilapothecarylta löytyy kaksi erilaista tuoksusprayta, jotka on suunniteltu erilaisiin tilanteisiin ja tunnelmiin.

Beat the Blues – tsemppiä arjen kiireisiin

Beat the Blues -tuoksusprayssa on yhdistelty tunnettuja mieltä keventäviä ja stressiä helpottavia eteerisiä öljyjä, joten se sopii täydellisesti esimerkiksi työhuoneeseen. Mukana on myskisalviaa, tuberosaa, palsamipelargonia sekä petitgrainia.

38,00 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary Beat the Blues Room Spray -tuoksusuihkeeseen on koottu tunnetuimmat 100 % luonnolliset mielialaa keventävät ja stressin tunteita helpottavat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt yhteen helposti käytettävään suihkepulloon.

Voit käyttää tätä luonnollista tuoksusuihketta luomaan rauhallista tunnelmaa kotiin, autoon ja työpisteelle. Kokeile Beat the Blues -suihketta myös parfyymin tapaan suihkaisemalla yllesi ripaus aromaterapiaa päivääsi piristämään.

Palkitun ilapothecary Beat the Blues -linjan tuotteet perustuvat neljän arvostetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Myskisalvia tunnettiin jo Hippokrateen aikana onnen tunteita lisäävänä öljynä. Parsakasveihin kuuluva tuberosa sekä maadoittava palsamipelargoni puolestaan tunnetaan rauhoittavista ja stressiä helpottavista ominaisuuksistaan ja appelsiinipuun lehdistä tislattava petitgrain mielialaa kohottavasta vaikutuksestaan.

Beat The Blues -huonetuoksuspray – käyttöohje

Tuoksuaisti on aisteistamme nopein tapa helpottaa stressaantunutta oloa ja lisätä hyvän olon tunnetta. Käytä autossa, työpöydän ääressä tai huoneessa, jossa vietät eniten aikaa. Suihkauta tuoksua ilmaan ja nauti eteeristen öljyjen rauhoittavasta vaikutuksesta.

Annostelu: Suihkaise tuoksua ilmaan yhden painalluksen verran ja anna tuoksun laskeutua yllesi tai huoneilmaan.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Ethanol, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil, Petitgrain Bigarde Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Tuberose Absolute Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Ei sovi raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Dream Space – saattelemaan unten maille 

Dream Space on täydellinen tuoksuspray makuuhuoneeseen ja osaksi rauhoittavaa iltarutiinia. Sensuelli tuoksu koostuu neljästä erilaisesta eteerisestä öljystä: levollisuudenkin öljyksi kutsutusta vetiveristä, patsulista, jasmiinista ja nardusöljystä.

38,00 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary Dream Space Room Spray on 100 % luonnollinen huonetuoksu, joka on valmistettu yöunille rentouttavista, laadukkaista eteerisistä öljyistä. Yksi suihkaus aromasuihketta sängyn ylle ennen nukkumaan menoa luo rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseen ja saattelee sinut mukavasti levollisille yöunille.

Dream Space Room Spray -tuoksu perustuu neljän tunnetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Levollisuuden öljyksikin kutsuttua vetiveriä sekä oloa tyynnyttävää ja maadoittavaa patsulia on käytetty aromaterapiassa jo tuhansia vuosia univaikeuksia helpottamaan. Viettelevästä tuoksustaan tunnettu jasmiini on oloa rentouttava ja mielialaa kohottava eteerinen öljy. Nardusöljyä puolestaan on käytetty aromaterapiassa sen oloa rauhoittavan ja harmonisoivan vaikutuksensa ansiosta. Näiden tunnettujen eteeristen öljyn yhdistelmä tekee Dream Space Room Spray -suihkeesta erinomaisen apulaisen nukahtamista helpottamaan.

Dream Space -huonetuoksuspray – käyttöohje

Tuoksuaisti on aisteistamme nopein tapa rentouttaa oloa ja lisätä hyvän olon tunnetta. Suihkaise tuoksua yhden painalluksen verran ja anna tuoksun laskeutua sängyn ylle.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna 12 kk.

Ainesosaluettelo

Ethanol, Andropogon Zizanioides (Vetiver) Oil, Nardostachys Jatamansi Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Ei sovi raskaana olevalle
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

Huonetuoksu pullossa: kaunista kylppäriin ja muihin tiloihin

Huonetuoksu sopii myös kauniiksi sisustuselementiksi. Ilapothecaryn tummasävyinen lasipullo ja mustat haihdutustikut tuovat ilmettä niin kylpyhuoneeseen kuin työpöydälle, miksei myös oleskelutiloihin. Tikkujen määrällä voi säädellä tuoksun vahvuutta. Palkittuun Beat the Blues -tuotelinjaan kuuluvassa huonetuoksussa on myskisalviaa, tuberosaa, palsamipelargonia sekä petitgrainia, joiden sanotaan muun muassa kohottavan mielialaa ja vähentävän stressin tunnetta.

69,90 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

Tuoksuaisti on aisteistamme nopein tapa helpottaa stressaantunutta oloa ja lisätä hyvän olon tunnetta. ilapothecary Beat The Blues Reeds -huonetuoksuun on koottu maailman tunnetuimmat 100 % luonnolliset mielialaa keventävät ja stressiä helpottavat laadukkaat eteeriset öljyt. Tyylikkääseen, mustaan lasipulloon asetettavien tikkujen kautta eteeristen öljyjen virkistävä tuoksu leviää ympäröivään huoneilmaan.

Beat the Blues Reeds -huonetuoksu kuuluu ilapothecaryn palkittuun Beat the Blues -linjaan. Sen tuotteet perustuvat neljän arvostetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Myskisalvia tunnettiin jo Hippokrateen aikana onnen tunteita lisäävänä öljynä. Parsakasveihin kuuluva tuberosa sekä maadoittava palsamipelargoni puolestaan tunnetaan rauhoittavista ja stressiä helpottavista ominaisuuksistaan ja appelsiinipuun lehdistä tislattava petitgrain mielialaa kohottavasta vaikutuksestaan.

Beat The Blues -huonetuoksu – käyttöohje

Aseta tikut lasipulloon ja anna tuoksuöljyn imeytyä niihin, jolloin tuoksu leviää ympäröivään huoneilmaan. Aktivoidaksesi tuoksuöljyä kääntele pulloa ajoittain. Voit säädellä tuoksun voimakkuutta vähentämällä tikkujen määrää. Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Tuote on pakattu tyylikkääseen, mustaan lahjapakkaukseen.

Ei sovellu käytettäväksi raskauden aikana.

Ainesosaluettelo

Ethanol, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil, Petitgrain Bigarde Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Tuberose Absolute Oil

Diffuuseriöljyt: erilaisiin hetkiin, mielentiloihin ja rutiineihin

Ilapothecaryn tuoksuöljyt on suunniteltu käytettäväksi diffuuserissa, josta tuoksu tuoksu nousee pehmeästi huoneilmaan. Yksi tai kaksi tippaa öljyä 100 millilitraa vettä kohden riittää. Tuoksuissa on käytetty luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka ovat tunnettuja aromaterapeuttisista vaikutuksistaan. Saatavilla on kolme erilaista vaihtoehtoa.

Create Space – hitaisiin aamuihin

Create Space -diffuuseriöljy tuo ympärilleen lempeyttä ja hyvää mieltä. Harmoniaa luova tuoksuyhdistelmä auttaa aloittamaan päivän rauhallisesti. Tuoksussa on virkistävää ja maadoittavaa petitgrainia, tyynnyttävää laventelia ja kamomillasauniota sekä mieltä selkeyttävää santelipuuta.

39,90 €
Kauppias: ilapothecary
Toimituskulut: 5,50 €
Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
Kuvaus

ilapothecary Create Space -diffuuseriöljy on harmoninen ja hyväntuulinen tuoksu rauhoittumishetkiin tasapainottamaan oloa ja edistämään luovuutta laadukkaiden eteeristen öljyjen avulla. Muutama tippa diffuuserissa luo kotiin rentouttavan tunnelman ja auttaa aloittamaan päivän lempeästi.

Aromaterapeuttinen Create Space -tuoksu perustuu neljän tunnetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Mielialaa kohottava petitgrain tunnetaan virkistävästä ja maadoittavasta vaikutuksestaan. Laventeli ja kamomillasaunio ovat tunnettuja oloa tyynnyttävistä ja stressiä helpottavista ominaisuuksistaan. Santelipuu puolestaan voi auttaa selkeyttämään rauhatonta mieltä. Näiden tunnettujen eteeristen öljyjen yhdistelmä tekee Create Space Diffuser Oil -diffuuseriöljystä erinomaisen kumppanin hitaisiin aamuihin ja rauhoittumishetkiin.

ilapothecaryn valikoimaan kuuluu kolme laadukasta diffuuseriöljyä, jotka on suunniteltu erilaisiin tunnelmiin ja tarkoituksiin:

Create Space -diffuuseriöljy – käyttöohje

Lisää diffuuseriisi 2–3 tippaa diffuuseriöljyä 100 ml:aan vettä ja anna keveän tuoksun laskeutua huoneilmaan.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna noin 6kk.

Ainesosaluettelo

Ethanol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Petitgrain Bigarde Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium (Orange Blossom) Flower Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil

Tuotteen ominaisuudet

 • 100 % luonnollinen
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Ei sisällä pähkinää
 • Ei sisällä mineraaliöljyä
 • Sopii raskaana olevalle
 • Kierrätettävä pakkaus
 • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

   Transform Space – energiaa työpäivään

   Kepeän tuoksuinen Transform Space sopii esimerkiksi työpöydälle. Tuoksussa on mukana palsamipelargonia, setripuuta, santelipuuta sekä palo santoa, jonka aromeista löytyy minttua ja sitrusta. Näiden sanotaan energisoivan sekä edistävän erityisesti keskittymistä ja luovuutta.

   39,90 €
   Kauppias: ilapothecary
   Toimituskulut: 5,50 €
   Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
   Kuvaus

   ilapothecary Transform Space -diffuuseriöljy on puhdas ja kepeä tuoksu työpöydän ääreen edistämään keskittymistä ja inspiroimaan hyväntuuliseen päivään laadukkaiden eteeristen öljyjen avulla. Muutama tippa diffuuserissa luo kotiin ja toimistolle energisoivan tunnelman.

   Aromaterapeuttinen Transform Space Diffuser Oil -tuoksu perustuu neljän tunnetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Maadoittava palsamipelargoni sekä mintun ja sitruksen tuoksuvivahteita sisältävä palo santo tunnetaan niiden stressin tunteita helpottavista ominaisuuksistaan sekä mielialaa energisoivista vaikutuksistaan. Setripuun eteeristä öljyä käytetään myös meditoinnissa tasapainottamaan tunteita ja helpottamaan keskittymistä. Santelipuu puolestaan voi auttaa selkeyttämään rauhatonta mieltä. Yhdistelmä tekee Transform Space -diffuuseriöljystä erinomaisen apulaisen keskittymistä ja luovuutta vaativiin tilanteisiin.

   ilapothecaryn valikoimaan kuuluu kolme laadukasta diffuuseriöljyä, jotka on suunniteltu erilaisiin tunnelmiin ja tarkoituksiin:

   • Create Space – hitaisiin aamuihin
   • Transform Space – työpöydälle
   • Dream Space – rentouttavaan iltarutiiniin

   Transform Space -diffuuseriöljy – käyttöohje

   Lisää diffuuseriin 2–3 tippaa diffuuseriöljyä 100 ml:aan vettä ja anna keveän tuoksun laskeutua huoneilmaan.

   Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna noin 6 kk.

   Huomioithan, että tuote ei sovi raskaana oleville.

   Ainesosaluettelo

   Ethanol, Bursera Graveolens, Pelargonium Graveolens Flower (Rose Geranium) Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Cedrus Atlantic Bark (Cedarwood) Oil

   Tuotteen ominaisuudet

   • 100 % luonnollinen
   • Vegaaninen
   • Gluteeniton
   • Ei sisällä pähkinää
   • Ei sisällä mineraaliöljyä
   • Kierrätettävä pakkaus
   • Ei sovi raskaana olevalle
   • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

    Dream Space – illan rentoutumiseen

    Levollisuutta ja mielen tyyneyttä edistävät eteeriset öljyt yhdistyvät Dream Space -tuoksussa. Dream Space sopii osaksi rentouttavaa iltarutiinia, jolloin tuoksut myös rauhoittavat yöunille. Mukana on vetiveriä, patsulia, nardusöljyä sekä jasmiinia.

    39,90 €
    Kauppias: ilapothecary
    Toimituskulut: 5,50 €
    Toimitusaika: 2–5 arkipäivää
    Kuvaus

    ilapothecary Dream Space -diffuuseriöljy rentouttaa oloa ja auttaa rauhoittumaan yöunille laadukkaiden eteeristen öljyjen avulla. Muutama tippa diffuuserissa ennen nukkumaanmenoa luo makuuhuoneeseen keveän, rauhallisen tunnelman ja saattelee sinua yöunille.

    Aromaterapeuttinen Dream Space Diffuser Oil -tuoksu perustuu neljän tunnetun eteerisen öljyn yhteistyöhön. Levollisuuden öljyksi kutsuttua vetiveriä sekä oloa tyynnyttävää ja maadoittavaa patsulia on käytetty aromaterapiassa jo tuhansien vuosien ajan univaikeuksia helpottamaan. Rauhan ja seesteisyyden öljyksikin kutsuttu nardusöljy on tunnettu sen oloa tasapainottavasta ja harmonisoivasta vaikutuksesta, kun taas viettelevästä tuoksustaan tunnettu jasmiini sen mielialaa kohottavasta vaikutuksestaan.

    ilapothecaryn valikoimaan kuuluu kolme laadukasta diffuuseriöljyä, jotka on suunniteltu erilaisiin tunnelmiin ja tarkoituksiin:

    Dream Space -diffuuseriöljy – käyttöohje

    Lisää diffuuseriisi 2–3 tippaa diffuuseriöljyä 100 ml:aan vettä ja anna keveän tuoksun laskeutua huoneilmaan.

    Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy avattuna noin 6kk.

    Huomioithan, että tuote ei sovi raskaana oleville.

    Ainesosaluettelo

    Ethanol, Andropogon Zizanioides (Vetiver) Oil, Nardostachys Jatamansi Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil

    Tuotteen ominaisuudet

    • 100 % luonnollinen
    • Vegaaninen
    • Gluteeniton
    • Ei sisällä pähkinää
    • Ei sisällä mineraaliöljyä
    • Kierrätettävä pakkaus
    • Ei sovi raskaana olevalle
    • Ei keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita

      Tutustu koko ilapothecaryn valikoimaan!