Kukapa nyt kurkottelusta nauttisi? MyNollan lattiajalustan ja pöytätelineen ansiosta pistorasia on aina näppärästi saatavilla. Hyödynnä etu ja tilaa MyNollan tuotteet 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 22.10.2023 saakka!

Harvassa ovat ne kodit, joissa lisävirralle ei koskaan olisi käyttöä – välillä latureita ja laitteita tarvitaan enemmän tai eri paikoissa, joissa pistorasioita on saatavilla. MyNollan kauniisti muotoiltujen jatkojohtojen nerokkuus piileekin siinä, että ne sopivat niin olohuoneeseen kuin työpöydälle, jolloin joustavampi touhuaminen on mahdollista.

Katseenkestävän muotoilun ansiosta jatkojohdot solahtavat saumattomasti osaksi sisustusta, ja jatkojohdoille suunnitellut telineet lisäävät niiden käyttömukavuutta. Voit siis sanoa hyvästit kurkottelulle, kyykistelylle ja pään pöydän reunaan kopauttamiselle, kun tarvittavat pistorasiat löytyvät käden ulottuvilta.

MyNollan johtotelineille on myönnetty Avainlippu- sekä Design from Finland -merkit.

Tutustu MyNollan johtotelineisiin!

Jatkojohto lattiajalustalla

Kätevä lattiajalusta on valmistettu kevyestä mutta kestävästä teräksestä, jota on helppo liikutella paikasta toiseen. Koska jalusta on hieman yli puoli metriä pitkä, ei pistorasiaa tarvitse hamuta selkä vääränä. Lattiajalusta sisältää myös MyNollan jatkojohdon.

 

Pöytäteline jatkojohdolle

Jatkojohdon pöytäteline sopii säädettävän kiinnityksen ansiosta erikokoisiin pöytiin, ja kiristysmekaniikan avulla telineen asentaminen ja irrottaminen on helppoa. Pöytätelineen ansiosta työhön, opiskeluun ja harrastamiseen tarvittavat pistorasiat ovat helposti käden ulottuvilla. Pöytäteline ei sisällä MyNollan jatkojohtoa.

Tutustu valikoimaan ja hyödynnä etu: MyNolla

Saat MyNollan tuotteet 20 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella. Etu on voimassa 22.10.2023 saakka.

16.10.2023