Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola -käsityölehdessä ikoniset tapettikuosit muuntautuvat suomalaisten huippusuunnittelijoiden käsissä upeiksi neuleiksi. Osta oma lehtesi Meillä kotona -kaupoista ilman toimituskuluja!

124-sivuinen lehti sisältää 20 uniikkia ja ennen julkaisematonta neulemallia. Kuvioissa ihastuttavat muunnelmat Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan Auringonkukasta, Kirsikkapuusta, Kukkatarhasta, Kukoista sekä monista muista suosikkitapeteista.

Lehdestä löytyvä ohjeiden kirjo ulottuu näyttävistä sukista puseroihin, asusteisiin ja jopa torkkupeittoon. Mukana on sekä helppoja että hieman haastavampia, keskivaikeita ohjeita.

Ohjeet ovat Suomen suosituimpien neulesuunnittelijoiden käsialaa: mukana on Anna Johannan, Anjuknitsin eli Anna Tanskasen, Ronja Hakalehdon, Niina Laitisen, Mia Sumellin, Sara Rönnbackin sekä Minttu Wikbergin taidonnäytteitä.

Tilaa Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola -neulelehti tästä!

14,90 €
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 3–7 arkipäivää
Kuvaus

Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola on Kotivinkin neulelehti, jonka inspiraationa on ollut Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ikoniset tapetit. 124-sivuinen lehti sisältää 21 uniikkia ja ennen julkaisematonta neulemallia. Lisäksi voit lukea sivuilta Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan kiehtovan tarinan.

Neulelehden ohjeiden suunnittelijoina ovat suositut neulesuunnittelijat Anna Johanna, Anjuknits eli Anna Tanskanen, Ronja Hakalehto, Niina Laitinen, Mia Sumell, Sara Rönnback ja Minttu Wikberg. Ohjeiden taso vaihtelee helposta keskivaikeaan.

Rakkaat kuviot & Pihlgren ja Ritola -lehti sisältää yhteensä 21 ohjetta: seitsemät sukat, kolme puseroa, kaksi pipoa, kahdet lapaset, kaksi laukkua, neuletakin, kaulurin, huivin, torkkupeiton sekä kolme tiskiliinaa.

Lehden neulemalleissa on käytetty esimerkiksi Novitan, Sandnes Garnin, Tukuwoolin ja Pirtin Kehräämön lankoja. Lankavalinnoissa on huomioitu hyvä saatavuus ja lankojen monipuolisuus.

      Katso myös nämä