Joululahja on parhaimmillaan sellainen, että se helpottaa elämää – tästä syystä lujat, pitkäikäiset ja kauniit keittiövälineet ovat usein toivottuja muistamisia.

Liedeltä pöytään

Mitä vähemmän tiskejä, sen parempi. Tämä tarjoilupaistinpannu päästää kokkaajan hieman helpommalla, sillä salonkikelpoinen pannu on suorastaan ilo asettaa ruokapöytään tarjoiluastian sijasta. Paistinpannun tarttumaton pinnoite takaa sen, että esimerkiksi paellan himoittu socarrat eli rapea pohja syntyy vaivatta. Ja ei kun syömään!

Tuote on poistunut.

Kotikeittiön sous chef

Veitsi on se keittiöväline, josta ei kannata tinkiä: laadukkaita veitsiä voi ylläpitää teroittamalla, jolloin ne ovat paitsi pitkäikäisiä myös turvallisia käyttää. Japanilaisesta veitsiteräksestä valmistettu kokkiveitsi on todellinen työjuhta, sillä koon ja muotoilun ansiosta se sopii mainiosti keittiön yleisveitseksi. Pro Balance -sarjan erikoisuus piilee kahvassa, jonka voi säätää omaan käteen sopivaksi veitsen mukana tulevilla painoilla.

126,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Palkintoja voittaneen Pro Balance -sarjan upea tasapainotettava kokkiveitsi. Terän pituus 21 cm.

Haudutellaan rauhassa

Etenkin talvikuukaudet ovat keittojen, erilaisten patojen ja hitaasti haudutettujen ruokien aikaa. Neljän litran Big Ear Pro on emalipinnoitettu valurautapata, johon on näppärä laittaa muhimista rakastavat raaka-aineet porisemaan. Tästä lahjasta voi riittää iloa jopa eliniäksi.

99,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Jämerät valurautapadat ja -pannut ovat oikein hoidettuina ikuisia! Valuraudan haudutusominaisuudet ovat ylivertaisia ja pannulla saat hyvän paistopinnan ruokaan.

Oikoreitti

Tiedätkö sen tunteen, kun kattila pitäisi valuttaa, mutta siivilää tai lävikköä ei löydy mistään? Se on turhan tuttu hetki monelle meistä. Lävikkökansikattilan ansiosta pastat ja potut eivät enää keity ylikypsiksi, kun kattilan kanteen on rakennettu valutusreiät valmiiksi. Näppärän kokoinen kattila sopii kaikille liesille, joten lahjan saajan kanssa ei tarvitse käydä kummallista liesikeskustelua ennen joululahjan ostoa.

79,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Kattilalla keität kasvikset, perunat ja pastat, etkä tarvitse erillistä lävikköä keitinvesien valuttamiseen!

Soveltuu kaikille liesille: myös induktiolle.

La vita è bella

Okei, aika harva ihminen tekee pastaa alusta asti itse, mutta pastakoneen tarkoitus ei varsinkaan kotikeittiöissä ole olla se kaikista useimmin käytetty laite. Pastakone on loistava lahjaidea nautiskelijalle ja intohimoiselle kotikokille, sillä pelkästään sen läsnäolo keittiössä muistuttaa ruoan, syömisen, yhdessäolon ja elämän kauneudesta.

109,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Aito ja alkuperäinen italialainen Marcato Atlas -pastakone on laadukas klassikko! Atlas-pastakone on laadukas ja monipuolinen pastakone, jolla teet kotona herkullista ja terveellistä pastaa. Tuplaleikkurilla varustetulla Atlas pastakoneella voit valmistaa kolmea eri pastaa nopeasti: lasagnen, fettucinen (6 mm) ja taglionin (1,5 mm). Lasage-kaulimella valmistat kätevästi myös näkkileivät ja karjalanpiirakan kuoret!

Marcato Atlas 150 -pastakoneeseen on saatavana 12 helposti vaihdettavaa lisäosaa, joilla valmistuvat erikoistat täytetyistä ravioleista vermicelli-pastaan. Atlas-pastakoneen 10-vaiheisella säätöpyörällä säädät pastalevyn paksuutta 0,6-4,8 mm paksuiseksi. Pakkaus sisältää myös mekanismin, jolla kiinnität koneen pöytälevyyn, sekä kymmenen ohjeen reseptikirjasen. Marcato Atlas pastakoneella on 10 vuoden takuu!

Katso video pastan valmistuksesta Marcato Atlas pastakoneella täällä >>

Tiesitkö! HEIROL on maahantuonut Marcaton pastakoneita jo pian 30 vuotta. Aluksi pastakoneita myytiin Suomeen karjalanpiirakan tekemiseen, sittemmin niitä on myyty pääosin pastan tekemiseen. Miten helppo ja nopea tapa saada maukas itse tehty pasta lautaselle - tarvitaan vain kananmunia ja jauhoja. Ja mikä parasta, käsillä tekeminen rentouttaa sekä kehon että mielen.