Meillä kotona -kauppojen verkkokauppapäällikkö Emmi aikoo jatkossa lämmitellä sohvannurkassa torkkupeittoon kietoutuneena.

Marraskuun kunniaksi olen löytänyt itselleni uuden iltarutiinin: myöhäisillan hölkkälenkki koiran kanssa, kipakat löylyt pakkasvilvoitteluineen sekä kuppi teetä sohvalla ennen nukkumaanmenoa. (Kuulostaa seesteiseltä, enkä aio pilata illuusiota kertomalla, että teekupillisen kanssa en nautiskele lukemisesta tai meditoinnista, vaan suoratoistopalvelujen annista.)

Lepohetkestä on kuitenkin puuttunut jotain. Villasukat ja teekuppi tuovat ulkoilun jälkeiseen hetkeen lisälämpöä, mutta samalla olen kaivannut torkkupeittoa, johon kääriytyä iltarutiinin huipennuksena ennen petiin pujahtamista.

Hullaannuin jo syksyllä AmourLinenin pellavatekstiilien väripalettiin ja vohvelikankaisen torkkupeiton tekstuuriin, joka saa peiton näyttämään juuri sopivan huolettomalta myös silloin, kun se kutsuvasti odottelee löhöilijää sohvannurkassa. Hillittyihin sävyihin mieltyneenä ajattelin yhdistää tummanvihreään sohvaamme hiilenharmaan torkkupeiton, mutta en ole saanut mielestäni ajatusta, josko löhöpaikan piristykseksi sopisi sittenkin hempeä Rosy Brown tai violetti Dusty Lavender. Vaikka punnitsen vielä värien välillä, varmaa on, että jatkossa minut voi löytää sohvalta torkkupeittoon kietoutuneena.

Nyt on mainio hetki hankkia torkkupeitot sekä ihanat pellavatekstiilit kotiin ja pukinkonttiin: saat 15 % alennuksen kaikista AmourLinenin tuotteista 31.12.2023 asti.

Emmi, verkkokauppapäällikkö

Tekstiilitosikko Emmi aikoo yllättää itsensä hankkimalla kotiinsa muitakin kuin valkoisia tai harmaita tekstiilejä.

01.12.2023