Rentouttaako mikään niin kuin hemmotteluloma kylpylässä? Onneksi ihanasta spa-tunnelmasta voi nauttia myös kotona.

 

5 keinoa luoda koti-spa omaan kylpyhuoneeseesi

1. Sytytä kynttilät luomaan tunnelmaa

Kylpylöissäkin rauhoittava miljöö on aivan yhtä tärkeä kuin itse hoidot. Aloita siis hemmotteluhetkesi sytyttämällä kylpyhuoneeseesi kauniita kynttilöitä. Pitsikynttilään muodostuu palaessa herkkä reunus, jonka läpi liekki kajastaa tunnelmallisesti.

2. Upota jalat virkistävään kylpyyn

Muista helliä jalkojasi – raasut ovat usein kovilla arjen kiireissä. Eukalyptukselta tuoksuva jalkakylpy pehmentää ihoa ja virkistää väsyneitä jalkoja. Mikä parasta, se syntyy sertifioidusta luonnonkosmetiikasta!

3. Kuori kroppa pehmeäksi

Perusteellinen kuorinta on meditaatiota parhaimmillaan. Ota avuksi lempeästi kuoriva saippua ja käy koko vartalo rauhallisesti läpi. Nuuhki raikasta rosmariinin tuoksua ja tunne hoitava kosketus ihollasi.

4. Kietaise ylellinen hiuspyyhe päähän

Ylelliset kylpytekstiilit kuuluvat olennaisesti spa-elämykseen, ja mikä olisikaan hienompi materiaali kuin pellava? Kietaise suortuvasi hiuspyyhkeen sisään myös löylyjen ajaksi, jolloin ne pysyvät suojassa kuumuuden vaikutuksilta.

Vinkki!

Täydennä löylynautinto levittämällä kasvoille kotimaisesta saunahunajasta valmistettu naamio.

5. Voitele iho tuoksuvaksi

Sivele saunanpuhdas iho pehmeäksi laventelisella vartalovoilla. Palkittu vartalovoi jättää täyteläisen pehmeän tunteen mutta ei tahmaa. Rauhoittava tuoksu jää seuraamaan sinua vielä hemmotteluhetken jälkeenkin!

 

 

Kaurilan Sauna on Saara Heikkisen perustama, erityisesti saunatuotteistaan tunnettu yritys. Valikoimasta löytyy muun muassa luonnonkosmetiikkaa, pellavaisia saunatekstiilejä sekä mehiläisvahakynttilöitä. Tuotteiden valmistus alkoi hänen saunatoimintansa innoittamana: Saara piti Meilahdessa yleistä vanhan ajan perinnesaunaa, jossa hän halusi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käyttää ekologisia, hellävaraisia ja visuaalisesti kauniita tuotteita löylyjen yhteydessä.

Tutustu Kaurilan Saunan koko valikoimaan!

03.10.2022