Sano heipat huonolle työergonomialle! SELKAn säädettävät ja värikkäät pöydät tekevät työpisteestä mukavan sanan kirjaimellisessa ja kuvaannollisessa merkityksessä. Nyt kannattaa hyödyntää etu: 15 % alennus ja ilmainen toimitus SELKAn tuotteisiin! Etu on voimassa 31.3.2024 saakka.

Hyvä työpiste on kutsuva, inspiroiva ja ergonomisesti toimiva, eikä tilannetta tietenkään haittaa sekään, jos työpistettä voi helposti liikutella paikasta toiseen. SELKAn säädettävät ja siirreltävät työpöydät on suunniteltu mukautumaan etätyöläisen tai läksyjen parissa pähkäilevän koululaisen yksilöllisiin mieltymyksiin.

Suomalaista suunnittelutyötä olevat pöydät valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Nastolassa. SELKAn valikoimaan kuuluvat niin kaasujousella kuin sähkölläkin säädeltävät pöydät monissa eri väri- ja kokovaihtoehdoissa. Tarvitsitpa sitten laskualustan läppärille tai enemmän työskentelytilaa, SELKAn valikoimasta löytyy pöytä kaikkiin tarpeisiin.

Kuvan pöytä on SOPIVA M+ värissä Light Pink.

Tutustu SELKA-pöytiin

Juuri sopiva

Jos neliöitä on vähän ja kodin tilaa tulee käyttää harkiten, ovat monikäyttöiset huonekalut kullanarvoisia. Kompakti SOPIVA S on täydellinen valinta pienempiin koteihin, sillä siirreltävää pöytää voi käyttää tarvittaessa vaikka keittiössä laskutasona. Pikkusisartaan suurempi SOPIVA M+ taas on omiaan heille, jotka tarvitsevat enemmän työskentelytilaa. Pöytää on saatavilla niin alumiini- kuin tammitasoisenakin, eivätkä saatavilla olevat värivaihtoehdot jätä pöytää kodin seinäruusuksi. SOPIVA-sarjaan kuuluu myös TILT S -pöytä, jonka tason voi asettaa kolmeen eri kulmaan.

Laitetaan mahtumaan

MAHTUVA-pöydistä löydät varmasti omiin työskentelytapoihisi sopivan pöydän, sillä oman MAHTUVAn voi valita neljästä eri koosta. Myös jalustan korkeuden voi valita omiin tarpeisiin sopivaksi. Massiivilaminaattia tai aitoa massiivitammea oleva pöytälevy tarjoaa tukevan alustan työvälineille. Helposti koottava pöytä toimitetaan osissa.

Sähköinen tunnelma

Sähköisten ELECTRO-työpöytien säätö onnistuu helposti ohjainpaneelin kautta ja ilmaisesta Desk Control -sovelluksesta, johon voit tallentaa esimerkiksi useimmin käyttämäsi työskentelyasennot. ELECTRO-pöydät myös muistuttavat led-valon avulla, kun on aika vaihtaa asentoa. Johdon pituus on 3 metriä.

Tutustu SELKAn koko valikoimaan!