Kukkapöydät ja -hyllyt pelastavat viherpeukalon, kun ikkunalaudalla on ruuhkaa ja suosikkikasvisi uhkaavat jäädä varjoihin. Näillä tyylikkäillä ratkaisuilla sijoitat huonekasvit luovasti osaksi sisustusta.

Kukkapöytä: 5 poimintaa

1. Vehreyttä tarjolla

Tarjoiluvaunu voi toimia myös sivupöytänä ja paikkana kasvikokoelmallesi. Toini on Parolan Rottingin klassikkomalli, joka tarjoaa viherkasveille niiden ansaitseman jalustan. Lasitason päälle mahtuu ruukku jos toinenkin, ja pyörien avulla tarjoiluvaunun voi rullailla kodin aurinkoisimpaan paikkaan. Vaunun mitat: korkeus 58 cm, leveys 46 cm, syvyys 84 cm (ulkomitta)/60 cm (lasikannen koko).

2. Paraatipaikka lempikasville

Rottinkinen jalusta antaa ruukkukasville lisää korkeutta ja näyttävyyttä. Kevyttä jalustaa on näppärä siirrellä valo-olosuhteiden mukaan tai juuri sinne, missä vehreyttä kulloinkin kaivataan. Korkeus 95 cm, halkaisija 25 cm.

3. Klassinen kukkapöytä kahdessa kerroksessa

Parolan Rottingin kaksitasoisen kukkapöydän ylähyllylle saa mahdutettua viherkasvin jos toisenkin, ja alas voi pinota ruukkuja ja sujauttaa kastelukannun – tai pyhittää senkin kasveille! Muista kuitenkin varmistaa, että myös alahyllyllä majailevat kasvit saavat tarpeeksi valoa. Kukkapöydän leveys 100 cm, korkeus 65 cm ja syvyys 27 cm.

4. Jakkara ja kukkapylväs samassa paketissa

Keskikokoinen viherkasvi saa reilusti lisää näyttävyyttä, kun sen nostaa jalustan virkaa toimittavalle rottinkijakkaralle. Tarpeen tullen jakkaran sopii luonnollisesti toimittamaan myös lisäistuimen virkaa. Jakkaran korkeus 30 cm, halkaisija 30 cm.

5. Täydellinen hylly köynnöksille

Pienet ruukkukasvit löytävät paikkansa söpöltä seinähyllyltä. Erityisesti köynnöstävät kasvit ovat hyllylle omiaan, sillä näin niiden varret pääsevät rönsyilemään kauniisti kohti maata. Kaksitasoisen hyllyn korkeus on 71 cm, leveys 55 cm ja syvyys 15 cm.

Tutustu Parolan Rottingin koko valikoimaan täällä!

22.12.2023