Kukkapöydät ja -hyllyt pelastavat viherpeukalon, kun ikkunalaudalla on ruuhkaa ja suosikkikasvisi uhkaavat jäädä varjoihin. Näillä tyylikkäillä ratkaisuilla sijoitat huonekasvit luovasti osaksi sisustusta.

Kukkapöytä: 5 poimintaa

1. Vehreyttä tarjolla

Tarjoiluvaunu voi toimia myös sivupöytänä ja paikkana kasvikokoelmallesi. Toini on Parolan Rottingin klassikkomalli, joka tarjoaa viherkasveille niiden ansaitseman jalustan. Lasitason päälle mahtuu ruukku jos toinenkin, ja pyörien avulla tarjoiluvaunun voi rullailla kodin aurinkoisimpaan paikkaan. Vaunun mitat: korkeus 58 cm, leveys 46 cm, syvyys 84 cm (ulkomitta)/60 cm (lasikannen koko).

408,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Kaunis, kevyt ja kätevä Toini-tarjoiluvaunu on PAROLAN® klassikkotuote.

Toini tarjoiluvaunun ajaton muotokieli ja keveä olemus tekevät siitä monikäyttöisen klassikon. Toinia on kuvattu sanomalla, että se on kuin pieni rottinkipöytä, jossa on pyörät. Se toimii sisustuksessa niin apupöytänä sisällä ja terassilla kuin vaikkapa sohvapöytänä tai yöpöytänä esimerkiksi rottinkisen sängynpäädyn parina. Toini rakastaa astioita, kirjoja, lehtiä, kukkia maljakossa ja ruukuissa, kauniita esineitä… Mihin käyttöön Toini teillä pääsisi?

Helposti siirrettävän Toini tarjoiluvaunun on 1970-luvulla suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen, ja se on nimetty hänen puolisonsa, yhä Parolan rottinkiperheessä vaikuttavan rottinkileidin Toinin mukaan. Toini tarjoiluvaunulla on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta ja Design from Finland -merkki.

Tuotteessa kirkas lasikansi ja pyörät tuotteen siirtelyä varten. Tuotteessa myös alataso sekä pieni säilytystasku tuotteen päässä.

Väri

2. Paraatipaikka lempikasville

Rottinkinen jalusta antaa ruukkukasville lisää korkeutta ja näyttävyyttä. Kevyttä jalustaa on näppärä siirrellä valo-olosuhteiden mukaan tai juuri sinne, missä vehreyttä kulloinkin kaivataan. Korkeus 95 cm, halkaisija 25 cm.

129,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Harmoninen ja muotokieleltään kaunis Loiste-kukkateline tuo vihersisustajan lempiviherkasvin paraatipaikalle! Kukkapöytänä toimiva rottinkinen teline on mainio lisä olohuoneen nurkkaan tai ikkunan eteen.

Korkeus: 95 cm
Halkaisija: 25 cm

3. Klassinen kukkapöytä kahdessa kerroksessa

Parolan Rottingin kaksitasoisen kukkapöydän ylähyllylle saa mahdutettua viherkasvin jos toisenkin, ja alas voi pinota ruukkuja ja sujauttaa kastelukannun – tai pyhittää senkin kasveille! Muista kuitenkin varmistaa, että myös alahyllyllä majailevat kasvit saavat tarpeeksi valoa. Kukkapöydän leveys 100 cm, korkeus 65 cm ja syvyys 27 cm.

229,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Nostalgiaa huokuva Parolan Rottingin kukkapöytä on monelle se ainoa oikea kukkapöytä, joka on tuttu jo 1970-luvulta.

Tyylikkäänä ja ajattomana huonekaluna se mukautuu ympäröivään tilaan samalla säilyttäen oman olemuksensa. Tuote sopii kaikenlaiseen sisustustyyliin, scandi-bohosta ja japandista kodikkaaseen mummolatyyliin. Se on kotonaan kaikkialla ja sopii olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, ihan missä sitä tarvitaankin.

Talvisin kukkapöytä viihtyy sisätiloissa tai lasitetulla parvekkeella, kesäksi sen voi siirtää sisustamaan terassia tai parveketta. Rottinkia oleva linjakas kukkapöytä tuo kauniisti esiin niin viherkasvit ja yrtit kuin kukkivat huonekasvitkin.

Parolan kukkapöytä on osa sisustusta, johon se luo lämpöä ja kodikkuutta mutta myös hivenen eksotiikkaa. Keveä klassikko on monikäyttöinen, sillä siihen voi kasvien lisäksi sijoittaa vaikkapa kauniita kukkaruukkuja tyhjänäkin, tai muita koriste- tai käyttöesineitä tai lehtiä ja kirjoja.

Parolan kukkapöydän ylähylly on ilmavaa lasia, alahylly trendikästä rottinkia. Sen on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen.

Värivaihtoehdot: Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Valkoinen

Kukkapöydän käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa.

Kukkapöydän hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla.

Kukkapöydän koko

Korkeus: 65 cm
Leveys: 100 cm
Syvyys: 27 cm
Paino: 7 kg

Väri

4. Jakkara ja kukkapylväs samassa paketissa

Keskikokoinen viherkasvi saa reilusti lisää näyttävyyttä, kun sen nostaa jalustan virkaa toimittavalle rottinkijakkaralle. Tarpeen tullen jakkaran sopii luonnollisesti toimittamaan myös lisäistuimen virkaa. Jakkaran korkeus 30 cm, halkaisija 30 cm.

79,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Kevyt ja tyylikäs käsityönä valmistettu rottinkijakkara, jonka päällä on kaunis yksityiskohtainen rottinkipunonta. Sopii niin jalkojen lepuuttamiseen kuin kukkapöydäksi.

Väri

5. Täydellinen hylly köynnöksille

Pienet ruukkukasvit löytävät paikkansa söpöltä seinähyllyltä. Erityisesti köynnöstävät kasvit ovat hyllylle omiaan, sillä näin niiden varret pääsevät rönsyilemään kauniisti kohti maata. Kaksitasoisen hyllyn korkeus on 71 cm, leveys 55 cm ja syvyys 15 cm.

159,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: ILMAINEN TOIMITUS
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Upea, isokokoinen seinälle ripustettava hylly wieniläispunoksella! Tähän hyllyyn saat näyttävästi kauniit sisustusesineesi esille.

Tutustu Parolan Rottingin koko valikoimaan täällä!