Parolan Rottinki on valmistanut käsityönä suomalaisten suosikki-istuimet jo vuosikymmenten ajan. Nyt on täydellinen hetki hankkia rakastetut tuolit kotiin, kesämökille ja terassille.

Auliisti keinuen

Aulis-riippukeinu kuuluu syystäkin ikonisimpien kotimaisten huonekalujen joukkoon. Riippukeinun muotoilu tekee siitä lähes lohdullisen paikan istahtaa, sillä mukava istuinsyvyys ja hieman kalteva selkänoja kutsuvat levolliseen asentoon. Näyttävä mutta neutraali Aulis on täydellinen lisä esimerkiksi lasitetun terassin tai olohuoneen sisustukseen.

Uusnostalgiaa 1990-luvulta

Papasan-pallotuolin hassutteleva design ei jätä ketään kylmäksi! Tuolin kaksiosainen runko mahdollistaa istuma-asennon vaihtamisen oman mielen mukaiseksi – asetatko tuolille hieman selkänojaa vai heittäydytkö vaakatasoon Papasanin syleilyyn?

Joka sesongin Lumikengät

Jokainen, joka on istunut Lumikenkä-tuolilla, on saanut ihmetellä rottinkituolin mukavuutta. Lumikenkä-tuolin kehoa myötäilevät kaarteet ja tukevat käsinojat eivät jää istuinmukavuudessa toiseksi yhdellekään nojatuolille, mutta harva nojatuoli on yhtä kaunis, kevyt ja klassinen kuin rakastettu Lumikenkä.

Ylväs yksilö

Parolan Rottingin Vintage-tuoli on korkean selkänojansa ansiosta arvokkaan näköinen nojatuoli. Yhdessä Vintage-rahin kanssa istuimen ilmeen voi muuttaa kodin kunniapaikasta katseenkestäväksi laiskanlinnaksi.

Suloinen Simpukka

Siro mutta vankka Simpukka on kuulunut Parolan Rottingin valikoimaan alusta asti. Simpukkaa on helppo kuljettaa sukupolvelta toiselle, sillä ajaton tuoli sujahtaa vaivatta osaksi monenlaista sisustusta.

Sirkan suojaan

Parolan Rottingin perustajan Aulis Herrasen siskon mukaan nimetyssä Sirkka-riippukeinussa on umpinainen yläosa, mikä antaa istuimelle suojaisuuden tunteen. Sirkka-riippukeinusta on saatavilla myös Vuosikertaklassikko 2023 -versio.

Psst! Muista myös pehmusteet

Lisämukavuutta löhöilyyn! Valikoimastamme löydät pehmusteet Parolan Rottingin eri tuolimalleihin.

Tutustu Parolan Rottingin valikoimaan täällä!

13.03.2023