Parolan Rottinki on valmistanut käsityönä suomalaisten suosikki-istuimet jo vuosikymmenten ajan. Nyt on täydellinen hetki hankkia rakastetut tuolit kotiin, kesämökille ja terassille, sillä saat Parolan Rottingin valikoiman 15 % alennuksella ja ilmaisella toimituksella 31.12.2023 saakka.

Auliisti keinuen

Aulis-riippukeinu kuuluu syystäkin ikonisimpien kotimaisten huonekalujen joukkoon. Riippukeinun muotoilu tekee siitä lähes lohdullisen paikan istahtaa, sillä mukava istuinsyvyys ja hieman kalteva selkänoja kutsuvat levolliseen asentoon. Näyttävä mutta neutraali Aulis on täydellinen lisä esimerkiksi lasitetun terassin tai olohuoneen sisustukseen.

419,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Aulis-riippukeinu on Parolan Rottingin tunnetuin tuote ja suomalaisen kalustemuotoilun klassikko. Tämä Aulis Herrasen suunnittelema rottinkiriippukeinu, se aito ja alkuperäinen, on keinuttanut suomalaisia uneen ja unelmiin jo yli puolen vuosisadan ajan. Rottinkituoleja on maailmassa monia, mutta vain yksi voi olla aito Parolan Aulis -klassikko!

Aulis, riippukeinu joka on rottinkia, sai muotonsa jo vuonna 1969 ja seuraavalla vuosituhannella tämä rottinkikeinu nimettiin suunnittelijansa, Parolan Rottingin perustajan Aulis Herrasen mukaan. Aulis on siis keinuttanut lempeästi sylissään jo yli puolen vuosisadan ajan, ja yhä uudet sukupolvet ihastuvat sen ajattomaan muotokieleen ja kauniiseen rakenteeseen. Aulis onkin kevyt ja kestävä korituoli, joka säilyttää arvonsa ja arvokkuutensa vuodesta toiseen.

Yksi Auliksen vahvuus on, että se soveltuu niin moneen sisustustyyliin. Aulis istuu sisälle ja ulos – ja Aulikseen voi istahtaa sisällä ja ulkona! Jo mummolassa on saattanut olla Aulis, joka sittemmin on siirtynyt seuraavien sukupolvien käyttöön. Yhtä hyvin tämä riippukeinutuoli on kotonaan runsaassa boho-tyylissä tai aavistuksen hillitymmässä scandi-bohossa. Monet ovat viehättyneet itämaisesta niukkuuden estetiikasta ja kun siihen lisätään skandinaavinen tyyli, syntyy Aulikselle uusi kotikenttä japandi.

Aulis on rottinkikaluste parhaimmillaan: se on näyttävä huoneen komistus mutta samalla kevyt ja muullekin sisustukselle tilaa antava. Auliksella on neljä eri väritystä, ja tuntuu että jokainen niistä korostaa Auliksen klassista muotoa eri tavoin.

Aulis-riippukeinuun sopii mainiosti pehmusteeksi Parolan® Lempeä lepopatja.

Sisältää noin 3 metriä pitkän kiinnitysköyden. Köyden kiinnityskohtaa on vahvistettu huomaamattomalla muovipunoksella.

Kiinnityskoukku on tilattava erikseen. Kiinnittämiseen soveltuu esimerkiksi tämä Power Hook -pyörivä koukku riippukeinulle tai Saparokoukku ja koussi riippukeinulle.

Käyttöturvallisuuden vuoksi suosittelemme riippukeinun kattokiinnitykseen pyörivää Power Hook -koukkua. Kattokiinnitykseen sopii hyvin myös ns. saparokoukku, mutta huomioithan, että sen kierteet ja riippukeinun köysi eivät kestä lainkaan pyörimistä. Riippukeinun koukun asennus tapahtuu aina asentajan omalla vastuulla, joten suosittelemme, että konsultoit tarvittaessa ammattilaisliikettä.

Jokaisella käsintehdyllä Auliksella on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta.

Värivaihtoehdot: Antiikinruskea, Luonnonvärinen, Musta, Valkoinen
Paino 7 kg

Väri

Uusnostalgiaa 1990-luvulta

Papasan-pallotuolin hassutteleva design ei jätä ketään kylmäksi! Tuolin kaksiosainen runko mahdollistaa istuma-asennon vaihtamisen oman mielen mukaiseksi – asetatko tuolille hieman selkänojaa vai heittäydytkö vaakatasoon Papasanin syleilyyn?

Tuote on poistunut.

Joka sesongin Lumikengät

Jokainen, joka on istunut Lumikenkä-tuolilla, on saanut ihmetellä rottinkituolin mukavuutta. Lumikenkä-tuolin kehoa myötäilevät kaarteet ja tukevat käsinojat eivät jää istuinmukavuudessa toiseksi yhdellekään nojatuolille, mutta harva nojatuoli on yhtä kaunis, kevyt ja klassinen kuin rakastettu Lumikenkä.

Ylväs yksilö

Parolan Rottingin Vintage-tuoli on korkean selkänojansa ansiosta arvokkaan näköinen nojatuoli. Yhdessä Vintage-rahin kanssa istuimen ilmeen voi muuttaa kodin kunniapaikasta katseenkestäväksi laiskanlinnaksi.

Suloinen Simpukka

Siro mutta vankka Simpukka on kuulunut Parolan Rottingin valikoimaan alusta asti. Simpukkaa on helppo kuljettaa sukupolvelta toiselle, sillä ajaton tuoli sujahtaa vaivatta osaksi monenlaista sisustusta.

229,00 €
Kauppias: Parolan Rottinki
Toimituskulut: 39,00 € (kotiinkuljetus)
Toimitusaika: 2–6 arkipäivää
Kuvaus

Parolan Rottingin legendaarinen Simpukka-tuoli on itseoikeutetusti noussut klassikkokategoriaan. Simpukka on kuulunut yrityksen mallistoon alusta alkaen ja on yleismaailmallinen malli, tuntemattoman taitajan designia. Tosin aivan sellaisenaan ei Simpukka säilynyt Aulis Herrasen käsissä. Se muokkautui vanhoissa sota-ajan valokuvissa esiintyneestä kolmijalkaisesta mallista nykyiseksi nelijalkaiseksi tuoliksi 1960-luvulla, jolloin se liittyi Parolan rottinkihuonekalujen kattavaan kokoelmaan.

Keveästä olemuksestaan huolimatta aito Simpukka on vakaa istua. Monelle juuri Simpukka on synonyymi rottinkituolille (tai käyttökielessä korituolille). Simpukka on muodoltaan eleetön, siinä ei ole mitään turhaa. Huonekalun kaareva, kulmikkuutta kaihtava olemus sekä tuolin syvä istuinosa tarjoavat täydellisen kokemuksen siihen istahtavalle.

Historiansa ja muotokielensä ansiosta Simpukka soveltuu saumattomasti kaikenlaiseen sisustukseen, onpa tyyli sitten moderni tai perinteinen mummola, miltei askeettinen japandi, eksoottinen boho tai yhdistelevä skandiboho.

Simpukka-tuoli edustaa parhaita perinteitä

Kevyt Simpukka on siro malli, joka soveltuu yksin tai ryhmänä pieneenkin tilaan, ja sitä on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Simpukan materiaali on rottinkia, joten se viihtyy sisätilojen lisäksi ulkoilmassa: parvekkeella ja terassilla, missä vain, kunhan on suojassa sateelta.

Jokainen Simpukka on käsityönä tehty. Siten myös jokaisen tuolin värimaailma on yksilöllinen, aina kuitenkin aidosti luonnonvärinen. Kaikissa Parolan Rottingin Simpukka-tuoleissa on aitouden todistava metallinen Parolan-laatta. Istahda hetkeksi. Rakastu iäksi.

Simpukka-tuolin käyttö

Rottinkirakastaan kannattaa kohdella samalla lempeydellä kuin isoäitiä: istahda sen syliin lempeästi ja jättää heittäytymiset, pomppimiset, pyörimiset ja kiipeilyt toisaalle. Pehmusteet suojaavat pinnoja hyvin ja lisäävät samalla istumamukavuutta. Suositeltava painoraja riippukeinulle ja muille rottinkituoleillemme on 100 kg. Tuotetta voi käyttää myös ulkona, mutta kannattaa varoa, ettei se kastu tai kuivu liikaa.

Simpukka-tuolin hoito

Kevyitä rottinkikalusteita on helppo siirtää ja oikein käytettynä ne kestävät lapsille ja lastenlapsillekin. Rottinkikalusteet kannattaa säännöllisesti imuroida ja tarvittaessa pyyhkäistä kostealla.

Simpukka-tuolin koko

Mitat 67 × 67 × 82 cm

Korkeus: 82 cm
Leveys: 67 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Istuinsyvyys: 51 cm

Paino: 5,5 kg
Materiaali: Rottinki

Sirkan suojaan

Parolan Rottingin perustajan Aulis Herrasen siskon mukaan nimetyssä Sirkka-riippukeinussa on umpinainen yläosa, mikä antaa istuimelle suojaisuuden tunteen. Sirkka-riippukeinusta on saatavilla myös Vuosikertaklassikko 2023 -versio.

Psst! Muista myös pehmusteet

Lisämukavuutta löhöilyyn! Valikoimastamme löydät pehmusteet Parolan Rottingin eri tuolimalleihin.

Tutustu Parolan Rottingin valikoimaan täällä!