Vappuna on mukava koota ystävät yhteen ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Poimimme valikoimastamme kaiken tarpeellisen illanviettoon, jossa kippistellään kuohuvalla tai sekoitetaan juhlaväen suosikkicocktaileja ja -mocktaileja.

Seesam aukene

Kilistelyt tahtovat jäädä lyhyeen, jos pullon korkkia ei saa auki. HEIROLin laadukkaalla viinipullonavaajalla on helppo vetäistä korkki pullonsuusta, ja kahvan puuyksityiskohta tuo elegantin lisän avaajan ilmeeseen.

Kippistä kylmänviileästi

Olipa suunnitelmissasi sitten nauttia lasi kuohuvaa seurustelun yhteydessä tai valkoviiniä parsan kanssa, on HEIROLin viinicooleri kätevä apulainen pöytään. Juomat pysyvät virkistävän viileinä ruostumattomasta tuplateräksestä valmistetussa viinijäähdyttimessä, jolla on viiden vuoden takuu.

Ei minua varten tarvitse keittää

Bialettin ikoninen Moka Express -espressokeitin on drinkkibaarin kulmakiviä, jos espresso martini kuuluu suosikkicocktaileihisi. Ja kuka tietää – ehkä shotti espressoa on tarpeen, jos vappuriennot venyvät pikkutunneille asti.

Senttilitran tarkkuudella

Vaikka silmämääräinen mittailu saattaa toimia ruoanlaitossa, drinkin sekoittamisessa mittasuhteet voivat lorahtaa helposti juomakelvottoman puolelle. Alkoholimitan ansiosta valmistat takuulla herkullisia cocktaileja koko juhlaseurueelle.

Makua murskaimella

Jos lempijuomaasi vapautetaan hedelmien, marjojen tai yrttien aromeja, tehtävään tarvitaan cocktailmurskain. Sellainen kannattaa hankkia kotikeittiön lisäksi myös mökille – eihän sitä tiedä, jos kesäkuumalla tekee mieli mojitoa!

 

Paistajan paras kaveri

Mikä vappujuhla olisi täydellinen ilman vastapaistettuja munkkeja? HEIROLin reikäkauhalla nostat munkit öljystä varmoin ottein. Muista, että munkinpaistossa tulee olla tarkkana – juhlintaan kannattaa ryhtyä vasta sitten, kun vappumunkit ovat valmiita.

19.04.2023