Vappuna on mukava koota ystävät yhteen ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Poimimme valikoimastamme kaiken tarpeellisen illanviettoon, jossa kippistellään kuohuvalla tai sekoitetaan juhlaväen suosikkicocktaileja ja -mocktaileja. Hyödynnä etu ja nappaa HEIROLin tuotteet 20 % alennuksella 21.4.2024 saakka!

Seesam aukene

Viinillä kilistelyt tahtovat jäädä lyhyeen, jos pullon korkkia ei saa auki. HEIROLin laadukkaalla viinipullonavaajalla on helppo vetäistä korkki pullonsuusta, ja kahvan puuyksityiskohta tuo elegantin lisän avaajan ilmeeseen.

25,95 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Laadukas viinipullonavaaja kuuluu jokaisen kodin baaritarvike-valikoimaan. Kestävä ja käytännöllinen pullonavaaja sopii niin koti- kuin ammattikäyttöön. Korkkiruuvista saa tukevan otteen, joten viinipullon avaaminen onnistuu helposti!

Kippistä kylmänviileästi

Viinicooleri on kätevä apulainen niin ruokapöytään kuin pieneen drinkkibaariin. Juomat pysyvät virkistävän viileinä ruostumattomasta tuplateräksestä valmistetussa viinijäähdyttimessä, jolla on viiden vuoden takuu.

49,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

HEIROL Pro -sarjan viinicooleri on valmistettu ruostumattomasta tuplateräksestä. Viinin jäähdyttimen tuplaseinämä eristää lämpöä ja pitää näin juomasi raikkaana ja viileänä pidempään. Viinicooleri on täydellinen lahja viinin ystävälle ja käytännöllinen mökkituliainen kesän kuumina päivinä. Sisäosan halkaisija 10 cm.

Ei minua varten tarvitse keittää

Bialettin ikoninen Moka Express -espressokeitin on drinkkibaarin kulmakiviä, jos espresso martini kuuluu suosikkicocktaileihisi. Ja kuka tietää – ehkä shotti espressoa on tarpeen, jos vappuriennot venyvät pikkutunneille asti.

69,00 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Bialetti Moka Express, alkuperäinen mutteripannu. Mutteripannulla valmistat täyteläistä kahvia, jota voit nauttia espressona tai käyttää pohjana maitokahveille. Koe italialainen tapa valmistaa maukasta kahvia Bialetti Moka Express -mutteripannulla, jonka Alfonso Bialetti keksi vuonna 1933.

ALKUPERÄINEN MUTTERIPANNU VUODESTA 1933

Varmista, että ostat alkuperäisen, ainoan oikean, jonka kyljestä löytyy viiksekäs herrasmies. Hän on Renato Bialetti, Mokan keksijän Alfonso Bialettin poika. Tiesitkö, että HEIROL on maahantuonut Bialettia jo yli 30 vuotta?

VALMISTETTU ITALIASSA

Moka Express -mutteripannut valmistetaan Italiassa ja niiden laatua on parannettu patentoitulla varoventtiilillä, joka tekee pannun puhdistamisesta helppoa ja turvallista, sekä ergonomisella kahvan muotoilulla. Moka Express on saatavilla useassa eri koossa ja se sopii kaikille liesille, myös induktioliedelle, jos sitä käytetään Bialetti-induktioalustan kanssa (myydään erikseen).

EKOLOGINEN TAPA VALMISTAA KAHVIA

Bialetti Moka Expressin käyttö on 100 % ekologinen tapa valmistaa kahvisi; keitin ei tuota jätettä, se on valmistettu kestävästä materiaalista, sen puhdistus ei tarvitse pesuaineita, ja Moka Express on ajaton esine.

OIKEA MÄÄRÄ ESPRESSOKUPPEJA

Yksinkertainen mitta: 1 kuppi vastaa n. 0,6 dl (2oz) espressoa.

Moka Express on saatavana monessa koossa; 1 kuppi (0,6 dl espressoa), 3 kuppi (1,8 dl espressoa), 6 kuppi (3,6 dl espressoa), 9 kuppi (5,4 dl espressoa) ja 12 kuppi (7,2 dl espressoa).

Katso video Bialetti Oceana -tuotteista täältä >>

Senttilitran tarkkuudella

Vaikka silmämääräinen mittailu saattaa toimia ruoanlaitossa, drinkin sekoittamisessa mittasuhteet voivat lorahtaa helposti juomakelvottoman puolelle. Alkoholimitan ansiosta valmistat takuulla herkullisia cocktaileja koko juhlaseurueelle.

14,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Heirolin laadukas kaksipuolinen alkoholimitta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Tilavuus: 2 cl ja 4 cl mitat

Makua murskaimella

Jos lempijuomaasi vapautetaan hedelmien, marjojen tai yrttien aromeja, tehtävään tarvitaan cocktailmurskain. Sellainen kannattaa hankkia kotikeittiön lisäksi myös mökille – eihän sitä tiedä, jos kesäkuumalla tekee mieli mojitoa!

16,50 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Cocktailmurskain tuo kirjaimellisesti lisää makuja sekä aromeja drinkkien tekoon! Cocktailmurskaimen avulla juomiin voidaan irrottaa makua raaka-aineista, kuten hedelmistä, marjoista, mintun lehdistä yms. Murskainta tarvitaan moniin klassisiin drinkkeihin, esimerkiksi mojitoihin ja muuleihin.

Teräksinen cocktailmurskain on helppo pestä käsin tai koneessa.

 

Paistajan paras kaveri

Mikä vappujuhla olisi täydellinen ilman vastapaistettuja munkkeja? HEIROLin reikäkauhalla nostat munkit öljystä varmoin ottein. Muista, että munkinpaistossa tulee olla tarkkana – juhlintaan kannattaa ryhtyä vasta sitten, kun vappumunkit ovat valmiita.

32,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus

Laadukas Heirol Steely -reikäkauha on mainio apuväline vaahdon tai rasvan kuorimiseen nesteen pinnalta ja munkkien paistamiseen.