Kun samettinen hämärä laskeutuu ja houkuttelee sytyttämään kynttilät, syksy on virallisesti saapunut. Mehiläisvahasta, soijavahasta sekä oliivipohjaisesta ekosteariinista valmistetut kynttilät ovat täydellisiä vaihtoehtoja huolettomaan tunnelmointiin – tässä neljä tuotepoimintaa, jotka ovat lisäksi kotimaista käsityötä.

Kotimaiset kynttilät: 4 poimintaa

1. Mehiläisvahastakynttilät monessa värissä

Kaurilan Saunan mehiläisvahakynttilät on valmistettu käsityönä puhtaasta mehiläisvahasta. Kynttilän pintaa koristaa kaunis, mehiläisvahakynttilöille tyypillinen kennokuvio. Paketti sisältää neljä kynttilää, joiden korkeus on 25 cm. Saatavilla useita eri värejä.

2. Herkkä pitsi syntyy, kun kynttilä palaa hitaasti

Kaurilan Saunan käsityönä Suomessa valmistetun pitsikynttilän paloaika on noin 20 tuntia. Kun kynttilä palaa hitaasti, sen reunaan muodostuu hauras pitsireuna. Saatavilla kaksi kokoa, joista suuremman korkeus on 20 cm, pienemmän 10 cm.

3. Pöytäkynttilä, joka tuoksuu vienosti metsälle

Kauniiseen pahvirasiaan pakattu Design Paletin luomusoijakynttilä on ihana lahjaidea, mutta sen hento havun tuoksu hurmaa myös omassa olohuoneessa. Hygge Pine Forest -kynttilät valmistetaan Design Paletin omalla pajalla Vantaalla.

4. Eettisesti valmistetut kynttilät syntyvät käsityönä

SEES Companyn soijavahakynttilä No. 2 on valmistettu ekologisesta soijavahasta, joka vapauttaa perinteistä steariinia vähemmän myrkkyjä huoneilmaan. Käsintehdyllä kynttilällä on uniikin rosoinen pinta.

 

06.10.2022