Kun samettinen hämärä laskeutuu ja houkuttelee sytyttämään kynttilät, syksy on virallisesti saapunut. Mehiläisvahasta, soijavahasta sekä oliivipohjaisesta ekosteariinista valmistetut kynttilät ovat täydellisiä vaihtoehtoja huolettomaan tunnelmointiin – tässä kolme tuotepoimintaa, jotka ovat lisäksi kotimaista käsityötä.

Kotimaiset kynttilät: 3 poimintaa

1. Mehiläisvahasta kynttilät monessa värissä

Kaurilan Saunan mehiläisvahakynttilät on valmistettu käsityönä puhtaasta mehiläisvahasta. Kynttilän pintaa koristaa kaunis, mehiläisvahakynttilöille tyypillinen kennokuvio. Paketti sisältää neljä kynttilää, joiden korkeus on 25 cm. Saatavilla useita eri värejä.

2. Pöytäkynttilä, joka tuoksuu vienosti metsälle

Kauniiseen pahvirasiaan pakattu Design Paletin luomusoijakynttilä on ihana lahjaidea, mutta sen hento havun tuoksu hurmaa myös omassa olohuoneessa. Hygge Pine Forest -kynttilät valmistetaan Design Paletin omalla pajalla Vantaalla.

3. Eettisesti valmistetut kynttilät syntyvät käsityönä

Candle Light Storyn kynttilät on valmistettu ekologisesta soijavahasta, joka vapauttaa perinteistä steariinia vähemmän myrkkyjä huoneilmaan. Käsin tehdyllä kynttilällä on päretyyppinen sydän, joka rätisee lempeästi palaessa.

 

06.10.2022