Veera Jussilan suunnittelema uniikki tuftaustyö on kuin moderni taideteos – ja sinä voit tehdä sen itse! Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketti nyt itsellesi tai lahjaksi Meillä kotona -kaupoista. Toimi nopeasti, sillä bokseja on vain rajoitettu erä.

Kotivinkin uusin Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan Elokierto-tuftaustyöhön: materiaalit, tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt, helppolukuiset ohjeet. Ne lähetetään sinulle kauniissa Kitty-pakkauksessa – ilman toimituskuluja!

Käsityövaikuttaja Veera Jussila on suunnittelut uniikin työn yksinoikeudella Kotivinkin Kittylle.

Osta omasi tästä! 

Tuote on poistunut.

Elonkierto-tuftaustyö on herkullisen monipuolinen maistiainen tuftaamiseen. Sen avulla pääset tutustumaan tekniikkaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea tuftausneulalla voi saada aikaan.

– Suunnittelin mukaan eri muotoja, eri värejä ja erilaisia pintoja. Toivon että saat niistä paljon inspiraatiota, Veera Jussila sanoo.

Veera suunnitteli työhön syksyisen, tunnelmallisen värimaailman, joka syntyy neljällä murretulla puuvillalangan sävyllä.

– Kuviossa on monia kohtia, joihin silmä voi tarttua, mutta se on silti rauhoittava. Toivonkin, että sekä taulun katsominen että sen tekeminen tuovat mielenrauhaa.

Kotivinkin Kitty-pakkaukset innostavat kokeilemaan uusimpia tekniikoita kiinnostavimpien suunnittelijoiden ohjeilla. Kittyn kanssa onnistut!