Raikasta piparminttua vai yrttien aromeja? Hemmottele itseäsi tai ystävää laadukkailla ja ylellisillä luonnonkosmetiikkatuotteilla.

 

Virkistävä piparminttuinen hemmottelupaketti

Piparminttuinen hemmottelupaketti virkistää väsyneitä jalkoja ja mieltä. Jalkakylpytableteista loihditun viilentävän kylvyn jälkeen jalkoihin on ihana sipaista raikasta jalkavoidetta. Kaurilan Saunan jalkavoide sisältää kosteuttavia ja pehmentäviä kasvirasvoja mutta myös ruokasoodaa, joka auttaa pitämään jalat raikkaina koko päivän. Pakettiin kuuluu myös piparmintuntuoksuinen deovoide.

Herkullisen aurinkoinen hemmottelupaketti

Aurinkoisessa hemmottelupaketissa tuoksuu makean hedelmäinen appelsiini. Paketista paljastuu pakkaus jalkakylpytabletteja, jalkavoide sekä deovoide. Appelsiininkukka-deovoide on Kaurilan Saunan suosikkituote, joka kulkee näppärästi mukana pienessä metallirasiassa.

Aromikas ja yrttinen hemmottelupaketti

Kuorivan rosmariinisaippuan ja alppiruusuilta tuoksuvan deovoiteen paketti ilahduttaa ystävää tilanteessa kuin tilanteessa. Saippua sisältää merisuolaa ja pieniä hiekanjyviä, jotka kuorivat ihon samettisen tuntuiseksi.

Sitruksisen raikas hemmottelupaketti

Jos sinä tai ystäväsi kaipaatte potkua päivään, raikkaasta hemmottelupaketista sitä löytyy. Paketti sisältää kuorivan sitruunaruohosaippuan sekä ihanan kirpsakan, sitruunalta ja teepuulta tuoksuvan deovoiteen.

Tontun lahjapaketit – apua jouluostoksiin!

Hanki joululahjat jo hyvissä ajoin. Tontun lahjapaketteihin on koottu valmiiksi yhteensopivia yhdistelmiä Kaurilan Saunan tuotteista.

Kaurilan Sauna on Saara Heikkisen perustama, erityisesti saunatuotteistaan tunnettu yritys. Valikoimasta löytyy muun muassa luonnonkosmetiikkaa, pellavaisia saunatekstiilejä sekä mehiläisvahakynttilöitä. Tuotteiden valmistus alkoi hänen saunatoimintansa innoittamana: Saara piti Meilahdessa yleistä vanhan ajan perinnesaunaa, jossa hän halusi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käyttää ekologisia, hellävaraisia ja visuaalisesti kauniita tuotteita löylyjen yhteydessä.

Tutustu Kaurilan Saunan koko valikoimaan & hyödynnä etu: saat 25 % alennuksen kaikista tuotteista 9.10.2022 asti!

 

07.10.2022