Kannata kotimaista käsityötä! Nämä koristeet huokuvat perinteistä joulun tunnelmaa modernilla tavalla, pelkistetyn tyylikkäästi. Helposti postitettava koriste ilahduttaa myös lahjana.

 

Kotimaiset joulukoristeet: 3 kaunista poimintaa

1. Modernit himmelit

Llepon himmelit valmistetaan käsityönä, tilaus kerrallaan, ekologisista ja kierrätettävistä materiaaleista. Kauniit himmelit syntyvät paperista, puuhelmistä ja juuttinarusta. Koriste on jo valmiiksi koottu, eikä viimeistely vaadi kuin muutaman solmun tekemisen. Himmelin rauhoittava liike maadoittaa hiljalleen kiireisemmänkin mielen nauttimaan joulun tunnelmasta.

2. Kranssit moneen tyyliin

Kransseilla on helppo luoda vähäeleisen tyylikästä juhlahenkeä. Järvenpään Kukkatalon valikoimasta löydät kranssit niin skandinaaviseen kuin boheemiinkin tyyliin. Plussana on se, että nämä taidokkaasti valmistetut kranssit kestävät pitkään joulunkin yli.

3. Herkkää keramiikkaa

VAJA Finlandin Porvoossa valmistetut Lumitähti- ja Lumikide-koristeet ovat lasittamatonta vitroposliinia. Kauniisti valoa heijastava kolmiulotteinen pinta tekee koristeesta elävän ja jatkuvasti valon mukaan muuttuvan. Lumoavan kauniit koristeet on suunnitellut Jenna Tommila.

01.12.2022