Kannata kotimaista käsityötä! Nämä koristeet huokuvat perinteistä joulun tunnelmaa modernilla tavalla, pelkistetyn tyylikkäästi. Helposti postitettava koriste ilahduttaa myös lahjana.

 

Kotimaiset joulukoristeet: 3 kaunista poimintaa

1. Modernit himmelit

Llepon himmelit valmistetaan käsityönä, tilaus kerrallaan, ekologisista ja kierrätettävistä materiaaleista. Kauniit himmelit syntyvät paperista, puuhelmistä ja juuttinarusta. Koriste on jo valmiiksi koottu, eikä viimeistely vaadi kuin muutaman solmun tekemisen. Himmelin rauhoittava liike maadoittaa hiljalleen kiireisemmänkin mielen nauttimaan joulun tunnelmasta.

2. Kranssit moneen tyyliin

Kransseilla on helppo luoda vähäeleisen tyylikästä juhlahenkeä. Järvenpään Kukkatalon valikoimasta löydät kranssit niin skandinaaviseen kuin boheemiinkin tyyliin. Plussana on se, että nämä taidokkaasti valmistetut kranssit kestävät pitkään joulunkin yli.

3. Herkkää keramiikkaa

VAJA Finlandin Porvoossa valmistetut Lumitähti- ja Lumikide-koristeet ovat lasittamatonta vitroposliinia. Kauniisti valoa heijastava kolmiulotteinen pinta tekee koristeesta elävän ja jatkuvasti valon mukaan muuttuvan. Lumoavan kauniit koristeet on suunnitellut Jenna Tommila.

16,50 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Tehtaallamme Porvoossa valmistettu esteettisen tyylikäs valkoinen Lumitähti-koriste on valmistettu lasittamattomasta vitroposliinista. Koristeessa on ohut musta ripustin ja koriste toimii niin kauniina joulukoristeena kuin ympärivuotisestikin. Muotoilultaan ajaton koriste säilyy sukupolvelta toiselle ja se sopii kauniisti muiden keramiikkatuotteidemme rinnalle. Ihastuttavan koristeen on suunnitellut Jenna Tommila.

Suomessa valmistettu Avainlipputuote.

  • Mitat: 7,5 × 7,5 cm
  • Paino: 0,036 kg
  • Materiaali: vitroposliini, lasittamaton

16,50 €
Kauppias: VAJA Finland
Toimituskulut: 6,00 €
Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
Kuvaus

Tehtaallamme Porvoossa valmistettu esteettisen tyylikäs valkoinen Lumikide-koriste on valmistettu lasittamattomasta vitroposliinista. Koristeessa on ohut punainen ripustin ja koriste toimii niin kauniina joulukoristeena kuin ympärivuotisestikin. Muotoilultaan ajaton koriste säilyy sukupolvelta toiselle ja se sopii kauniisti muiden keramiikkatuotteidemme rinnalle. Ihastuttavan koristeen on suunnitellut Jenna Tommila.

Suomessa valmistettu Avainlipputuote.

  • Mitat: 6,5 × 6,5 cm
  • Paino: 0,045 kg
  • Materiaali: vitroposliini, lasittamaton