Pyhitä aamu itsellesi ja nosta rentoutuminen uudelle tasolle! Kurkkaa poiminnat ja anna levollisuuden tunteen pyyhkäistä ylitsesi.

Kiireetön aamu: 7 poimintaa, joilla aloitat päivän ihanasti

1. Lakanat melkein kuin hotellissa

Kun lakanat ovat ihanat, ei tee mieli nousta sängystä koko päivänä. HEMPEAn hampusta valmistettua Nangu-pussilakanaa saa viidessä rauhoittavassa värissä.

2. Tusina muffineja aamiaispöytään

Aamupala valmistuu uunissa itsekseen, ja pian tuoksu täyttää keittiön. HEIROLin pinnoitettu muffinivuoka taipuu niin suolaisten kuin makeidenkin aamiaisherkkujen valmistukseen.

3. Kannu kauniimpaan kattaukseen

Terrakotan värinen ja käsin tehty kannu viimeistelee aamiaiskattauksen. Mehun sijaan voit sekoittaa kannuun vaikka alkoholittoman aamiaissangrian mehusta, vissystä ja raikkaista hedelmistä.

4. Juliste joka lupaa, että luvassa on tyyni päivä

Mieli lepää ja tyyntyy, kun katseen kääntää kohti merta. Jos oman ikkunan takaa ei löydy rauhoittavaa maisemaa, kiinnitä keittiön seinään kuva Hangon merimaiseman seesteisestä horisontista.

5. Kahvipannu kuumaksi

Tätä on jo odotettu, nimittäin kahvia! Bialettin klassinen espressokeitin pulputtaa yhdellä kerralla kuusi kuppia mustaa kultaa. Moka Express -keitin kuumenee sähkö-, kaasu- ja keraamisella liedellä.

6. Kaunis kuppi tekee päivästäkin paremman

Hyvä kahvi maistuu vielä entistäkin paremmalta, kun sen juo täydellisestä kupista. Terrakotan värinen Svelte-kahvikuppi ja asetti sopivat kattaukseen kuin nenä päähän ja ilahduttavat orgaanisella muotoilullaan. Mukin vetoisuus on 1,2 dl.

7. Ja kupin kylkeen täydellinen kirja täydelliseen aamuun!

Siihen on syy, miksi kiireettömiä aamuja kannattaa pitää. Levon vallankumous on Kirsi Saivosalmen opus siitä, miten jokainen voi oppia syvästi elvyttävän lepäämisen taidon. Teoksessa käsiteltävä, palauttavaan joogaan tukeutuva menetelmä ravitsee niin rasittunutta, kiireistä kuin unetontakin. Pehmustetut ja pitkäkestoiset lepoasennot ovat itsemyötätuntoa parhaimmillaan.

19.08.2023