Kun keittiöpyyhkeitä on useampi, yhteen voi kuivata kädet, toiseen astiat ja kolmannen alla taikina kohoaa lempeässä lämmössä. Kurkkaa poimintamme ja huomaa, kuinka kauniita keittiöpyyhkeet voivatkaan olla!

Keittiöpyyhkeet: 3 poimintaa

1. Raita toimii aina

HEIROLin raidallinen Linen Tales -keittiöpyyhe on sydäntä sykähdyttävän nostalginen ja samalla ajaton. Keittiöpyyhe on myös oivallinen tuliainen, sillä kukapa ei raitoja rakastaisi! Esipestyt Linen Tales -pyyhkeet eivät kutistu pesussa, ja ne ovat liettualaista käsityötä.

2. Astioihin sopiva

Jos rakastat Vaja Finlandin Helmi-astioita, tässä on oivallinen täydennys keittiöösi! Mustavalkoisen Helmi-keittiöpyyhkeen kuvio on moderni ja samalla se tuo mieleen pitsihuviloiden taidokkaat koristeet. Keittiöpyyhe on puuvilla-pellavasekoitetta, ja se on valmistettu Ruotsissa.

3. Vanhan kansan suosikki

Design Paletin tyylikäs Suopursu-luomupellavapyyhe paranee vain käytössä. Pellavapyyhe pehmenee pesussa ja jos vielä silität pyyhkeesi, saat siihen kauniin himmeän kiillon. Design Paletin luonnostaan antibakteeriset ja likaa hylkivät luomupellavapyyhkeet valmistetaan Suomessa.

17.07.2023