Kun keittiöpyyhkeitä on useampi, yhteen voi kuivata kädet, toiseen astiat ja kolmannen alla taikina kohoaa lempeässä lämmössä. Kurkkaa poimintamme ja huomaa, kuinka kauniita keittiöpyyhkeet voivatkaan olla!

Keittiöpyyhkeet: 3 poimintaa

1. Raita toimii aina

HEIROLin raidallinen Linen Tales -keittiöpyyhe on sydäntä sykähdyttävän nostalginen ja samalla ajaton. Keittiöpyyhe on myös oivallinen tuliainen, sillä kukapa ei raitoja rakastaisi! Esipestyt Linen Tales -pyyhkeet eivät kutistu pesussa, ja ne ovat liettualaista käsityötä.

22,90 €
Kauppias: HEIROL
Toimituskulut: 5,90 €
Toimitusaika: 1–5 arkipäivää
Kuvaus
Linen Talesin pellavaiset keittiöpyyhkeet ovat omiaan pitämään keittiön puhtaana. Korkealaatuinen keittiöpyyhe on olennainen osa keittiötä, oli se sitten tarkoitettu siivoamiseen tai koristeeksi. Pellava imee kosteutta nopeasti, joten käsien ja tiskien kuivaus onnistuu näppärästi.
Keittiöpyyhkeet ovat valmistettu 100% kivipestystä pellavasta ja pyyhkeet on esipesty, jotta ne eivät kutistu pesussa. Helppohoitoinen pellavakeittiöpyyhe on kestävä ja pehmeä ja sen voi konepestä ja silittää.
Koko: 45 x 65 cm
Materiaali: 100% kivipesty pellava
Käsintehty Liettuassa

2. Astioihin sopiva

Jos rakastat Vaja Finlandin Helmi-astioita, tässä on oivallinen täydennys keittiöösi! Mustavalkoisen Helmi-keittiöpyyhkeen kuvio on moderni ja samalla se tuo mieleen pitsihuviloiden taidokkaat koristeet. Keittiöpyyhe on puuvilla-pellavasekoitetta, ja se on valmistettu Ruotsissa.

Tuote on poistunut.

3. Vanhan kansan suosikki

Design Paletin tyylikäs Suopursu-luomupellavapyyhe paranee vain käytössä. Pellavapyyhe pehmenee pesussa ja jos vielä silität pyyhkeesi, saat siihen kauniin himmeän kiillon. Design Paletin luonnostaan antibakteeriset ja likaa hylkivät luomupellavapyyhkeet valmistetaan Suomessa.

25,00 €
Kauppias: Design Palet
Toimituskulut: 4,90 €
Toimitusaika: 5–15 arkipäivää
Kuvaus

Ajattoman kaunis luomupellavainen Suopursu käsipyyhe.

Pellava on imukykyinen, luonnostaan antobakteerinen ja hylkii likaa. Pellava pehmenee pesussa ja ominaisuudet vain paranevat käytössä.

45x60cm

100% Luomupellava/organic linen

Handmade in Finland